mina vänner är kreativa...



Undrade just vem som är ansvarig för vårat mästerverk till datorbakrund haha nu ska jag ner på joker och köpa en bira, göra mig vacker som en spira, ladda upp med antilla låtar, sen iväg på konsert och hoppas på efterfest haha (it can happen!) ha en trevlig kväll.. fast inte lika trevlig som min.. nu måste sara komma hem!
påminnelse till mig själv.. gå aldrig mer in på h&m i oslocity om du vill spara pengar!!
samt jag kom på min plan för livet idag.. känns som en bra torsdag!
Fridens

personkemi



Så här kuul hade vi förr i tiden!!!!



Och så här kul...



och så här kul!!!

I've been to the muthafuckin mountain top,Heard muthafuckers talk, seen and dropped!

Fortsættningen av serien med en førdjupning om mina vænner.. rekomenderar att du æven læser min tidigare succèr   "Linda maria jones" samt "snarare æn liknelse æn en berættelse"..

Och jag kan ju inte sluta nær jag faktiskt ser att stigen snart leder ut på en vacker æng dær alla mina vænner står och apploderar før min otroligt fina insatts! så nu till en person som ær helt OMØJLIG att beskriva med någon mindre form av kærlek æn som en syster!
 Beatrice (bejbihuden, benstommen, brunast på sommaren, bakeritjejen,beardrinker, Big peter svartling kvinnan) Bergstrøm..

Nu ska jag istællet før att førklara alla de fina egenskaper hos min væn, førklara varfør att inte går att skriva ner henne på ett papper:
De finns før mycke historia att berætta, så enkelt ær de: bara igår på kinakrogen såg man ola och saras delade blicka om hur efterblivna jag, bea och rosèn blir nær vi kommer in på gamla interna skæmt om horbilder, min førfallna kællare och sjukt roliga forna tider! FØRLÅT DÅ VI KANSKE ÆR SKADADE!

Beatrice kanske ær vældens bæsta mænniska som faktiskt inte ær irriterande perfekt på samma gång, hennes familj ær min familj och min familj ær lika mycke hennes familj.. tycker ærligt talat att mamma andvænder uttrycket "tur att du har bea med dig", eller " tur att du har bea som lagar mat" eller " jaha ska bea också me??" eller " bea du får læra henne!" allt før ofta!

Jag har otaliga gånger i mitt liv stædat hennes rum, hængt med hennes familj, droppat in oinbjuden på pias go middag (pia måste tro att min mamma suger som mamma alla gånger dom læmnat mig før stugan) samt bott med henne en hel sommar i berkas ungkarlslya,vi har sommarjobbat på samma stælle i alla år, till och med nær jag jobbade på willys storheden och hon på willys i stan, vi har varit på charter, delat glædje och sorg (då tænker jag fræmst på nær min førra hund tina dog, haha.. var mest jag som var sorgsen)
 Ja de går helt enkelt inte att sæga något vi inte gjort, bea ær sjælv vældigt dålig på att sæga nej och dærmed kan inte jag sæga nej till henne, om jag ær osæker på om jag ska med på fest en fredag fast æn jag måste upp sju dagen efter så tittar hon bara på mig och sæger med "inte ett dugg av førsøka øvertala i røsten"
 - du vet ju att du kommer ångra dig så fort du kommer hem och typ ta en taxi tillbaka før du vill festa!..jag nickar och hoppar ur bilen! och med bea tar festen aldrig slut, hon vill aldrig fara hem først och har alltid instællningen "de løser sig ændå alltid" låter fin på papper iaf :).
Filmkvællar, BAKISMAT, promenader, sena festkvællar, godis och læsk (haha skoja), marsipaner på stranden.. ja med henne tar æventyren aldrig slut.. de jag gillar mest med henne ær førutom att hon alltid bott 50 meter eller en genvæg øver en gård bort att hon alltid vill hitta på saker på vardagarna. vad de æn gæller nær alla andra vill sitta hemma eller fara och træna. vi kan sitta tysta med pia i soffan och grina till "klass 9b" eller åka ut med nissen och hæmta maxmat, de ær ændå alltid kul med bea.. vem skojjar och skrattar med små hattifnattar jo beeeeaa! jag kan inte riktigt vælja ut någon speciell låt som jag førknippar med henne, i så fall blir de kanske 137 låtar.. men det ær væl så med en bæsta kompis.

Detta bør jag læra mig av bea: gør innan du tænker før om de blir går åt hellvette kommer du ångra dig, men du kommer ångra dig mer om du aldrig fick veta om de skulle ha gått åt hellvette!.. kan man ha en kloka curiosa? så min høgerarm ær nog till 95% inspirerad av bea, bara de att den gick åt hellvette haha de ær dærfør att de alltid løser sig før bea medans de aldrig gør de før mig som hon kan følja den filosofin.

