Ps:

Thai chili sås passar till allt.. till allt!, gjorde typ hela soppan som i övrigt såg ut som maten som serverades på Birkenau, Godkväll

Eternal sunshine of the spotless mind

Är hemma väntar på soppan som mamma linda lagar, den har typ 2 ingredienser men linda spillde kaffe över alla potatisar så man kanske kan säga tre?.. men jag gillar ju kaffe! sen ska jag se världens bästa film om den vill laddas hem någon gång = eternal sunshine of the spottless mind.. Clementine måste ju vara världens finaste namn och jim carey gör nog världens bästa roll i den här filmen! eller i den galloperande riddaren..? längesen man såg den!
Så snart å med lurarna till datan och en stund i joes och clementines värld! i övrigt en mycket trevlig dag idag..

Eternal sunshine of the spotless mind for everybody!
Så fint och bortkommet att jag spricker!



Fridens

Pom pom pom...

Varför kan jag inte sova?  jag är väldigt uppspelt.. jag vet varför, vilket är annu jobbigare, fan! måste lugna ner mig lite alla andra sover och jag ser på what about brian på tv han some spelar dave greco är rätt söt, de skulle nog ingen annan hålla med om.. får lust att väcka sara för att prata lite.. dom andra skulle rösta på brian eller adam med stor säkerhet.. men jag tycker rick gomez som spelar dave påminner lite om musse hasselvall och jag tycker han är mycket attraktiv.. av någon konstig anledning

Nu hade de varit skönt att ligga hemma i sängen och titta på nothi eternal sunshine of the spotless mind och the darjeling limited.. eller chriminal minds

Undra om Fredrik är vaken i London.. vad är klockan där? uch jag vill fara dit och hälsa på honom nu jag saknar hans höga röst, hans långa ben och våra skämt! eller kanske ska ringa farmor hon har alltid någon visdom att dela med sig av och hon är alltid vaken.. hon sover aldrig! de vore skönt att prata av sig lite jag är allderless för fundersam!
Godnatt och fridens

Små fina lappar

Jag älskar våra lappar som alla lämnar till varandra på morgonen eller när någon sover eller när man blir arg på nått, eller de vanligaste dom vi skriver på våra ägodelar i kylskåpet:

Alex ägg: Rör du äggen så gör jag äggrör av dig!

Linn åt alex för att hon lämnar sitt långa katitsihår i duschen: Jävla katitsimurra du ska typ ut! jag vägrar röra ditt äckliga hår i duschen!

Linn åt alex när jag farit till jobbet:
"Godmorgon i mattis borgen!  Ronja glöm inte att köpa rosé vin till mig också! du får peningar ikväll annars får du slänga ner mig i djävulsgapet.. ikväll ska vi leva rövare! / birk borkason

Linda på morgonen: Godmorgon mina små prinsar, hoppas ni får en fin dag och sno med er smör och chokladpulvet hem från ikea! nu ska pappa till bageriet och käna in pengar till familjen!


Linda sa just att hon planerat att skriva följande lapp ifall vi sov när hon varit på jobbet: Jag har idag ätit en tårtbit från sopkorgen.. för att jag var så jävla sugen.. jag kollade efter övervakningskameror sen tröck jag den.. sen ångrade jag mig, denna information kan vara bra att ha när ni lägger in mig på sjukhus för magpumpning

Jag älskar min familj!
 Men alla är arga på mig just nu när för att jag snarkar ( även sara ) men jag är förkyld!
Ni kan ju lämna en lapp på morgonen! eller betala min operation


....

Jag har inget vettigt att skriva eller säga.. fick mig nyss ett gott skratt men i övrigt är jag arg på alla moderater! de är mitt jobbs fel de är bara snobbar som handlar av mig och jag antar att alla snobbar är moderater.. trotts att jag är i norge och de har inget med moderaterna att göra men jag ska ju inte bo här föralltid! jag kan inte jobba i en snobbutik, jag saknar indiska.. jag brukar inte vara sur på folk pga partipolitik.. jag gillar både carl bildt och fredrik reinfelt, dom får bara inte min röst.. dom snobbarna!.. nepp men jag måste ju söka skola innan 2010 eftersom då blir mina gymnasie betyg lika mycke värda som ett paket nudlar!
För då ska man tydligen vara bra på matte och fysik för att få gå skola.. och är man bra på praktiska saker så ska man tydligen inte gå skola utan göra praktiska saker som att putsa folks skor!.. så nu måste jag välja skola typ.. jag är ändå ganska sugen på att gå skola men jag har planerat att käna pengar i mitt liv och om jag ska ha råd med en chafför så jag slipper ta körkort måste jag nog börja plugga!..just nu har jag som sagt en ekonomi som jag inte änns skulle överleva på i kambodja

