HJÄLP JAG ÄR UTVECKLINGSTÖRD.

Jag har länge vetat att min motorikförmåga är lika med noll.. men nu börjar jag undra om jag börjar utveckla en utvecklingsstörning...
saker som tyder på detta:
jag kan inte skriva sms och gå samtidigt
jag måste stanna upp innan jag osäkert kliver på en rullstrappa (känner mig osäker på när jag ska stiga på och med vilken fot)
jag kan defentivt inte göra något annat samtidigt som jag ska kliva på en rulltrappa.
jag skelar när man kastar saker på mig i ögonhöjd.
jag kan inte skjutsa någon på cykel, jag kan inte cyckla utan två händer och bör inte få lov att cyckla i onyktert tillstånd.
mitt ena öga atår still när jag läser.
jag promenerar ofta in i ett rum och undrar varför jag gjorde de.
hur många gånger jag än hör ordet ketschup och tjol så chansar jag varje gång jag ska stava de.
i skärmkeps ser jag ut som en 10 årig uvs medlem.

iövrigt
så ska jag nu laga ordentlig mat för 3 dagen i rad (mitt höstlöfte).. marie är en underbar männsiak att bo med som lär mig saker om matlagning varje dag när vi leker kockduellen.
Alla dessa dagar är carl bildts blogg den tycker jag alla ska läsa. jag gillar carl bildt
smart kommer min morfar och min mamma på besök
och idag var bästa dagen på länge på jobbet.. att vara sin egen chef är grejjer!
nu mat sen harry potterbok och ett glas rött.. eftersom jag vill ha alkohol men inte har någon att gå ut med
...som sagt UVS here i come!

Fridens


1 vecka och tre dagar sedan.

Igår var jag + min mor (Eva), Min vän Ida + hennes mamma (Eva) ute på färgan, käkade mat, drack kaffe karlsson, drack vin, drack öl, drack ozz.. drickandet tog aldrig slut! de var mycke folk, vindstilla (händer aldrig i luleå) och min mor var packad som en sjöman!.. de är kul att hon är så sjukt dålig på att dricka, jag är lugn och glad medans mamma får en fjortisfylla och skriker att hon vill dansa och fnittrar och kramas och väljer ut killar hon tycker jag ska ragga på.. men de är härligt, samt att jag märker att jag blir mer och mera lik henne, och NEJ trotts att 25 pers sa åt mig hur lika vi är så menar jag på sättet.. och min mor är inte vuxen för 50 öre.. jag hoppas jag går samma lyckliga öde tillmötes. och hon blir ju inte jobbigt full..eller ändast vissa stunder i mina ögon, och de är tillåtet. hon blir livlig och kan inte stå still och pratar om "hela huset gungar" (dans i kalix på folketshus som hon tycker är skit kul). träffade även min far i en beige manchesterkavaj, efter de var han inte min far längre..Big Nono!

Överlag hade jag skitkul!

dom senaste dagarna har jag spenderat tillsammans med min mor som varit hemma från stugan, vi har varit i sandnäset hos morfar, i pite, i stugan, i kalix och därav suttit i bilen en hel del. Denna låt var utan tvekan toppen över I:et, i bilden över hur en biltur genom norrbotten känns.
Min mors favoritdanslåt, och när man sitter i en liten bil, i ett soligt norrbotten och tittar ut över kalix, kossor och "rolfs såg" så tycker jag den här låten är perfekt (- mammas falska sångröst)



Detta skrevs för över en vecka sedan.. vet inte varför de sparades som utkast.. men nu sitter jag i oslo, så  jag lyssnar på black jack och skänker min mor och NorrbottN en tanke :)
nu ska jag återgå till första kvällen tillbaka i oslo!.. hörs imorgon

Fridens.