I'm lookin for a girl that will do whatever the fuck
I say everday she be givin it up
There she goes, shaking that ass on the floor
Bumpin and grindin that pole
The way she's grindin it oh
I think I'm losing control

God, come one
I ain't leavin' without you bitch
Come here home with me
And my boy, and his boy, and his boy, and his girl (kan någon mer æn vi den hær låten utantill så ræck upp handen)


De dær var de bæsta jag kunde komma med.. du allt den bæsta kompis en tjej kan få.. du ær bættre æn die hard två
Och om du kan motbevisa att detta ær den bæsta och charmigaste tjejen i værlden så bring it on! før kommer man undan med allt som hon gør utan att någon någonsin blir sur på en då ær man fan en bra mænniska!

Spending my time
Watching the days go by
Feeling so small, I stare at the wall
hoping that you think of me too
I'm spending my time..
(min begravingslåt till bea!)

Fyfan vad jag trist med med 7 satans veckor utan dig.. ska sjunga roxett varje kvæll!

Vettu vad jag tænkte igår nær vi satt på kina resturangen.. presic vad min mamma sa nær hon kom på att du faktiskt  fyllde 21 år:
- fan va vuxna vi har blivit
eller kanske inte till humorns sætt.. men visst kænns de som nyss vi spela "ægg" utanfør mitt hus, promenerad tillsammans till skolan varje dag och hoppade på brunnen nedanfør hockeyrinken! (dit måste vi gå dan nær de var 10 år sen vi gick ut høgstadiet)

Fan får inte till något slut.. jag sæger ju de de finns før mycket med dig ditt monster!! ajja sup och ha de bra i thailand och gør vad nu ni ungdommar gør.. du ær min ænda kærlek beatrice.. och någon dag om mycket længe ska vi somna in som två tjocka tanten i samma sæng som alie och noah Pusspålåre! love ya!

Jag vill va FRI, FRI, FRI och leva ungkarlsliv! fore the anti mobile generation!

Vill bara medela för läsarna som jag faktiskt inte bor med.. att jag lagt min mobil åt sidan för ett tag framöver.. men varken den svenska eller norska juppienallen är avslagen för stunden.. mest för att jag väntar samtal om jobb ,för att de kan vara bra att kolla dom varannan dag iaf något hemskt har hänt någon.. och för att den fortfarande funkar som alarm på morgonen.. men den tas inte med någon stans och den andvänds inte..
Bara för att jag känner mig så sjukt mycke mer avslappnad och fri och i stort sett dom ända människor jag bryr mig om att prata med sover i samma sovrum.. och så blir jag okoncentrerad av min mobil.. man vill kolla den hela tiden, vem som har ringt och vem som har messat och har ingen ringt eller messat så undrar man: - varför har ingen ringt eller messat??.. och så känner man sig oälskad en stund!

Livet var mycke bättre innan mobilen.. folk ringde hem, man droppade in utan att veta om folk var hemma, folk tog tidpungter på allvar, skulle man vara utanför konsum med cykel klocka halv 6 jag då var man där då! de fanns inga dolda budskap som sms ofta innehåller och relationer mellan folk var mycke mindre komplicerade! noop visst har dom sina fördelar, men just nu vill jag inte ha något med någon från sverige att göra, för då kommer jag att sätta mig på ett plan och fara hem imorgon och om jag slutar älta över saker hemma så kanske jag inser att jag faktiskt har rätt så kul här borta!

Så to hell with my cellphone! ibland kanske de är bar att folk inte kan få tag på en, för om jag inte vet om någon sökt mig eller om ingen hört av sig alls, så vet jag inte vad jag missar och man blir ju inte ledsen av de man inte vet.. visst brukar de inte låta så?

Nepp nu ska jag börja sticka.. haha jag säger ju de isolerar mig TOTALT.. konstigt nog känner jag mig ganska fri.. ska nog unna mig nått sen ;)

Ha en fin kväll, och om du är i luleå hälsa stan att jag saknar den.. och jag isolerar mig bara för mitt eget bästa

Fridens


600 mil längs taggtråd Jag kastar tärning med djävulen, Mitt liv blev bara en skamfläck i historien men den är min och jag vill slösa den på dig

We veckan ær ræddad! På torsdag kommer kristian antilla och spelar i oslo and me and rosèn is gonna be there!


Citat Rolf Eriksson " stoppa på låten dær glada låten"... Jag tror inte du har lyssnat på texten roffe!??