Fan varför kan jag inte ha varit en svinsmart barn, jag skyller allt på min mor!.. så jag kunde utbilda mig till marinbiolog (utan tvekan den coolaste titeln man kan ha).. bortsett från Gud.

Alex är sur för att jag inte kollar på tv:n och "so you think you can dance" där en 6 årig kines tydligen är duktig på att dansa.. programmet är ju fan varje kväll!
alex erkände även just att hon var galet bajsnödig när hon kom hem från jobbet ställde henne mot väggen eftersom jag öppnade toadörren och de låg en halsduk och en mp3 spelare framför toan på golvet vilket tydde på att någon haft bråttom..

Jag skulle säkert själv rösta på moderaterna om jag blev snuskigt rik.. jag hoppas dock att jag inte skulle bli en sånn egoist!

Nu kom sara hem och hon hade fått med sig ett par skor hem som jag har kikat på i hennes butik.. nu blev jag glad igen! materialist javisst! nu ska jag provklu mig för helgen jag och linda kommer vara så jävla fula som harry och malfoy bland alla tjejer som klär ut sig till sexy kitten på halloween, orka utnyttja halloween för att få klä sig horigt!

Fridens på dig!

Tisdag:

datan är kokhet för den är typ trasig!.. jag ska iväg och jobba, känns hemskt att jobba just nu för jag har jobbat som en tok sen jag kom hit och just nu känns de som att alla pengarna gått till madalitsu i afrika eftersom jag inte fått en lön på två månader här!! (ungen som är med i VARENDA reklam för allt från aids till fattigdom och barn prostitution)..visst det är grymt synd om madalitsu och om jag hade råd så skulle jag gärna hjälpa till på ett hörn, men de måste ju finnas någon annan än madalitsu som förkänar att vara med i en reklam! hon är typ rik vid de här laget!.. nu får madalitsu ta all min arghet på ekonomin men jag vill ha min kaffe från 7-eleven och jag vill inte låna pengar förv att betala hyra!! jag ÄR FATTIG det är första gången helt ärligt som jag har så här ruttet lite pengar och de känns hemskt, hemma har man levt som en sommarprincessa.. nu lever på skorpor (ej ett skämt!) ajja de kommer bättre tider.. mina fonder rör jag fan inte förens dom börjat stiga igen! varför ska de komma en ekonomikris just när man själv har ekonominkris!.. funderar på att be mamma tigga av mormor.. men jag tror jag är för stolt, ska fan klara mig själv!.. lär ju grina av lycka den 20 november! dubbel lön x 3 Tjena!!

Ha en fin dag! jag ska ha en fattig.. och kanske bli lite smal på kuppen

Tält sängar är grymt underskattade bye the way!

Haloo!

mitt nya ord på jobbet fan vad jag säger halo! med fejkad norge röst känns galet fel men galet rätt på samma gång.. kom just hem med ett hål i socken som visar tre av fem mycket fula sprettår.. Har varit grymt oseriös på jobbet idag surfat hela dagen på datan och försökt sätta ihop min och lindas halloween kostymer med hjälp av att sno kläder som skulle slängas från jobbet .. tanken är att jag ska vara harry potter och linda draco malfoy så klockrent de kommer vara! nu har jag googlat och tagit hem kläder, samt andvänt jobbets skrivare för att skriva ut slytherin och griffindor märken vi ska sätta på våra tröjor :) de ända som saknas är en trollstav, ett par runda brillz och en cape.. och möjligen lite gryffindor mod innanför bröstet..? jepp lämnar inget ansvar till jonas för hon kommer bara sabba allt.. whey to negativ inställning! hon kan få leta pinnar i skogen att göra trollstavar av!
fick även en skitcool tommy hilfigher kjol som skickats fel sjuukt schnygg ären!

