Herr och Fru sommarregn

Idag hade jag en kund som hette tomas sommarregn han var nog från söder någonstans (förlåt att jag hänger ut dig på internet tomas) jag komenterade att tomas hade ett vackert efternamn sen skojjade jag och sa högt för mig själv - linn sommaregn, skulle inte de låta vackert..? killen som var i 30 års åldern svarade att de skulle låta väldigt vackert och att han själv hade blivit lite retad och hånad för sitt efternamn men att hon nu ofta drev med saken själv, jag sa att de var bra att han hade självdistans och sa att jag gärna haft hans namn då sa han: Vetu jag tycker att vi ska gifta oss du och jag! Då får du  heta linn sommarregn och jag får asyl i sverige (han var dock ej utlänsk) och på fester kan vi presentera oss som herr och fru sommarregn och vi kan gifta oss under sommarregnet! (så jävla rolig kund!). sen harklade sig en kund bakom och jag insg att jag hade kö. han sa hejdå vi log och insåg att vi nog inte kommer ses ige men att vi delat en kul stund ihop.. jag vill bara tacka tomas sommarregn för att han fans idag helt enkelt jag tyckte de hela var mycket fint :)


Är de en vanlig dag..

...Är de en vanlig dag, nej de är ingen vanlig dag för de är roffes födelsedag..hurra hurra hurra! nu ska vi äta gomat sen ska jag trycka en halv tårta! (haha linda ta int gomaten!, kul skämt från norrbotten). Nu har de regnat i typ två dygn, känns skönt jag vill inte ha mera sommar jag vill ha höst och jacka och halsduk och just nu vill jag plaska runt i mina fina gummistövlar och ha nördig imma på mina glasögon när jag kommer in genom dörren..jag längtar nästa efter frosten :)så eftersom jag låter vädret styra mitt liv, inte äger ett paraply och inte vill ha fuktigt och lockigt hår så tror jag de blir film och chill som förslag ikväll..
Nu ska jag göra mig söt  för kvällen bravder.. är väldigt nervös för allt just nu

I övrigt:
31 agusti är min sista dag på jobbet.. känns lite trist faktiskt
IKEA katalogen kom idag.. känner lyckan och hoppas på ny karriär!
Alex och jag ska käka kina mat till lunch imorgon! har varit pepp i flera dagar nu
Ska vara hårmodell imorgon och är rädd för att frissan kommer kapa allt mitt hår så jag kommer se ut som en butch flata!

Fridens


Var bara tvungen


Ösregn, en Karl med dom armarna och de skägget, en blå klänning = en mycket fin kärleksfilm


En lista på saker jag gillar

att lysssna på radioprogramet karlavagnen i stugan
kavajen jag lånat av fredrik
ett kort jag just insett att jag tagit på en kille på lulekalaset
mitt juicetube
Ansiktshår på killar!!
Te (hade glömt hur gått de är)
brago kex
Fred och George i Harry.P
att planera saker
savage garden musik + sällskap
fredagskänslan jag hade i fredags! (eftersom de var min första lediga lördag på sommaren)
badkar med skum och doftljus


"Den otroliga vandringen 3"

Från igår for jag till stugan för att koppla bort allt och alla, ta mig enliten funderare och umgås med min familj, de har varit mycket skönt och har typ läst ut harry potter och dödsrelikerna för andra gången, även skrivit anteckningar eftrsom de är svårt att hänga med i pratet om alla horrokruxer med mera (kan inte vara lätt för barn under 19 år) ..

Följande händer rolf blir onykter, rolf och hans vänner blir högljudda, den trötta och mobbade dottern försöker överrösta alla fulla kalixbor för att få sömn, rolfs vän övertalar rolf att gå ut i skogen med honom med hundarna, rolfs vän har en lydig hund som inte gillar att jaga, vi har en älghund, rolf släpper lös våran älghund efter för många glas whiskey, våran hund kommer inte tillbaka... alla somnar, de blir morgon och lova är fortfarande borta, alla är lugna, rolf samlar ihop kompisar och far ut och letar efter lova, ingen hittar lova, vi börjar tänka på att fara hem, lova är fortfarande inte tillbaka, vi far ut med bilen och ropar och letar, rolf lär mig hur man känner igen älgspår och kollar hur nyss älgen varit på stället, mamma och rolf går runt och ropar efter lova, jag går åt andra hållet, ropar två gånger på lova, försöker busvissla men de går inte så jag säger wittwoow några gånger, hittar blåbär, sätter mig ner som en tjockis och trycker blåbär, tror att jag kommer undan med de men visar sig att jag är blå i halva fejjan och mamma inser att jag inte letat så aktivt efter hunden, vi far hem, rolf är väldigt orolig, anmäler lova som försvunnen,rolf ringer runt till hela sitt jaktlag 10 pers är peppade på att fara ut i skogen på sin söndag och leta rolfs hund, jag skulle inte änns få ihop så många om bea hade gått vilse i skogen, rolf far tillbaka till kalix för att hitta sin bästa vän, vi får se hur detta slutar..