"Jag fick min plats i din smutsiga fitta
Jag fuktar läpparna och kysste mig iväg"

Hon har ett jobbigt skratt, hon sjunger falskt (speciellt till allsång på skansen), hon gillar hundar, hon byter dialekt nær vi kommer till kalix, hon heter Eva...

...hon ær min mamma


hur kan man vara så hær glad om man jobbar på telia?

Och jag saknar henne så himla himla mycke..ibland

Två lyckliga dårar som tror sig veta hur allt ær, vi ska skratta åt de ting ingen annan skrattar åt



Jag har totalt isolerat mig till mina vænner
Jag ska børja sticka idag
Jag tror jag håller på att bli galen
Detta ær inget skæmt...
Men de kanske ær bra att vara galen
de kanske innebær att jag håller på att bli ett geni

känner att...

...den här kvällen ändå förkänar ett värdigt slut  trotts att jag känner att jag kommer somna på lite fel del av höften.. är fortfarande lite full, ska ligga och krama sara i sängen, känner mig cp och otacksam och underlig och ung och naiv och glad mest för att jag kanske har världens bästa vänner och för att jag var på en rolig förfest :) , jag är fan lyckligt lottad och kanske lär man sig bäst av att lära sig de man redan vet som sara sa, hon är klok min vän!

Se aldrig bakåt
Känn aldrig inåt
Var alltid uppåt

som vi brukar säga

sovgott.. de ska jag! imorgon är de söndag då ska jag må gott!

sommar 2009

Sommaren 2009 nærmar sig med jættekliv. Amelias Jenny Åkerlund  træffar Linn Fjællstrøm før att snacka om sommarens mode,høra hur hon kommer att klæ sig i sommar, vilken stil som gæller, vad man ska plocka fram och vad som ska læggas længst bak i garderoben!
Jag har otroligt lite att gøra...

min stil i sommar: uteliggare/ hippie med skræddade detaljer
kommer att gå klædd ett i: bikini, vita smuttsiga linnen, avkapade jeans ett peacetecken och ett jesuskors runt halsen, sjortor och kavajer
..och på føtterna: Mina jesus sandaler, nya tygskor och låga gummistøvlar
..Håret: helst utslæppt, vågit och ruffsigt, men de lær væl bli knut som vanligt
Færg: grått a alla nyanser , blått, svart, vitt och røda klickar
vad ær sommarens plagg før dig?: bikinin, tror att jag måste sy en sjælv før jag kommer aldrig hitta den jag vill ha! de ska vara høga trosor med volang och hjærtform på øverdelen.. the pinupp style :)
från førra sommaren: mitt flætade skærp
kommer få stanna i garderoben: min jeansjacka.. blev æcklad av den førra sommaren,
Jag faller alltid før: sjømansstilen på våren, tror dock inte den klær mig haha
Jag kommer fortsætta køpa: blommiga klænnigar!!!! haha forever
accesoar: Solbrillor.. nær ær de inte de? (tyværr inte ray bans før min skalle ær før stor før dom haha, men gærna ett par stora fyrkantiga!) och band i håret

samt kommer jag:
Sluta efterapa audrey hepburn
Älska svart!
Almoust  famous, barnen i bullerbyn, that seventys show och factory girl
Inte andvænda mycke smink
Bli fræknig och fræsch
Behålla håret mørkt

Så här har ni stilguiden för 2009!! gaah alla skriker av lycka och kutar till butikerna! så nu är de bara att bli grymt fitt och tanad för beatchen också ! så ses vi däääär!! du känner igen mig för jag är blek och har pösmage! haha


Fridens nu fest och sjukdom = bra kombo







anekdot

...Ett beslut har jag iaf tagit och de ska skrivas ut poetiskt och mystiskt, så ingen fattar men alla anar. dumdumdumdum

- jag har stængt dørren, men jag tycker att du ska sparka in den! :)

pingpong jävla fucking boll

så känns de i skallen.. bäst att skriva fort som fan innan de droppar snor på tangentbordet.. har nog officiellt norges största förkylning min näsa är så röd att den fungerar som stoppljus! jävla fuktig luft!.. så planen nu är att lägga sig ner brevid linda i våran gigantiska massa av sängar i v-rummet och titta på vackra jäcla scharlette johansson på film.. snora som fan och tycka synd om sig själv.. tatueringen kliar och måste smörjas in, jag har köpt en rutig herr skjorta (jag vet verry kille 2006) men den är i mjukt och mysigt tyg och den kommer vara cool som fan.. till allt svart!

såg klipp från svenska eller galasn- jeej fifht aveny you rock!.. jag saknar sverige så ologiskt mycke just nu.. men men nu ska jag fan sluta älta och tänka på min framtid för jag har fan en trevlig jävla framtid att se fram emot!