Iövrigt har hag stulit 15 kr från kassan innan jag stängde för att ha råd med tåget hem! så går de när man glömmer månadskortet på morgonen!

Jag och alex såg just miami ink.. har börjat störa mig på serien sen jag hörde att alla historier om tatueringarna var helt fejkade... haha fan va sant de var, satt typ och suckade åt alla som var med, förutom en som hade en mamma med cancer.. de var hemskt på riktigt!
Nepp nu ska jag måla mina naglar, imorgon blir de att lalla runt på carl johan!

Ska bli otroligt nice att vara leeedig i helgen! inga ord kan beskriva! men ord kan beskriva följande:
Jojagog sosakoknonaror dodigog!

Lördag...

En maträtt jag gillar: Tacos.. Long time no see!
En dryck jag gillar: Rosévin, cola zero & cafe latté (beroende)
En omtyckt vän: Måste nog säga sara denna vecka hon har fått stå ut med de flesta av mina mens utbrott, och Beatrice bautiful otroligt saknad sen hon flyttade ut!!
Något jag saknar:Ida Ida Ida Ida Ida!! fan vad jag saknar DIIIG!
En kille som får min puls att öka: Finns alderless för långt borta!
En sak som är värdefull: Vänskap.. och min mammas dophalsband (löve it!)
Något jag vill ha: Freddes asymetriska kavaj (den planerar jag att sno!)
En rädsla jag har: blindtarmsinflamation, att bli gammal, att dö,
En Serie/Film: Shit! Signfeld+ vänner+ sex and the city /Eternal sunshine of the spotless mind + the darjeling limited + stolthet och fördom Fan finns för många helt omöjligt!!
Något fint: Kärlek, & de mesta från Fifth avenue shoe repair
En känsla: Just nu längtan.. snart förhoppningvis lycka
Något som får de att pirra i kroppen:Skratt, leenden och beröring (från rätt person)
En musiker:Nicola sarsevic, Eddie webber, dave grohl (Foo figthers!)
Något att hoppas på: Att det är världens finaste vinter den 23 december när jag kommer hem! koltrastarna landar på mina axlar och alla på kalax brister ut i sång!
En vacker människa: Ryan Gossling (i personligheten & utseendet!) George Clooney och Jude Law (dialekten)

Nu ska jag städa och sen är planen att bli full :)

Sjukdag

De borde finnas en 8 dag på veckan som heter sjukdag!..då alla fick känna sig sjuka och sen behövde man inte vara mer sjuk dom andra dagarna! jag vill inte vara sjuuk..
+ med att vara sjukanmäld (inte för att de igentligen finns ett ända pluss med att vara sjuk!)
- Man få lägenheten för sig själv
- man får sova till halv 1
- Man får ligga i soffan och titta på tv och äta gröt
- man kan sno några turkisk peppar godisar av sara
- man kan se alla avsnitt av våra bästa år utan att "oinsatta" människor vill byta kanal

-- med att vara sjukanmäld
- Man är sjuk och har ont i halsen
- men får inte gå ut i de fina höstvädret
- man blir sugen på att gå till turkbutiken och köpa något gott
- man får dåligt samvete för att min chef måste klara sig själv i butiken
- efter våra bästa år börjar ellen de generous (vilket jag kommer se!)
- man riskerar att vara sjuk till helgen vilket är ett mycke allvarligt minus!

efter en noga analys ser jag i min kula att de är bättre att vara frisk än sjuk! haha ganska givet när jag tänker efter..

Fridens

Karlsson har kommit på besök

Sitter och ser de norska programet charterturisterna.. yepp de är så bra som de låter..
I övrigt har jag jobbat idag, hade ingen rast på 10 timmar så på vägen ehm unnade jag mig en fet cafe latte och en bolla från narvesen för 24 kr! svor av njukt bröd och cafe latte igår.. men fan vad jag förkände de! Har sjukt ont i kroppen eftersom jag tränade igår för första gången sen jesus gick på jorden, sen har jag ont i hals och öron (kul att jag jobbar alla dagar i veckan!).. nu ska jag nog sova snart..

Dagens:
+ att jag får mitt skattekort på fredag!

- Att jag har fittjävla lingonveckan och bajs ont i magen till råga på sjukdom! Ps: karlsson har kommit på besök skulle linda, bea och annica säga till sin mellanstadie fröken om dom fick mens i skolan haha då fick man tydligen gå hem! vore skönt om man kunde köra med den på jobbet!