(Telefon ringer i bakrunden)

Jag blir mer och mer lik min mormor för hon ringer varje gång jag ska ta första tuggan mat.. de är helt sjukt. jag blir less och klarar inte att vara trevlig i telefonen. men de är inte meningen mormor. Jag är inte sur på dig jag är bara hungrig.. Och själv lyckas jag ofta med just den grejjen när jag ringer hem till familjen Jones.. som typ hatar mig nu, Linda svarar:
-Linda mitt i maten
- Oj förlåt, ring mig sen (jag i luren)
- Linda fimpa skiten vi äter nu!.. (David jones)
- Jaaa
-Hejdå
- Fimpa nu då! (david igen)

Förlåt jag ska aldrig ringa vid middagstid igen!

samt en till grejj som inte har med något att göra.. asså likheten mellan min mormor och smeagol från "sagan om ringen" är slående!


Insikter.

efter en kväll med kubbspelande och ett seriöst snack med sara över datorn så har jag kommit fram till två saker.

- Hårda tag eller inga tag. passar i många situationer, passar bra in på mig som person och mest av allt visar de på att jag inte gillar att kramas.
Samt.
-När ingen rör om så måste man ju röra om själv.
också mycket bra sagt.. mina kuddar ligger för prydligt numera, så jag rör om!

Godnatt

Ge mig.









De här är inte sunt för mig! helt seriöst.. de är för bra! 1-0 till hans föräldrar

vad har hÄnt?

Jag insåg just en oroande sak.. min perfektionism (kom man säga så??) har lagt sig på en mycket lägre ribba. Min kuddar är inte lika roliga att lägga upp på sängen varje dag.. igår var jag nöjd för då gjorde jag de, och visst blev de fint men de ger mig inte samma panik i kroppen att dom ligger i en stor hög på golvet hela dagen idag, sängen är inte heller bäddad och på mammas matrumsbord ligger en stor hög med kläder. Jag hade väntat mig att mitt vanliga jag (kontroll mania) skulle komma tillbaka så fort jag steg innanför tröskeln. nu har de gått 10 dagar, Linn christine fjällström vart har du tagit vägen?.. frågan är om mina vänner har ödelagt mig eller om jag bara gått och blivit lite mera normal?.
Normal klär inte mig.

Iövrigt har helgen bjudit på utgång på färgan, kliande koppor, film, besök av thelin massa mat,ett besök i sandnäset, tårta och kaffe, ett hemkommet crew! (coolt att säga att man har ett crew!)

nu ska jag sova, om jag kan.. de är grymt skönt att vara hemma, jag kan ligga åt alla håll i min säng!

Fridens


En pik.

Har ännu inte kommit iväg mest pga mammas seghet och att bilen promt skulle rengöras.. annars var den pinsam att köra tydligen.
jag är less på att tjuvröka.. måste hitta ett system för dom närmaste två dygnen, kommer bli en utmaning eftersom mormor lär sitta på mina axlar dygnet runt.
Men nu verkar de hända saker.. ny intankad musica på mp3:n.. nu säger mor; ja fröken är du redo! äntligen

Här är en bild tagen i amsterdam, en stad som har allt och en massa till, en jävligt bra stad!
Enjoy som coca cola säger.




Fridens

Isoleringen

är över.. men jag väljer att fara och kurera mig ytterligare i stugan.. läsa böcker, jaga bromsar, kanske ta ett bad, dricka lite wiskey, äta rabarber pajj, klappa lova, basta som fan och tugga lite gräs.


vi får se hur många dar jag pallar utan el, vatten och datan! men planen är att njuta åtminstonne två dagar..

Fridens liljor tills dess.


Utkast: Bea visade ...

Bea visade mig de här klippet och jag kan se de om och om och om igen och de ända jag kan komma fram till är: den här tjejen kan dö lycklig.


Fridens

Ska försöka hitta meningen...

  • Om nu; Guds vägar är outgrundliga men att de finns alltid en mening i dit han för dig.. så ska jag jobba på att leta efter meningen med varför gud gav mig vattkoppor (eller igentligen inte gud utan en kille i sthlm) men men jag blev smittad.. vem blir de vid 20 + ålder.. man skulle ha drabbats när man var 5 som alla andra.

