Allt för boysen

Varför sitter jag här..? jag sitter inte bara här jag käkar choklad också.. fan fan varför kan jag inte vara en ansvarig människa som lagar mat och håller mig borta från karra!
jag ska göra korv och pulvermos, dels för att jag typ inte har någon mat och dels för att jag inte är kapabel nog att laga så mycke annat (tyvärr)

idag vaknade jag 07.11 efter en god natts sömn.. kutade upp med ett hår så ruffsigt att man kunde hitta en peng i kalufsen, var arg för att jag och min väckarklocka uppenbarligen inte kommer överens.. satte mig på cykeln och öste iväg mot stan och jobbet 08.00 är jag framme, går ner i butiken och får snabbt veta att jag inte börjar jobba förens 10! vill börja gråta!

de var trevligt ute i helgen..jag clara och fredde startade hos mig fick veta mycke kul om clara.. att hon spelade saxofon var nog de jag var lätt mest impad av även att hon ska tatuera in en cykel på handleden.. de tycker jag också är fint..
Tänker på supernaiv boken "anyone who rides a bike is a friend of mine"
märkte rätt snabbt att jag fort tog åt mig av hennes umemål och inte alls pratade lika brett som jag brukar, sen drog vi till lindas PH (pent house) och åt mat där jag hade glömt köttet och min bursh hemma så jag fick cykla tillbaka very very likt mig! hos linda var de trevligt trotts att jag och ida satt på toan en lite för lång del av kvällen!.. men jag kom iaf ett litet steg närmare sommaren mål = en väldigt söt karls tele nr.. måste bara hitta en andledning att ringa..?
 lyckat festival tema på bryggeriet man fick ett fint band och de var mycke folk, samt öl för 19 kuna synd att jag missade hamngatan spela hade velat se dom!..for hem med trevligt sällskap och drack päron konjak alderless för länge, igår gick jag upp ur sängen klockan 4 (jag är kanske en rätt elak kompis just nu.?)

Igår var vi även hos alex  och försökte planera norge :), iiiihe! första gången jag längtar till något på länge!! måste säga upp mig och måste skriva ett CV och kontakta indiska i oslo :)..
nepp nu ska jag göra massa saker och träffa lite vänner.. samt höra hur de gick med freddes heta ragg från helgen

Harebratja! (allt för boysen!)

Man ha sökt!!

We Want You!

Nu har du chansen att utmana Sveriges kanske kaxigaste programledarduo i höstens stora underhållningsprogram Vem kan slå Filip och Fredrik?

Vem kan slå Filip och Fredrik liknar inget som tidigare visats i Sverige. Svenska folket får nu chansen att spöa Sveriges kanske kaxigaste programledarduo Filip Hammar och Fredrik Wikingsson i en storslagen tv-underhållning.

I spektakulära tävlingsgrenar som backhoppning, balansgång mellan höga hus och bilhoppning genom eld, men också praktiska och mentala utmaningar som komjölkning, musikquiz och problemlösning sätts duon på prov av en ensam utmanare.

Är du en av utmanarna?
Vill du bli en av utmanarna som får tävla mot Filip och Fredrik? Då ska du söka till programmet på en gång. Svara på frågorna nedan och skicka in svaren samt följande information till [email protected]?subject=Vem%20kan%20sl%C3%A5%20Filip%20och%20Fredrik%3F. Du måste vara 18 år eller äldre för att kunna vara med i programmet.

Personuppgifter
Namn
Ålder
Adress
E-post
Telefon (vanlig och mobil)
Yrke/Sysselsättning
Ett tydligt fotografi

Skriv en kort personbeskrivning av dig själv, dina intressen, tävlingsinstinkter, etc.

Skriv en kort motivering om varför just du ska få chansen att slå Filip och Fredrik.

Personfrågor
Hur ofta tränar du?
1. 4-7ggr/vecka  X.4-7ggr/månad  2.4-7ggr/år

Hur vältränad är du?
1. Borde nog hålla igång mer  X. Jag har bra flås  2. Jag är i absolut toppform

3. Vilken är din starkaste sida?
1. Självsäkerhet  X. Uthållighet  2. Råstyrka

Allmänbildningsfrågor
Vem är inte en av bröderna Marx?
1. Groucho  X. Harpo  2. Gonzo

Vilket hav skiljer Asien från Afrika?
1. Röda havet  X. Gula havet 2. Svarta havet

Vilken färg har nollan i roulette?
1. Svart  X. Röd  2. Grön

OBS! Ofullständiga ansökningar kommer inte att behandlas. Och glöm inte att bifoga ett tydligt fotografi till mejlet. Sista ansökningsdag är den 13 juli.