Konversation: Linda och jag om varför Ellen de generus måste dansa med publiken i varje program!!, vi fattar att hon är en avslappnad lesbisk tjej, med en grymt snygg fru.. Go Ellen! Men dansgrejjen känns bara ful och pressad!

Nepp nu festar dom norska chaterturisterna can´t miss this!! och en blev träffad av en champangkork i ögat.. typiskt norrmän! 
i helgen blir de nog lugnt för min del så nu ska jag längta till maskerad på halloween jag och linda ska köra harry potter tema.. hoppas ja :)

By the way!.. alla där hemma i fina norr så blir de "back in the days" tema till jul.. så slå på spice girls och börja ladda!

Fridens!

Linda linda åh linda linda!

Lägg upp våran sommarfilm Linda fucking jones!!! Jag blir glad när jag ser på den!! jag tänker på en fin sommar som gått och hoppas på att fler ska komma! och du är den ända av mina vänner som pyssar med sådanna saker som att skapa film.. dela nu med dig av den till oss!!! innan jag skjuter dig!
Jag är en kass fotograf, sen vi kom till oslo har jag tagit typ 7 bilder.. - Du kommer inte ha några minnen! klagar farbror linda, nepp men jag har ju era minnen och så kommer jag väl ihåg de jag kommer ihåg! vilket med tanke på hur jag dricker inte lär vara mycke.. haha
Vore coolt att vara en fotografisk människa för kort är vackert att titta på, men men man kan inte ha allt!
Nepp vill ni se dom korten jag knäppt sen ankomsten till Oslo 8 september?? alla svarar abso fucking lutely!

Våren 2010! USA + van = sant :)


Två Fulla babes! Sören äru svettig eller blöt?
Fiint limegrönt hus på våran Gate :)
Som sagt uppskattning av de små sakerna i livet!

Fridens!


Rebus

        anyone who rides a bike is a friend of mine   



 Min tattoo.. helt obegriplig kan jag förstå :) haha, längtaaaar så asigt mycke!!

Jag har ett fiskben i halsen!

fan här har man kömpat och gjort mat för första gången sen jag kom till oslo!, så får jag ett ben i halsen känns grymt obehagligt! måste kolla upp så de inte är farligt! hur de gick = mycke bra wookade för hela kina och halva japan! eftersom jag inte lagar mat ofta är jag inte så bra på att dosera så nu har vi mat för typ 2 veckor fram :) alex var inte lika stolt över mig som jag var :)

uch de sticker i halsen! jag är för hypokondrisk för sånt här!


Topp 3 fraser i helgen:
Lyft upp mig ska jag skalla han!
Alla som inte dansar har hudexem!
Rör inte min kompis!.. men rör hellre min kompis än mig

Jag längtar efter..

Min säng,min säng,min säng,min säng,min säng!!
Att Sortera mina 17 kuddar på sägen varje dag
Loooova
Att sitta på sängen och se tv en fredag innan middagen och så kommer mamma med en godispåse hon köpt på kvantum (som man trycker och blir mätt innan middagen
Rolfs pepparsås
Att bli ompysslad hos farmor, se filmer på tv 1000 och bli serverad varm choklad och marmelad mackor
Att se på engelska deckare med mamma
Att fara på storheden på söndagar och ranta med mamma
Ida och idas annaspajj
Regelbundna besök på hemmakväll + ben and jerry´s med Beatrice
Kinamat och shushi (till rimliga priser)
Bakis pizza på berget
Snööö och jul och pepparkakor och att klä julgranen :)
Att röka ciggaretter och åka runt i annicas bil
Att cruisa runt i stan i lindas fetbil, lyssna på dr snuggels på hösta volym och glida in på maxdriven
Att festa hos sara och stefan :)
Min fjällräven jacka!
Mina skor
Kaffe och nattciggen
Min cykel
En massa program på tv!
Fan till och med mammas sommarkaka! haha
Insåg just att den här listan mer blev en lista över mat jag saknar.. eller orsaker att äta mat!