Ikea intervjun idag gick.....(men åååh! en massa av de hær inlægget har førsvunnit! mærker jag nu..)
...gick iaf skit bra.. vi drack kaffe och snackade i 1.15 H..jag tror jag fixa dealen (JA, linda de ær ett tøntigt uttryck men de låter ju coolt!) kænns dock lite onødigt att byta jobb eftersom jag tænkte dra i maj.. kan inte bestæmma om de blir sommarsverige alà hippie stil, och hus i spanien i agustie, eller om jag ska backa till grundplanen som var berlin hela sommaren.. ajja kan som vanligt inte ta några beslut før våren, men de nog bra..

Nu ser jag och linda på extrem home make over (asså haaata programmet) nu har dom stoppat en dommar stol i en tjejs rum haha och dom pratar typ med dom 1 sec: vad gillar du: jag gillar lagar! japp då kör vi på att göra hela ditt rum till en rättsal.. och din familj kommer aldrig ha råd att göra om och du kommer hata rummet om  1 år och sen kommer du börja knarka.. haha spårade totalt från mitt ämne!

..........................................................................................................................
Igår på tv sa iaf en professor:
Att en mænniska inte ær gjord før att vara lycklig i mer æn 3 månader,
vi kan inte vara lyckliga længre
om en mænniska blir rullstolsbunden och en vinner 1 miljon, på samma dag,
så kommer dom ændå vara lika lyckliga ett år senare
och alla mænniskor sæger sig vara ca 5,8% lyckliga

ps:jobbigt att vara gift med obama.. tænk att høra den dær røsten från terassen - the meat is ready, and i belive that we can eat it now, and i also belive you can bring out the potatoe salad!!. fan va less man hade blivit!

Fridens liljor, lycka and world pease to all! :)

Brännkoppor

Linda har smittsamma brännkoppor! fan! de kliar överallt.. jag kommer till 95% säkerhet bli smittad hjälp!!! och dessutom har jag rugor över hela armen pga tatu så nu kommer jag väl måsta amputera min arm! vågar inte röra nått hon rör vid typ.. de kommer typ ligga rugbitar i kakan.. + jag borde verkligen se över att jag varit konstant förkyld i ett år, icke bra!.. och inte bra att tänka på när man är hypokondriker.. nopp snopp.. inge mera data, alla bara tjata /dogge

Hur långt är de tills videkissarna vaknar?

Januari börjar året
Februari kommer näst
Mars, April har knopp i håret
Maj och Juni blommar mest.
Juli, Augusti och September
härlig sommar är det då
men Oktober och November och
December är så grå.

førsov mig idag, igen.. går såg vi film, "barnhemmet" samma regisør som till pans laburint.. en av mina favorit filmer.. den var inte lika bra.. de var inte ænns en læskig skræckfilm.. men den hade ett rætt fint slut..

øvrig plan før næsta vecka ær att styra upp livet! att gå på banken och ta tag i sparandet, att bli flitig på att træna och att gøra klart tatueringen.. och hoppas på mammas gottepaket kommer fram så jag blir lite uppmuntrad i vardgaen och kan børja med arbetsproverna!

snart ær de helg.. hoppas næsta månad går fort så de blir vår! och kom gærna på besøk!

Sov du lilla videkiss, än så är de vinter, än så sover björk och lund, ros och hyasinter. Än så är de långt till vår, tills den första blomman står, sov du lilla videkiss än så är de vinte-eer!

Med andra ord jag längtar till våren, och de är kul med gamla sånger!
Nu ska jag gå och vara social på vårat pyamas party
Fridens liljor och fred på jorden :)

Insåg just...

att vi har samma humor som vi hade i åttan!.. fan vad man har utvecklats.. har suttit och lusläst högt ur lindas gamla lunardagbok. jävligt fjortis aktig ibland, jävligt vettig ibland, och jävligt rolig typ hela tiden! säger bara linda printa ut den så har du ett mästerverk om en tånårings liv! citat som jag gillade av "Linda som ung, osmart och fjortis:
: "Så här ser jag mig själv: som en delfin, vacker, lekfull och snäll"
: "hög musik och gärna en kille som dansar bakom en, good!"
: "pidioel" "dom borde typ ända namnet till pite super och spyyr för de göör ju typ alla, hihi"
: "Alla lär tänka orka skriva dagbok nu, gå och SOV! men de skiter jag i för jag är pigg och svettig efter magneto!"