Den där "Mary"

Vad har tjejen??.. dennna tjej är en av mina bästa vänner jag väljer att kalla henne mary (som i filmen).. igår var vi ute med våra mammor..de var kul min mamma blir en partyprinsessa som vill spana på killar till mig hela kvällen och springa iväg och dansa på dansgolvet.. alla skrattar åt den fulla tanten.. hade de varit 3 år sen hade jag suckat, stampat med foten i marken och tittat med min " mamma du skämmer ut mig blick".. nu försöker jag iatället bräcka henne med en ännu fulare dans.. jag är fan vuxen alltså.. igår sa mamma att sist mamma och rolf var på färgan och dom skulle dansa ville rolf bara bugga och dansa vals haha killen som hade hamnat fel säger jag bara..

ajja nu tappade jag tråden som vanligt (måste lära mig att hålla mig till ämnet).. ämnet är att de är jobbigt och förundransvärt att gå ut med en kompis som verkligen alla vill ha.. jag vet att hon är snygg och har ett hjärta av guld, men jag är söt och har iaf ett hjärta av silver..? de sjuka är att jag inte kan klandra folk att älska henne hon är ju en underbar människa!,- men de är helt sjukt vilken kraft hon måste ha.. folk blir psyka och alla kommer fram och hälsar som hon inte känner (har aldrig hänt mig).. jag glider in på en räkmacka och så står man där med henne och en jättesnygg kille och killens lite fulare kompis tittar på en med "jaha de ser ut som att de blir du och jag som får börja prata om något helt ointressant" blicken. Ja! jag vet att jag antagligen är den lite fulare kompisen av oss två.. men jag pratar hellre inte med någon än att känna mig som "den som blev över"..fredriks ständiga fråga är iaf - vad ser alla i henne!?.. för hon är verkligen en helt plain tjej (plain = coolt ord som linda hatar att jag andvänder)..jag vet att jag låter avis och de är ja haha :)
Jag kommer nog alltid vara tjejen med breda käkben, ett nervöst leende och för högljud röst..

 Att hamna lite i skuggan bevisade bara för mig att jag verkligen vill härifrån!!
Jag hade roligast på hela kvällen när jag dansade med några killar som sket i hur dom såg ut och dansade och flippade ur totalt, (saknade min vän linda på dansgolvet.) dom var söta och trevliga och kom självklart inte från älskade luleå.detta ser jag som ett tecken!

Kvällens insikt: åk härifrån
Kvällens lärdom: att skogen är bra!.. de finns en kulle jag alltid cyklar över när jag cyklar hemåt där är de skog och jag har alltid cyklat som en galning i panik där igenom därför jag fått för mig vid unga år att alla våldtäcksmän lurar där, jag kom på mig själv igårnatt  (lite deppig och besviken på brist på uppmärksamhet under kvällen) cyklar hem över kullen att skulle någon våldtäcksman nu ligga där och lura så vafan har han väntat så länge får han väl fan ta mig och min heligaste då haha.. allt detta babbel skulle bara leda till: jag ska börja njuta av skogen för den är fan en bra plats! som luktar gott och jag han tänka en bra slutanke innan jag kom hem: jag ska inte leta efter kärlek, jag ska inte inte leta efter kärlek, jag ska fan hämta kärleken.. för i veckan är han hemma..

Ps: hade inget att göra igår så läste alex gamla lunar dagbok mohaha fy fan du hade varit en elak och äcklig människa min vän jag håller med sara!

Ps 2: jag och ida har bestämt att vi drar till berlin typ 1 maj 2009!!, om linda, fredrik någon mer nu vill följa så äre bara att haka på.. har redan börjat kolla fakta och en liten tyska kurs på cd jag ska köpa haha
men först blire oslo och sen långresa runt japan, kina, nya sealand m.m.. ska bara säga upp mig först!