Igår var vi ut.. för omväxlings skull! De blev Grynne hos Bea och Josse, En flaska rosevin, ut på Yatsy för att dansa röven av sig, ett mycke trevlig samtal och promenad med en Joakim, något slags efterhäng hos Johan och gänget med ormgrop av folk i sängen och storstädning av lägenheten (fan va fresh den är nu alltså!) samt pizza och massa andra fettosaker från Joker nere på hörnet hela denna dagen :)
good stuff, good game, good night!

Nu springer Rosén runt halvnäck!

Helg, Tjenatjenatjena!

Jag gillar de där med centralstationer och flygplatser! speciellt flygplatser, man känner ingen alla bara passerar en förbi med väsor fulla av sina ägodelar, man undrar var alla är på väg och vad alla funderar på (tänker på filmen love actually av någon anledning) och så tänker jag på jul och en pappa som överaskar sin familj med att komma hem på julaftons morgonen.. tempot och hur hjulen låter på alla väskor, att vissa raskt promenerar förbi i snabb fart och vissa sitter och väntar ut tiden tills deras tåg eller flyg ska ta dom dit dom är på väg!.. hela saken är mycket vacker. + att en flygplats lever dygnet runt, de är alltid flyg som kommer och går med fulla charterpappor, fan va härligt!. De är på en flygplats man passerar sitt livs kärlek i mitt huvud, man tittar intensivt på varandra, delar ett leende och sen är han borta..Och sen finner man varandra igen på nått konstigt sätt (detaljerna är lite luddiga).. flygvärdinna kanske är ett jobb att satsa på..? kaffe, te?
Detta skrev jag för att jag kom på att jag gillar att åka på banden som går till plattformen för tågen.. då passerar jag en massa underbara människor :).. och äckliga

kom just hem från jobbet har varit en fin dag.. bortsett från regnet som seglar ner! Linda har tänt ljus och nu ska vi laga mat.. Yes JAG! ska hjälpa till :).. sen ska vi dricka govin och käka gochips,
Jag ska även inviga min mycket fina blommiga klänning idag

...Jag fick ett visitkort av en kille som hette runar igår på krogen haha ska fan också trycka upp visitkort!.. i övrigt var pubbrundan helt okej, vi var på 4 ställen! bra för att vara oss annars fastnar vi alltid på fruhagen. dock less på äcklen på an av pubbarna som nöp en i midjan och sa caio bella!

"- Dom har så fina pumps alla flygvärdinnor!" Citat Eva Kristina Fjällström.. ur kommande boken "Min mors funderingar"

Nu ska jag ha en trevlig kväll hade jag tänkt, Hade!

Antingen lever man för helgen eller för vardagen...

Någon av mina vänner sa mig att hon hört att man väljer om man vill leva för vardagen eller för helgen.. hon sa att hon levde för helgen utan att tveka.. Jag tycker inte de där stämmer för de minsta! Jag fattar om vissa bara går och längtar efter helgen men inser inte dessa människor att helgen bara är 2/3 dagar av 7 på en hel veckan ett år är 365 dagar, de finns 48 helger på ett år alltså lever dom max för 144 dagar om året (om man inte plussar på semestern.. vilket inte alla har) de blir en väldigt liten del av ett liv att leva för (ja jag räknade på miniräknare)
Jag lever iaf för alla dagar, jag tycker bland de bästa som finns är när man promenerar längs gatan på väg till tågstationen, när man väl kommit upp ur sängen!.. De känns som att man är en av de första människorna i hela staden som  sticker ut näsan i höstkylan.. Sen upptäcker man att stan varit vaken sen klockan 05.00!

Som för några dagar sen så upptäckte jag att vi har ett mycket vackert limegrönt hus på våran gata! Dagen efter tog jag ett kort på huset.. typ de första kortet sen jag kom hit, haha.
Sen tycker jag de är ganska fint att gå hem i regnet och lyssna på glad musik mitt i veckan.. vem har sagt att regn ska vara deppigt :) så länge man har ett paraply så! Som sagt: När slutade man uppskatta de små sakerna i livet!?? (som linda ville säga åt en bitter pensionär)




En morgon favorit i regn som solsken!

Imorgon får jag se om jag känner för att gå ut eller om det blir att baka negerbollar och sittar inne.. som sagt jag lever för alla dagar!