De är nog bäst att bea och linda håller sig borta bara utifall att lova skulle visa sig att lova har dött eller nått.. annars börjar dom väl skratta igen..

Så om du skulle se en gråhund, en pittbullterrier och en beige/svart katt promenera längs E4:an mot luleå med ett filmteam så kan de vara Lova som är med i inspelningen av Den otroliga vandringen 3. Godnatt och god bless Lova!


2008-08-15

.. tänkte skriva en enda mening.. men jag suddar de jag skriver hela tiden och de ger ju inte samma effekt om man skriver flera saker man tänker på och att bara skriva en pungt kändes trist, jag måste ha ett ord om dagen åt minstonne, så glöm nu att jag skrev den här debatten med mig själv som ingen ändå fattar och välj ett ord!:


KÖRLEKTION.
2008-08-15

När man tänker samma tanke!

Självklart hade linda skrivit ett inlägg om exakt de jag ville fast jag hade bara inte läst de så nu vill jag ha de här också för de kom fan en tår från mitt öga av lycka (litet minus dock att sms:et som startade de hela inte finns med i texten eftersom de typ var de finaste)

"Let´s grow old together

Idag sken solen fint in i ett fönster när jag var hos ett äldre par och då slog det mig: Jag ska bo tillsammans med mina vänner när vi blir änkor. I en femma, fast vi behöver ju en sexa egentligen, ska vi bo med fin terass. Eller kanske i ett litet hus som vi inrett tillsammans - alltså helt galet. Jag skickade ett sms till var och en om min tankar och fick finfina svar (förutom Alex som sket i att svara!).

Bea svarade:
Hahah, fan så underbart! Jag å alex kan ligga å sola sönder våra russin kroppar på terassen medans du läser högt ur en god bok som du själv har skrivit å linn är ute å shoppar me nåt barnbarn. Sen ska vi köpa trisslotter, vinna, fara på kryssningar, ragga på lammkött å garva åt allt fult vi gjort! Loveu u forever.

Linn svarade:
Sen kan man skrika åt Alex som är blind: du har inget på terassen att göra! Bea kan laga god mat du kan skriva dikter och föreläsa på universitetet och jag kan sitta i soffan och brodera små dukar låter som en toppen plan..sen drabbas du av ms och allt blir en tisdagar med linda historia haha

Jaja, om vi bortser från Linns hån så var det ju riktigt vackert. Det är så det ska bli. Minus MS. Sen får Linn parkinson och vi tvingas ta dit hemtjänsten som kallar oss för pantertanter och vi bjuder alltid på Beas hembakade ljuvligheter och de älskar oss och i personalrummet pratar de om flickorna, för vi är fortfarande som flickor, i huset och ler när de tänker på oss. Vi berättar fylleminnen för dem och jag håller lite föredrag om livet, som jag redan börjat bra på. När de går drar vi samma skämt som vi drar nu och sätter oss på terassen tillsammans och lyssnar på Linns gamla Håkan Hellström skivor. Vi ställer oss upp och försöker dansa som vi gjorde när vi var 18 år. Linns händer skakar ikapp, Beas booty svänger inte lika vackert och jag och Alex buggar lite stelare men små danssteg kan vi i alla fall ta. Sen skäller Bea lite på Linn och Linn gnäller att det ser skitigt ut. Alex suckar och ler. Jag tittar frånvarande på himlen. Och så går solen ner.

Fint. Så jävla fint."


Tack min vän :) skulle även vara kul om vi hade ett husdjur! och jag tittat frånvarande bort på molnen och säger: - jag tror de blir regn molnen är på väg hitåt

Utgångsdatum

Allt som händer just nu i mitt liv har ett utgångdatum, min nya fina kalender med den lilla flodhästen på, mitt arbete, de jag träffar för stunder, min sköna säng, mjölken jag drack i morse, min mammas höga skratt alla dom sakerna har utgångdatum 8 september för då flyttar jag till oslo med mina vänner för ett tag framöver..