Ps 3: på lördag blire fest i lindas PH (8 våningen.se) sen blire bryggeriet för lite festivalstämning utan festival.. har typ inte varit på bryggeriet sen ett skumdisco för typ 6 år sen..hoppas de blir trevligt för jag tycker de där med en campingplats nedanför bryggeriet vid vattnet var en sjukt rolig ide.. funderar på att höra om någon av mina vänner är sugna på att dra med ett tält :)..

Godnatt


Alla dagar är inte bra dagar, vissa dagar är bara dagar

Nu ska jag skriva ett kort och enkelt inlägg om den dåligaste dagen på ett bra tag.. nu vet jag varför jag alltid lever i en dröm värld, varför jag alltid fantiserar ihop en bättre verklighet kort sagt: därför att när vissa delar av ditt liv hinner ikapp dig och tar strypgrepp runt din nacke så är de roligare och mycke lättare att leva i en annan värld, (låter som att jag knarkar haha men jag kan sväva iväg utan sånna tillsatser :)..)

har jsut sett remember the titans och grinat som fan länge sen jag grät så mycke åt en film.. men fan va bra den är!! och Ryan fucking Gossling kan ju skjuta mig eller gifta sig med mig! eller "sunshine" han skulle också duga hehe.. jag skulle lätt suckta efter dom grabbarna om jag gick på den skolan..

Tack och lov för film och för foo figthers låt "the one" den har passat bra in på dagens event.. men ibland blir jag så grinig att vad som helst kan tippa mig över kanten, och då tänker jag som alltid bäst att vara för sig själv och bli glad på egen hand, fundera i dushen och äta ben&jerry´s i sängen (vilken klyshig scen, ledsen tjej käkar glass i sängen..) nu ringer min mobil.. men jag slängde den i en vägg tidigare idag så nu funkar inte den yttre skärmen.. (yepp jag är liten av en galning när jag blir arg..men de är inte ofta tack och lov)

nu ska jag sova tidigare än jag gjort på länge och imorgon ska jag jobba och vara på gott humör! och hoppas att mina vänner inte planerat hela norge resan utan mig..ajja jag är med på alla deras planer iaf ska hänga dom i benet tills alla sitter på hemmet.. för jag ska ska ska bort härifrån! annars bokar jag en biljett till indien och sitter och säljer små hemmasydda väskor på en marknad
ska nog ta en sista minuten iaf någon gång i slutet av sommaren :) tänka över året

en liten lista som avslutning: ställen jag vill besöka just nu
- indien
- berlin (till våren!!! :)..)
- london
- barza
- usa (när jag blir 21)
- sidney
- Kina

Godnatt.. (citat från foo figthers, The one "wake me up when this punishment is done")

PS: läste värdlens emo blogg igår typ: fan va jag är äcklig m.m.. hoppas jag inte låter som en sån tjej!?

Kakjävel

Till min vän fanny som kom hem från london ikväll (minns en vanlig kväll i tempursängen)
Recept på en jävla kakjävel:

En helt vanlig jävla kaka:
Ett ägghelvete
1 dl surmjölk
så lite smör som möjligt
socker
ingen jävla mandel i alla fall
2 dl bakpulver
1 pkt fula russin
1,5 dl allerginötter

FyllninG:
1 dl vaniljsocker
1 melon eller något annat
mycke sprit

Häll nästan allt i en bunkjävel och kör med en elvisp i 1 timme.
Grädda direkt i skålen. skit i att smöra och bröa, kakhelvetet
fastnar ändå.
Dunka utav bara fan för att få ut skiten på matbordet. Granera med krossad melon och sprit. Om kakan
inte lossnar släng ut bunkhelvetet och drick upp spriten!



Om vi ändå är inne på kakor så var jag ut igår och de var kuul, jag är nog beroende av en kaka..så söt..de känns skönt, och oplanerat och inte nyttigt för kroppen haha... de skulle bli en efter jobb öl med Malin men de slutade med många öl, kaffe karlsson och annat.. hade en trevlig hissfärd med Linda och david jones och sov nån timma i lindas 1.05 säng, nu ska jag sova i min 1.40 säng och förhoppningsvis orka med jobb imorgon

Idag har jag inte fantiserat nästan nått har stängt av skallen så fort jag drivit in på dom banorna.. starkt jobbat!