Öppna upp ditt fönster

Sitter i olso och tittar på hök.. som är inspelat i luleå! kul att man sitter och tittar på sin lilla hemstad på tv :)
Idag har jag jobbat och lisa ekdahl, frank sinatra och cold play har lyssnats på i högtalarna.. kul att även på jobbet höra svensk musik!, sen nötte jag viva la vida med cold play hela sista timmen, tror vissa kunder blev lite less. Sen har jag shoppat på h&m! Jag har absolut inte råd men jag orkade inte tänka så negativt. Mina nya kläder är mycket fina.. nu ska jag skriva brev till min mormor, farmor och farfar, känns fint att skriva ett brev. Önskar dock att jag hade en fin fjäderpenna och kanske lite vacker handstil!


 

Öppna ditt fönster.. den fick mig faktiskt att fundera på ett och annat!

 

Dagens samtals ämne! världens finaste video!
Godkväll och fridens!

Kontakt Annons

Idag ville jag gå och fika med min vän bea efter jobbet.. hon frös och ville sitta inne, alex luktade korv efter jobbet och var hemma i soffan, linda och sara jobbade.. och i övrigt är de ingen av dom som är särskilt possitiva för att gå och slösa pengar på fika eller ett glas vin en vardagskväll!.. jag därimot tycker att de är väldigt mysigt och ordet Vardagslyx tycker jag gör att livet blir så mycke trevligare att leva :).. så nu behöver jag antingen en trevlig date eller en ny vän.. här kommer mina krav på mitt sällskap.. om man får ha krav..?:

Du måste ha humor
Du måste vara feminist (iaf till den grad att du inte tycker att R&B videorna på mtv är bra!)
De är kul om du gillar vin, mat, kaffe och gärna en cigg då och då
Du borde inte ha något emot folk som pratar mycke
Du måste ha drömmar
Du måste kunna festa
Du får inte bli sur för att jag är beroende av de kompisar jag redan har, och att jag pratar mycket om dom
Du måste inte alls vara lik mig, men accepter mig och våra olikheter
De är kul om du kan spela musik, för de skulle jag vela kunna :)
De är trevlig om du gillar saker som film, norrländska tjejer, promenader, fikastunder, bakelser, spontana äventyr m.m


Om du har lust att hitta på något nån gång är de bara att skicka in ditt CV :). Fridens


Ps:

nu har jag bokat Luleå och london över jul och nyår.. ledigheten är accepterad av chefen och ska bli kul att träffa familj och fredde

- Och jag lovar jag ska bjuda dig på efterrätt hehe

Snälla rara Russel!..

såg just almost famous..så jävla bra film.. roligaste film scenen, när planet ska störta :) Fan vad är de med killar som spelar musik! skulle lätt kunna bli en groupie! stönade högt flera gånger och tänker att om jag såg följande karl på krogen skulle jag köra med lindas: -jag har velat ha dig sen första gången jag såg dig, replik! fy fan kommer ha ett stort leende på läpparna tills jag somnar in! har jag karlsmak eller har jag karlsmak! Jag har karlsmak!
Njut, njut, njut och ha en trevlig helg!



Russel gift dig med mig!



Liten orgasm!



Hippiehotti!

when i say fab, you al say life!..

Fal..life, fab..life!

Idag har inget hänt! Har jobbat och nu ska jag städa i vår inte så fab lägenhet!! är helt sluut i kroppen men jag kan inte bo så här jävla äckligt!, jag lägtar efter min mamma, rena lakan, en god macka och en kram från en man! Fan va äckligt det är här..Ett medelande till mina rumies: Jag är inte din mamma!!!

Idag ska jag boka biljett!!




Hemlängtan!

Älska oslo! haha
Älskar ost, äslar cigg! (internt)

Konsten att välja

Idag har jag jobbat 08.00 till 20.30! har nött hål i strumporna för att jag har gått runt så länge!, har styrt upp en hel herr avdelning, blir jag inte chef så flyttar jag hem.. haha för hemma blir man ju chef! då får jag typ jobba på sibylla!

nu ska jag snart sova men först
dagens, höstens kval:
- Lule över jul och olso över nyår eller...
- Olso över jul och london över nyår.
 Tanken var att jag skulle boka igår men jag får inte fara hem över jul och till london över nyår! de blir för lång ledighet! fuck vad ska jag göra.. vill hem till jul men vill till london också.. nae fan fredde i will come to you

Hey boy! Tror du han är nå het..