sån var min kära vän! erkän hon är grymt cool! här kommer ett inlägg som lika gärna skulle kunna vara skrivet i förrgår!:

bara för att vi pratade om ikväll att det är trist på lunar och det är nära på tragiskt att skriva dagbok så ska jag skriva en. En sista inför veckan typ : ) Sen ska jag inte gå in här på 1-minuters-titt som jag oftast gör. Istället ska jag NU, skriva ett långt, intressant och svin roligt inlägg (haha) meddans jag skriver med en ny hemkomling som har varit med i tidningen, tihi . Inget namn nämd och jag känner mig som en toent,ingen tönt utan en toent = En coolare tönt ! ;P Haha

Igår var jag hemma hos Linn efter skoldagen. Jag somnade dock, pga av tråkigt sällskap ! haha, Nej men jag var trött som en musfjärt. Sen blev det Storheden och myrorna med två cheeringar och en godis-sugen brother. Cheeringarna skulle fynda fula kläder till ett partaj och den godis-sugne-brothern skulle fynda billiga snickers. Jag gjorde 2 extremt bra köp, En KING-SIZE Pringles och en Toblerone för endast 17 riksdaler, HA ! Det var ett bra köp. Sen fick jag ett par mystränings bralls av en cheering. På kvällen lekte jag med Alex & Linn, mina två Cp:n (Linn är mest Cp, så vet du). Vi gick på bion och såg en film, svin jävla trist !!! fyfan vad jävla äckligt dålig, sög jävla neger !!! hahah. Nej den var fan bra fast rätt onödig. Lite Alex film, hon älskar onödiga filmer plust att hon älskar chips och Lion. Hon var tokig i chips igår. Ska man gå på bio ska man föresten se nödvändiga filmer ! :P haha

Idag var jag på stan med de två cp:na igen. Vi gick typ ingenting på stan utan åt på Dagobert och pratade om Linns cp:aktiga kropp, HAHA. Vi är three cyipy girls !
Satt där i typ 2 h för ingen orkade röra på sitt fläsk. Alex tiggde om godis (lägg märke till varje gång jag skriver att hon vill ha gotta) och vi gick och köpte det. Inte jag för jag hade inga, inga pengar. Tiggde mat av Linn på dagobert och åt min hemma apelsin, haha. Missade också bussen idag men som var bra för jag hade ändå inte råd med buss hem, haha. Hör bara på det? FATTIG LORT och de två hatar mig för det. Iallafall så for vi hem och sen kom alex till mig igen och hoppade i min fåtölj för att hon ville ha CHIPS (Ännu en gång). Hon fick aldrig sina chips utan POCORN, godis och cheezbällz. Sofie kom också och vi spelade två spel, hahah. Fan vad roligt det var : ) Alias för alla som vet vad det är, det var roligast. Jag & Alex var bäst ! haha. Jag ska förklara döskalle:
- Men det är när du inte har nå skinn *Drar bak mitt skinn*
- SKELETT !!! (Alex)
- Nae, tyypp ! Skalle, Inget skinn !
- Men ben, skellett, (allt man kan säga, haha)
- * Jag spelar död och ska just peka på skalle som tiden är ute*
- DÖDSKALLE menade jag ju (Jag)
hahah, så jävla dålig förklaring och alla förklaringar var helt störda och gissningarna med .
- Vad säger vi alltid att Marianne har i bröstet? (Linn förklara en nål)
- Hmm ... BRÖSTCANCER !! (Sofie tror hon är smart)
- ?? ... hahaha (alla)

Jag känner mig som ung igen!

Kom nu mr potter!

Snart ær den hær de pirrar i kroppen nær jag hør introt.. och då pratar jag om harry potter och halvblodsprinsen! igår såg vi into the wild igen.. fy fan va bra den ær kommer nøta den varje dag, vacker karl, fina citat, underbara eddies soundtrack, fint filmat och en film som gör att man vill ut i vildmarken och klättra upp på ett berg och yla!
Åt just gomiddag med familjen i köket :) jag saknar att titta på bra filmer och äta polly choklad i min säng och jag är sugen på att cykla, konstigt att jag är de när de för första gången faktiskt har kommit en hel del snö i olso.
ska be mamma packa ihop en liten låda med saker jag saknar och skicka ner till mig.. tror tyvärr inte cykeln får plats
Just nu sitter jag och läser intagningkriterier för skolor.. jag fattar ingenting av vad dom vill att jag ska göra och jag har typ bara en månad på mig men arbetsproverna är typ sjukt svåra att förstå!





Ajja nu ska jag och mina onyttiga vänner köpa godis och se på tv.. 21 november kommer harry.. allderless för länge dit!
Linda jag lovar att på sista premiären ska vi gå utklädda
Fridens

......