Andra saker som har ett utgångdatum är även mina tonår detta utgångsdagtum den 25 agusti blir jag vuxen och får inte längre kalla mig själv för stolt teen därför tänker jag kalla mig själv för teen mycke de sista veckorna.

följande saker är inte välkomna på systembolaget: glassen, hunden, Linn :) (smart kommentar av en road kille)

Nägot mer som hade ett snabbare utgångdatum än jag trode var min hälsa idag gick jag bokstavligt talat in i väggen okej jag medger att jag sov sammanlagt 1 timme inatt och att jag får skylla på mig själv.. men på morgon mådde jag fruktansvärt bra, var på bra humör och kände att livet var väldigt fint för stunden.. sen drack jag en latte = magen kvaddade, sen började få frossa och kallsvettas, samt nästa svimma, sen märker jag att såret jag fått på baksidan av ena armen när jag ramlade med cykeln på fyllan kliar som fan.. jag har hela tiden haft plåster på för att inte råka stöta i de mot något annat så tar jag bort plåstret och ser att såret är helt äckligt (har ju självklart bytt plåset varje dag) och runt är jag röd och fläckig av exem.. kutar till apoteket i panik och tanten ger mig saker mot såret samt säger att jag är allergisk mot plastplåster!.. hur fan kan jag bli allergisk mot allt.. väntar på mammas kommentar
- du med din exem hy!

for hem från jobbet, gick in la mig i sängen och deckade i någon timma.. åt sen fiskpinnar med darriga händer och kände mig som att hela kroppen var tömd på energi..de kallar jag att gå in i väggen! mamma tvingar mig att vara inne ikväll och de skulle jag nog behöva men jag måste träffa ida. vi skulle igentligen göra sushi och gå ut på en öl men nu får de bli en promenad i höstsolen och kanske en rulle pga att min kropp kollapsade, men måste träffa tjejen vi kommer inte ses på såsåsåså länge inom snar framtid!! :(

en annan grejj som har ett utgångdatum är mitt tålamod.. svara på mitt fyndiga och mycket inbjudande sms!

ps: har ju bytt mobil igen men om någon av mina vänner läser de här känner för att ladda upp den fina sms serien om våran 5:an med terass skulle jag bli väldigt glad för jag har inte kvar sms:en!.. + att jag tycker de var en väldigt fin och härlig tanke  love ya :)


Glad

Jag har varit så glad i veckan mest glad var jag när jag hade hästsvans en dag, jag tror aldrig jag har haft en riktig hästsvans en sån man kan svinga och slänga med när man går.. de hade jag i veckan fan vilken skön känsla de var kände mig som en glad hest som skrittade runt i butiken och gnäggade hela dagen..fick snälla komentarer över att håret var långt och de kittlade skönt i nacken hela dagen, jag har varit glad för jag har vänner som jag aldrig aldrig aldríg tröttnar på.. jag har varit glad för att de finns ett skratt som gör att jag får gåhus över hela jävla kroppen och får mig att le en hel dag så fort jag hör de.. jag har harit glad för att jag har två dagars ledighet och för att de känns som att jag går igenom en förändring.. en bra förändring! tack för bikten


Trevligt

Igår skulle jag ha date.. jag gillar igentligen inte dejter så jag väljer att kalla de "styra upp något" istället, känns som att man ska på en arbetsintervju och att man måste ta fram alla sina bästa sidor vilket jag inte är så bra på.. jag tycker om de där pirret i magen dock, jag tycker därimot inte om att höra av mig.. när jag cyklade hem över bron och våndades som en 14 åring om vad jag skulle säga för att inte låta allt för töntig (hör i skallen hur min röst låter i inspelad version, typ nanny fine!) så tänkte jag exakt den här konversationen har mitt huvud och jag haft flera gånger.. kanske ett tecken på att växa upp? de blev inget på grund av andra orsaker men ett långt och trevligt telefonsamtal blev det iaf, vilket är bra för då kan man ligga i sängen och se ut som skit..

sen var jag och mina sköna vänner och campade på granudden.. mycket trevligt jag och fredrik var lata låg på liggunderlag vid elden, drack vin ur kosa (mycket gott), rökte cigg och klagade på de andra som svettades och kämpade med tälten.. vi läste en spökhistoria som var dålig.. annars var kvällen mycket trevlig man sover ju som en snäcka i ett tält.. ska definitivt göra om saken!

Nu ska jag snart få äta en efterlängtad pizza, sen ska jag se doktor zivago.. vet inte om jag orkar med så mycke mera ikväll.. imorgon är jag ledig de kan alltså inte bli bättre! :)


imrogon blir nog en bra dag hoppas jag.. de känns i magen, och fredrik; jag kanske har öppnat två dörrar och borde nog stänga en men jag tror jag tar chansen och låter de bli korsdrag

snart far vi till oslo!!