Jag måste fan boka nununu!! isn´t he hot? ;)

Upp upp upp och NER

Nej de är ju visst redan taget! Församlingen, maffian, familjen står på menyn.. är de här bara en ful dröm eller kan de bli av? jag är typ seriös :)

4 Elefanter..

De är söndag.. är inte bakis men äter och tittar på sex and the city box som vanligt, jag och linda sitter på golvet.. ingen sitter i soffan eller på divanen. idag flyttar alla våra inneboende ut, tänker på sången "10 elefanter balanserade på en liten liten silvertrå-åååd.." så nu är de bara fyra elefanter kvar, fan vilken bra liknelse vi är typ elefanter, de ända vi pratar om på vakentid är mat nu har vi köpt, cola, chips och chokladtäckta bananer.. (Alex vaknade för typ 5 minuter sen och har redan hunnit kuta till kiosken)

I övrigt kan jag sammanfatta fredagen med följande: Köp aldrig mer baginbox vin, förens du antingen är en kärring som äter pajj och dricker på din inglasade balkong (planerar att göra de!) eller förens du kan hantera att tacka nej till ett glas till!, Hantera inte mobiltelefoner när du är onykter.. att vakna och med vagt minne och tänka vad fan har jag gjort, sagt och skickat?? höjjer pulsen till en farlig nivå för någon som är bakfull, låt inte dina vänner knäppa bilder på dig, för jag har medverkat (ofrivilligt) på kort som inte borde visas för min mormor haha.. annars var fredagen kanon, är stolt att jag blivit så pass mogen att jag efter att ha halvdeckat i trapphuset kan gå upp igen och säga: kan jag inte bara få sova! (finns på film, men alla höll nog med mig om att de var en bra ide)

Lördag, var vi på en fest som var rätt trevlig, de röktes inne och ölen för 10 kuna smakade fint genom ett sugrör.. jag klagar på att alla killar på festen är överstylade brats.. sen kommer en satans snygg kille in i rummet, lite skäggig, vackra tatueringar och långt fint hår och söt stil.. Jag ser i ögonvrån att Linda lägger ut snusen (som hon just stoltserat runt med för att visa att hon är en stolt norrlänsk kvinna!) sen ser jag henne ge karln ett brett och vackert leende och med tindrande ögon presentera sig. men linda såg i sin ögonvrå att jag själv fluffade jag till min rödaruffs frilla, sträkte på halsen och försökte att se så het ut som möjligt när jag hälsade, tyvärr hade han en skitsnygg tjej.. så vi lämnade festen för klubb, dansade, linda fick ett sinnessjukt snyggt ragg! jag får skylla mig själv för att jag är ett pretto som inte tar för mig!!! fan vad de kommer bli en jobbig höst eftersom jag och jonea har exakt samma killsmak, hade kul dock var fortfarande 60% brats, Ser framför mig att jag och linda sitter på varsin pall kollar på allt folk så tittar jag på linda och brister ut: BORT MED ALLA BRATS, HIT MED LITE SÖTA TALIBANER! promenerade hem i de galnaste ösregnet jag varit med om, sov i en skarv mellan linda och emma (vi sov 9 pers i våran 2:a) helt sinnes haha!

Nu berättar linda att hon vill att vi ska ha på oss vackra klänningar på hennes bröllop, och att de ska finnas ett bord med massa bakelser inte bara en stor tårta vill hon understryka! utan typ marie antoinette bakelser, (helst ska bröllopet vara i tre dagar, jag tippsar om en grek ifall de är vad hon vill ha!).. de ända jag vet är att jag vill gifta mig utomhus och att jag ska ha bröllopsresa på en vacker fiske ö i grekland.. Linda lägger till att hon vill ha en irländsk man, jag säger att jag inte vill ha en man som har kjol på mitt bröllop!

Nu ska jag boka biljett till london :) sprätta min andra cola, ta en cigg och trycka godsaker med mina 3 kvarvarande vänner.. veckan som kommer ska jag bara jobba och sova 8 - 22!! VARJE DAG Kulkulkulkulkul

Avslutar med en mening som linda just sa eftersom vi skulle baka en långpanna med kaka idag:
"De blev ingen långpanna men de blev en jävla massa snask!"