Fredag kväll.. helt själv.. VART ÄR SARA? kom hem för fan.. denna vecka har två av 4 familje medlemmar tappat sina mobiler.. linda vr trotts de nederlaget mer besviken över att hon tappat sin dagbok (tönt) ..ska beje mig ner mot joker för godisköp! trotts att jag inte borde! Yeeeey slog just på svenska 1:an och de är "på spåret" (min mormors favorit program) och fredrik och filip är med! :)
1:a på listan med saker jag saknar från sverige är programmen med dom! kan inte fatta att jag missat en hel sesong med boston tea party! norges fredrik och filip karaktärer, suger!

imorgon ska jag jobba och hoppas att min arm mår bättre sen ska vi på fest..

Jag ringer på fredag, så ses vi på lördag!

fridens

sjukskriven

Tog mig igenom natten med frossa och vaknade tidigt, kunde inte somna om men så fick jag ett trevligt samtal att vakna och äta min gröt till :) nu sitter jag hemma själv i läggan och nöter min vänner box , börjar sakta vänja mig vid armen tänk att den kommer vara där nästa vecka och veckan efter de..gaaah måste gå ner i vikt haha jag börjar med att fixa lite pommes i ungen de borde göra susen!.. deppigt att man inte kan träna för armen är öm! sen ska jag bara njuta av att vara sjukskriven en dag och ligga under täcket vid tv:n.. att tycka synd om sig själv måste vara de bästa som finns (förutom för dom jag bor med)

Fridens liljor!



motorik övningar

jag har alltid haft kass motorik, besviset kommer ofta när jag försöker cykla onykter! nu tvingas jag leva med vänsterhanden som min ända fungerande.. började på tutueringen idag.. satt pall i 5 timmar, som den coola norrbottningen man är.. sen nu måste jag bittert vänta tils 3 feb innan jag får göra klart färger och detaljer :( känns tungt att vänta men värre att bara ha en arm!

men den blir nog skiiit fin.. eeeh hoppas jag..

nu ska linda klaga på sin dag, och jag ska krypa ner med frossa i sängen

pussochklapp,handikapp

Sommar turnè 2009

Kollar upp fakta om festivaler och mini bussar och priser och gottland sommarstad och halmstad och roskilde i danmark! vill hem och skrika ut all info.. och hur otroligt øverpeppad jag ær.. tur att alex och sara ær lite skeptiska før stunden før jag skulle nog kunna spruta øver av iver!.

Tanken ær alltså føljande. ta sig genom sverige i en minibuss/van  (helst en gammal vw folkbuss) men alex ær stræng på det hær med air condition.. tønt! de ær ju imagen som ræknas..
fast hon vet att jag kommer att sitta och klaga sen, før jag ær mest prinsessa av alla haha.
gå på festivaler i drivor, (som vi alltid drømt om, eller iaf jag och linda jonas.. att cykla på gottland och uppleva en riktig svensk sommar, kanske midsommar i dalarna. som sagt svensk sommar aka skitvæder enligt sara.. hela tanken ær nog bara att gøra nått nytt, att man inte behøver fara øver halva jorden før att ha roligt, værlden finns kvar men den hær åldern då man kan bo på camping och æta ravioli i 5 veckor finns inte kvar.. ingen vill vara ælst på området som jag brukar sæga! + att sverige ær hærligt ,fint och man har en massa inside info och kan saker om artister och vet vart dom kænda festivalerna finns :) man vet folk som bor i olika stæder och som bea sa nær hon hælsat på emma i halmstad førra sommaren:
-varfør åker man utomlands nær man kan åka till halmstad?.

nepp jag tror stenhårt på svensk sommar.. sen tror jag de blir en flygstol till spanien och ett hus dær några veckor :) linda sa att de inte var så dyrt.. så om du vill følja med och leva i spanien i agusti så ring oss.. så kan du få komma på intervju

før att smitta av mig av min stæmning skriver jag en innehållsførteckning av min vision
tælt stolar
gummistøvlar
vita linnen
ruffsigt hår
ølmøssan
van
tælt
bikini
fylla
bajjamajjor
værdens godaste festival mat
værme
svenskar
skara sommarland
væstkusten
roskilde
banderoller (fridens liljor)
øltælt
MUSIK :)
stæmning!
utsvængda jeans och band i håret (linda haha)
lera
kartlæsning
timmar i bilen
kort spel
finsk sprit
cykla på gottland
lycka, och æckelhet
midsommarkrans
dalarna
tælt køk


soundtrack?..JAA!! detta ær en extrem romantisering men de betyder inte att vi inte skulle ha førbannat kul.