    Så de blev inte att strosa paris gator för mig, de blev ingen tapas och inga salsa klubbar i barca, de blev heller inga vita hus, inge vespa åkande och inget shack spelande i grekland. jag tog mig till amsterdam och sen förvandlades jag till en 14 åring pojke med acne problem. hade jag gått på ett high school i usa hade jag helt klart suttit vid "acne töntarnas" bord. nu har jag även ett fränt plåster över mitt högra ögonbryn pga en blåsa som sprack (ser ut som en finnig hipphoppar) så efter en massa tjorv med inställda flyg, köande och besök på sammanlagt 3 flygplatser tof jag mig äntligen hem.. och här är jag nu i min mors kök.. hon drar iväg till stugan jag stannar hemma.. hon har köpt mig god mat, godis och hyrt mig suveräna filmer på min begäran.. underbart vad bortskämd man blir iaf.

    kanske var de meningen att jag skulle spendera hela min semester hemma, att jag skulle göra min mormor och morfar glada, att jag kanske har nytta att göra kvar i den här stan, eftersom jag nu väldigt otippat hamnade här.. utan att riktigt hinna tänka igenom allt, och jag har grinat, jag har grinat så mycke dom senaste 4 dagarna tills ögonen inte orkar grina mer och man andas snabbt och hjärtat bultar, de som att jag har öppnat en port och nu så fort någon säger minsta lilla så faller de tårar.. känslostormarna jag haft i kroppen går inte att beskriva.. jag ville så jävla jävla jävla gärna vara kvar och att jag kommer se underbara kort och höra underbara internskämt från mina vänner sen gör mig så bitter att jag bara vill ge alla andra vattkopper! för de var inte som att ställa in en charter de var att ställa in en resa jag längtat efter sen februari. Men de är ingen vits att vara på en resa man inte kan njuta av, och jag är inte attraktiv, så krogen kändes inte lockande. = 60% av de roliga. sen är de ju farligare att få de när man är "gammal" också, vilket jag i det här fallet klassas som.. därför väljer jag att tro att jag fått fara hem av en andledning, kanske för att jobba på min kassa relation till min far eller bara njuta lite av mammas och roffes sällskap.

    så därför (som alltid) när jag satt på eeh gardemoen tror jag de var, så gjorde jag en lista över saker som jag faktiskt vill och kan göra (efter helgen då jag inte längre är smittobärare)
    Listan fick den peppande titeln
    DET KAN VARA KUL ATT VARA HEMMA!
  • Färga och permanenta håret
  • Gå till tandläkaren (mest nödvändigt)
  • Baka och fika med mormor
  • Åka till pite
  • Hälsa på farfar, henny (släkt med flera)
  • Hänga med ett fåtal vänner, ida, emilia, annica, lisa, frida.
  • Ha vinkväll och gå på färgan
  • Fara till stugan, basta, fiska och dricka wiskey med Ralph
  • Bo i husvagnen med farmor och fålke
  • Röka i annicas bil (om jag får, men detta är av någon andledning en favorit)
  • Fara till sandnäset, äta glass med bär, spela krocket, lyssna på vesa som spelar saxofon sova uder snedtaket, och spela brädspel.
  • Gå på harry potter
  • Cykla.. till vattnet i sandnäset, till frida
  • Dricka rödvin på balkongen och äta gojävlamat
  • Åka till sthlm när jag är frisk =)
  • sy hela dagen imorgon och på söndag ska jag bara sy.

Nu ska jag lägga mig bland mina fina täcken och kuddar och se, Australia, the duchess, Changeling och the royal tenenbaums och kurerar.. kurera är dagens ord!

Fridens på dig och friskhet till mig!
och kärlek till sörenstam, rosén och robban som kämpar sig vidare i europa älskar er :)


RSS 2.0