Två nötkräm och en moviebox

"- En del människor som pekas ut i den här bokens mindre smickrande sammanhang har inte blivit tillfrågade. Vi hade som ambition att göra det; att hantera det här "uthängandet" på ett snyggt sätt, men det dök upp en massa grejer.. Och - kort sagt - vi orkade inte. Av den anledningen tvingas vi här lägga in frasen "Alla namn är fingerade". De är egentligen inte alls fingerade, men vår jurist försäkrar att de där fyra orden, här insqueezade mellan citattecken, räcker för att vi ska komma undanen massa bekymmer."

När man kan skriva de där då vet man att man har man en viss makt!

En helt ny värld..

Tjabba varför fan bloggar jag så mycke hela tiden..haha därför att jag har ett stort behov att ventilera mina tankar och ingen i rummet lyssnar.. nopp dom spelar plump och skriker och är glada.. jag blir sur för att jag valde att ionte vara med..men glad när jag tittar på dom och ser att de typ sprutar tårar i ögonen av glädje på dom.. linda säger panjäveln, hon säger även skönbyxan.. Det är väldigt norrlänskt att sätta ihop ord har vi märkt..
nu retar jag alex för hennes underbett och för att hon luktar korv.. bara kul för oss jag vet

Idag har jag jobbat kort sagt jag jobbar i ett "finområde" typ östermalm fast värre har kommer några saker som har med mitt nya jobb att göra:
- Idag såg jag en kille med ferrari jacka fan va fult!, lindas farfar har tydligen en..
- Jag såg väldigt många fina bilar, jag säg fan inte en ful bil!
- Jag såg nog inte en ända svart människa, med detta vill jag inte påpeka annat än att jag från att ha jobbat på grönland, dsv massa black people, till att jobba på sköjen = bara vitt som snö överallt, fan vilken skillnad!
- Jag vet att passar mycke bättre in på grönland haha, känner mig som en förvirrad dan humpfry (gossipgirl) bland alla rika norrmän
- Jag fick fara på ikea idag med mitt jobb insåg att jag ville jobba där som jag alltid gör!
-Åt mat på ikea och har även satt i mig en salami macka och druckit två latte och en chapucino! fan va onyttigt
- Det ligger en hästensäng butik brevid mitt jobb, om jag skulle säga att jag sov på en tältsäng till mina arbetskamrater skulle dom nog tro att jag skämtade
- Idag har jag sucktat efter en tröja som kostade 1600 nok, de här kommer bli en jobbig höst!!
- Jag anser mig själv vara en vanlig tjej med någonslags bohemiskmormorsstil som har en småkärlek för killar som har något talibanlikt över sig..? så idag så stod jag och kikade på två söta målarkillar på andra sidan gatan. en välklädd kille (förmodligen ekonom typ) som var söt men lite för "fixad" för min smak promenerade förbi och log glatt mot mig, jag stirrade med lindas "No thank you!" Berlin blick tillbaka = slappt och förvånat ansikte.. haha snacka om att känna sig som en polsk arbetare.. tänkte varför kollade han på mig och fortsatte kika på den söta arbetarklassen!

Nu skojjar alla om att jag kommer ha förvandlats till en brat innan jul ps: de finns fan inga norska brats, alla brats jag har träffat eller sett är svenskar.. undra vem som var den första braten?

Nu ska jag umgås och sen fortsätta läsningen av "2 nötkräm och en moviebox" wee
"Rör inte min kompis, men rör hellre min kompis än mig" så sjukt bra!

Vardagsbekymmer

Sara: - vad var de som lät?? (rädd röst)
Jag: - jag vet inte.. lät precis som att någon gick in i lägenheten..? (viskning)
Sara: - Vi kollar dörren! (viskning)
Jag och sara: - Har någon låst dörren...??
Alex: -Jag har! (stolt och ansvarig röst)
Linda: - Jag med! (stolt och ansvarig röst 2 sec senare!)
Sara: (Känner på låset) - dörren är ju fan öppen, smart gjort!

Så går de när vi försöker vara ansvariga!

Idag ledighet, stan lite mat på donken med alex ,sen kom Linda, Bea och Joel, samtal om raggningsrepliker och annat, en kaffe en cigg och så prommade vi hem efter regnet, vilken dag :) 
Nu mat och samtal om hur judemänn får dom små hattarna att sitta på skallen!

RSS 2.0