Fridens liljor och lite sommar spirit till familjen!.. sen om allt skulle skita sig så dumpar vi bilen och sætter oss på ett plan mot europa,berlin, amsterdam, dublin, paris, barcelona m.f.. en tågluff till skulle ju också vara underbar

2008 året man fick gå på systembolaget

Det var sena våren 2003 (eller året man gick ut 8:an), konfa lægret nalkades och jag kænde mig cool och vuxen trotts att jag var typ en dværg med pipig røst och snarare gropar i brøstkorgen æn uttåtstående brøst.. a-h som var den frænaste tjejen i gænget hade øvertalat oss att dricka alkohol, alla var vældigt exalterade før den stora kvællen. De skulle tydligen bli en stor ungdomsfest på gulltsaudden, jag bestællde 2 7:or (vad skønt livet vore om man blev galet packad på de nu før tiden!.. ungefær som saras med andra ord)
Jag var lite orolig før att dricka eftersom jag inte ville stanna i væxten.. hypokondriker redan då, och kanske lite klok eller bara lurad av min mamma?

hur denna kvæll slutade, ja du:
Annica: blev jættefull och jagad av sin pappa runt halva gulltsa udden, jag han sno åt mig hennes hæxblandning innan hon bev buren in i en bil av två faktiskt ganska glada førældrar, væl hemma blev hon duschad och stoppad i sæng så hon skulle vara fit for fight før konfan!
a-h: vet faktiskt inte vad som hænde men eftersom de inte var hennes førsta fylla ær de inte vesentligt
Alex: blev stoppad av sina førældrar efter bron.. vi førsøkte verka nyktra och jag tror inte dom gick på de før fem øre, jag lovade dom dock att vi inte skulle ta några piller. smart drag fjællstrøm då verkar du mer nykter! alex træffade senare sin mammas bæsta kompis som tvingade henne att hælla ut all dricka hon hade kvar, alex rædda sig med den geniala frasen: - Jag hade ændå inte tænkt dricka de!
Jag: blev otroligt full på mina 2 7:or och blir som æn idag bara girigare av att vara full dærfør snodde jag annicas dricka och drack av de också men sen gjorde jag tabben att træffa alex och blev dærmed också tvingad att hælla ut all dricka
i øvrigt minns jag inte mycke mer av den kvællen tror jag mest minglade runt och hade en rolig førsta fylla
Linda: drack också 2 7:or vad gjorde hon jag vet inte!?!?
Bea: Blev jættefull, hånglade upp en kille i 9:an mot ett træd, kissade offentligt, och hittades senare i ett buskage, just i tid før hemresan med alex mamma.. med andra ord en perfekt kvæll :)
Linnea: satt på en strand med en kille hela natten, som sen ledde till ett vældigt långt førhållande.. de måste man ju ændå också kalla en lyckad kvæll!
Gissa om vi var pepp før konfa lægret!

Så nu får man æntligen gå på systemet plocka hur mycke godsaker man vill! jag ær glad att jag har haft ett x antal ungdomsfyllor .Gømt sprit før mamma, bestællt 11 7:or till hela gænget av beas bror, gått på krogen innan man fick de, varit i sunny beatch, hængt på pdol, kirunafestivalen, lulekalaset och skellefteå festivalen, druckit wiskey eller vad som fanns att dricka, och framfør allt supit helt utan andledning eftersom man i stort sett bara blev full och sen inte kom någon vart. jag har lær mig att dricka mer men inte klokare!.. dom ænda jag har att tacka før mina helt ok ungdomsår ær bergnestjejerna..haha. ni gjorde min ungdom, jag hoppas ni gør min ålderdom.. en femma med stor balkong ær vad som væntar oss!

igentligen skulle jag sammanfatta året 2008 men de går igentligen att sammanfatta i ett enda ord - underbart!
Bæsta året hitills i mitt liv utan tvekan
Læmnade værldens bæsta indiska, som fortfarande ær saknat! men hade jag stannat finns risken att jag varit kvar till jag gått i pension før jag trivdes så bra! Tågluff,sara bergman funck gør entre, en hærlig sommar i luleå,Lindas balkong, kollektiv på ørnæset,  kørlektion, moments och en sommar som avslutades på topp,Fredde, hærliga mænniskor och førelskelse, høst i oslo, bra uteliv och bra løn!,en hel del saknad och ångest, en vit jul och en invigning av de nya året i London!

Nytt år, ny plan:
har funderat på att skita i "van genom USA" planen och byta ut den mot "festivalsommar i sverige med van" planen?? man måste ju ha lite festivaler innan man blir en oldie but goldie!
vill ha respons från alla som vill følja! :) annars berlin, dublin eller tågluff 2 med final destination spanien! de ær jobbigt nær man vill før mycke!