Välkommen höst

Om de är någonting jag är faktiskt är stolt över att säga så är de att jag mest av allt är en höst människa. jag tycker om mycker som har med hösten att göra, desamma gäller inte sommaren. På sommaren måste jag smörja in mig med solskyddsfaktor 35 om jag ska på stranden, alla tjejer kutar runt i små shorts som mer liknar boxertrosor, jag vill bara sola på stränder där de är barnfamiljer annars känns de som att varje människa synar alla ens fel på kroppen samt de är mycke kryp överallt.. visst finns de en massa saker jag älskar med sommaren, som att cykla över bergnäsbron när de är vindstilla (händer inte ofta), gå ut på färgan och titta på alla vackra människor som krypit fram, ha spontana "vi sitter ute på en gräsplätt och dricker" fester, festivaler och att natten inte existerar

men nu välkomnar jag hösten, att få slänga på sig en jacka och fingervantar och min nya, fina, stora, randiga pippilångstrump halsduk. att få andas in den där "jag känner att jag lever" luften, att få lyssna på solsken med gyllene tider när man promenerar till bussen och att alla löven blir så fina är väl den viktigaste ingrediensen.. jag pratade med en kille som också föredrog hösten om hur folk kunde prata om höstdeprisioner?? jag är lyckligast på året när de är höst och jag tycker att fler människor borde se de fina och glad i hösten! snart fyller rolf och jag år då blir de storkalas innan jag lämnar staden för gud vet när..

nu ska jag cykla till jobbet och blev genast mer peppad på att jobba när jag skrev de här.. kanske köper en basker idag :)

Är det verkligen onsdag..?

uch idag har jag varit ledig.. de har varit en konstig dag.. är svårt att beskriva med tanke på omständigheterna men jag känner mig ovanligt osmart och obrydd om konsekvenser än hur jag vanligt vis är.. jag tänker ingenting, det är mycke ovanligt med tanke på hur mycke jag tänker igenom saker annars.. nu låter jag det bara ske, jag får en grym panik över de av någon anlednign.. de känns inte som jag! jag vet inte riktigt änns vad jag känner.. eller jag känner mig bakis (men jag drack inte änns igår) och lite dum, och de känns som söndag...
ska ta en cigg på min balkong nu och försöka ställa skallen till rätta.. sen ska jag ringa alla i min älskade familj som jagar mig, samt min far som tycker jag är dum som far till norge.. gaaah vad jag längtar bort härifrån.. fast mest längtar jag till lördag!!

igår vann jag i rappa kalja!, man borde verkligen spela brädspel oftare ska ordna en spelkväll i veckan med mina vänner.. nästa vecka = mixmax!..

hur fan kan klockan var över 6 jag gick ju upp ur sängen för två timmar sen!


Vilket jävla kalas!

Hejhejhallå!!
Kom hem för en stund sen och försöker sakta men säkert att släppa helgens bravader och konstaterar att jag festat onsdag, torsdag, fredag, lördag!! asså är de bara jag som tycker att de låter helt sjukt när jag ser de i Fetabokstäver??..

helgen var mycket trevlig iaf..
Torsdag var vi på området och kikade på lite band (så grymt snygg kille som spelade saxofon!..kunde inte slita blicken från han tills en långstång kom framför och skymde sikten.. han var tydligen från göteborg vilket gjorde honom ännu charmigare) och satt i öltält och chillade kollade in området och kikade in i matstånden 
fredag vare fest hos stefans syster, mycke trevliga människor blev dock ganska full och minns inte mycke av min vistelse på området.. bara att det var kul den stunden de varade och att jag inte var så sugen på att jobba lördag morgon.. drog iväg till jobbet iaf.. så ringer telefonen 5 minuter i 10 då är de min jobbarkompis som sjukanmäler sig pga "dålig thaimat!" jo tjena! asså tjejen är 17 år de är lulekalaset och de där är den dåligaste ursäkten som finns!, hon hade så mycke hellre fått säga - fan jag blev så sjukt full igår jag somnade i min egen spya och jag kan verkligen inte jobba!..
men dra fan inte den kommentaren, jag var ju nyss 17 år själv..!!

sen i lördags blev de förfest hos linda de var trevlig stämning och vi dansade till bra musik på balkongen, man känner sig fan som att man är on top of the world när man står på den balkongen.. de var bara en rolex och några champangeflaskor som saknades.. allt för grabbarna! i övrigt var lördagen mycke rolig och jag inte lika berusad.. och de blev efterfest och mys som avslutning på kalaset..

I övrigt:
Jag har fått sår och blåmärken av blandannat: breakdance åkturen i torsdags, alla mina vurpor med cykeln, ciggfimpar olyckor och högklackade dojjor
Jag har tappat min mobiltelefon igen!! som är fin och ny och jag hade just fått in alla nr igen och så tappar jag den! en kille svarade i den men han har slagit av den nu jävla skit människor.. så nu blir de en ny för andra gången i år
Jag har inte ätit mat från något stånd!! eller jag smakade lite av linus men de gills inte
Jag har därimot käkat pizza på östergök idag
Jag ska hyra "tillsammans är man mindre ensam" med fredde ikväll

Fridens!

RSS 2.0