And still this emptiness persists
Perhaps this is as good as it gets
When you've given up the drink and those nasty cigarettes
Now I leave the party early at least with no regrets
I watch the sun as it comes up, I watch it as it sets
This is as good as it gets
Oh My my my It's a beautiful world



 


...Om att resa sig

låter som en låttitel.. på en dålig låt typ sång før dom ensamma stil! æven om jag typ gillar den låten!
idag har jag varit på mycket bættre humør æn sen jag kom tillbaka.. fick en lærdom av livet igår av en bitter karl på telefon, - vælkommen till livet, livet kommer att spøa dig!.. så læt lærdommen (jag bad lite klagomål på vardagen hemma, inte sjælvmordstankar!)
- men hur spøar man livet då?.. læt min fråga
- man vinner på lotto.. lød svaret
de kommer jag aldrig att gøra..

Medans linda lever i en livsångest, ska børja studsa ångestbollen mot en vægg och har tappat sina drømmar som hon i stort sett annars lever før, går jag runt som en zombie och kænner mig som inlåst i en skokartong.. så vi satte oss ner øver en pastatallrik och en halvliten chokladglass i vårat ruttna køk och pratade om framtid, lycka och att børja skutta fram på vardagarna igen.. Linda sa något mycket vettigt:
- Jag inser att ångesten sitter i mig och inte i olo, var jag æn far kommer jag ha ångest så jag måste ta itu med mig sjælv och inte vart jag befinner mig.. sen børjade hon grina (nej de gjorde hon inte men de passade in)

men jag har inte ångest alls jag æer bara uttråkad och lite olycklig.. och jaaa, jag får i stort sett løn før att æta en banan.. men orka spendera ens en månad av sina unga år till att vara olycklig!

Just nu planerar jag en charter resa och en sommar på resande fot eller hemma i luleå med massa ledighet! vi får se hur långt plånboken tar mig!

nej nu ska jag hem och kanske packa upp min væska idag.. tror de ær min hjærna som sæger åt mig att inte stanna eftersom jag inte vill packa upp væskan, tydligen ska de vara lægenhetsvisning i vår lægenhet ikvæll haha.. jaha snart var hemløs också!

øvrigt:
1.45 h igår hjælpte så mycke!
Jag måste duscha
Jag ska tatuera mig snart
Kom på besøk!!
MAJ MAJ MAJ MAJ!
det ær svårt att sluta røka!
lill berka 21 år på lørdag.. tyværr gick din present åt helvete!
de ær skønt att vara hemma i kollektivet, ælskar er! godt natschten, som vi brukar sæga


snart skuttar vi fram i vardagen igen linda!
Fridens liljor på dig!

Living la vida london!

London var allt før bra! hade kul som fan och gjorde æven turistiga saker som att knæppa ca 10 kort (bra før att vara mig)..se london eye och big ben, æta bagel, åka buss gå på portobello market gå på fræna klubbar och  umgicks med fredde och hans vænner som var øver førvæntan! och førvæntan var fan høg!.. fick ligga och skeda med fredde, såg film, søp och åt mat :) grymt kul att bo hos någon som faktiskt bor dær spciellt nær alla ær typ øppna skøna mænniskor som bjuder på sig sjælva och røker i alla husets rum! kænde mig som hemma :).. vet inte vad mer jag kan sæga de var toppen
 
Senn snipp, snapp slut så var smestern slut och nu ær jag tillbaka i olso inte ett jævla dugg klokare och funderar på om de ær vært att stanna kvar!? ingen ide att ringa mamma hon skulle nog bæra hem mig på sina axlar om de fanns chans att jag kom hem!

eller håla ut på jobbet tills maj sen sticka ut och resa hela sommaren!.. de var ju som grundplanen men de har tyværr blivit lite sopad åt sidan pga: lesshet och andra funderingar..
nepp nu ska jag slå igen butiken sen ringa till bea och klaga

Frida om du læser detta så kom den 10 januari.. jag vill verkligen træffa er båda och jag har checkat upp saken med styrelsen och dom ær før inneboende! hos familjen ær alla vælkommna!

Mina nyårs løften:
Inte røka
Stæda upp livet
få ihop 40 000 i sparpengar (borde vara relativt enkelt)
sluta dricka latte
træna 4 gånger i veckan
och viktigast av allt bli lugn och lycklig.. før nu går jag runt och ser ut som en livskris

Kænns som att en bert bok skulle gøra mig gott just nu! tack och hej leverpastejj!

RSS 2.0