Godnatt

Uppskattning

Idag har jag jobbat och ikväll har jag och fredrik lagat god mat och suttit på min balkong och pratat och druckit kaffe med gammal mjökl i..
japp skickade just hem honom (eller han skulle sitta båtvakt i hamnen) men han har ett uppdrag att skissa på min tatuering för är de någon som kan förmedla min konstiga alice i underlandet bild så är de han.. är uppspelt över hur resultatet kommer att bli


Idag cyklade jag hem från jobbet då tänkte jag på 14 saker jag verkligen uppskattar:

- Solen (de har varit på tok för lite av den på sistone)

- Youtube (finns de något som kan underhålla en så)
- Cykelkorgen
- Jordglobar
- Sms
- Prenumerationer på saker
- Sällskapsspel
- alkohol
- tryckpressen
- när de blir ny årstid (mest höst)
- pärlor och små fina saker att titta på
- Morgondoften när man cyklar till stan
- Känslan av en nybäddad säng
- Samt vänner för utan dom skulle inte soliga dagar bli fyllda med något roligt, cykelkorgen skulle inte packas med för mycke alkohol, jordgloden skulle kanske inte vara lika avprickad på besökta länder och samt att spela alfapet med mamma och rolf som inte andvänder snuskiga och fula ord skulle inte vara kul alls
(inte för att vi någonsin spelar de, de är bara jag som vill att de ska vara så men de lät klychigt och fint som avslut.. tanken som räknas!)


Fixideér

Stavas de så?, jag har iaf alltid varit en fixidé människa.. ibland kan jag fixera mig vid att jag gillar vissa saker, jag vet aldrig riktigt om de är sant men de fastnar i man skalle.. vill alltid att de ska finnas en vettig andledning till de men de finns de typ aldrig!.. ibland dör dom ut ibland lär jag mig något och de blir något som kanske är en del av mig :).. har kommit på att min inredningsstil nog är lite av en lyckad men ganska överdriven fixidé..de började med hela min bild av allt är lite av en fantasi (beror nog mycke på att jag fantiserar om allt hela dagarna) sen såg jag alice i underlandet och bestämde mig för att måla en fantasivägg hemma.. nu har allt blivit lite av en skogs fantasi med en ekorrlampa, ugglekuddar och fjärilssling + ett vackert älghuvud i glas på väggen.. ajja jag är mer förtjust i själva fantasin om skogen än om själva skogen kan man väl säga..

Nu den fixidén som råder för tillfället = saxofon och jazz och allt som hör till.. har suttit hela veckan och googlat hur, var och när man kan lära sig spela saxofon, hur mycket en begagnad saxofon kostar, vilka böcker som finns m.m, allt detta kanske låter jävligt konstigt och de är de kanske också.. men en släkting till mig (Vesa) spelar saxofon i storband och de låter så vackert när han spelar när jag var liten spelade han alltid för mig.. (ville skriva att jag brukade få följa och lyssna när hans band spelade och sitta bakom scenen på en stol.. fan de hade varit en mycket bättre och coolare story..men också en lögn haha.. eller en krydda som jag brukar kalla de när jag ändrar på sanningen) ajja han spelade iaf!.. sen valde jag saxofon som instrument i typ 3:an och sen fick jag svar att jag skulle få börja spela när jag skulle börja 7:an. men då var jag en för cool tjej och de var självklart töntigt att spela ett instrument. FAN VARFÖR KUNDE INGEN HA TVINGAT MIG!! då kanske jag hade varit en talang vid 19 års ålder!?

men nu i vinter började jag funderar på saken igen, när jag och alex provade lindyhopp och jag gick på jazzklubb i amsterdam jag gillar verkligen den musiken så jag kan väl få vara en liten del av den? haha, de kan väl fan aldrig vara för sent att lära sig eller??.. jag har inga planer på att jag göra någon form av musik karriär alls (som att jag skulle kunna de ändå). Jag har heller ingen speciell andledning för den här inpulsen känner bara att jag skulle uppskatta de själv som att de skulle ge mig nått och att de skulle vara kul.. typ som i supernaiv boken killen köper en bultbräda, varför - jo för att de gör honom glad och ger honom någonting
Eller så är de helt onödigt, slöseri med pengar och jag kommer aldrig ta eller ha tid för de.. Detta är helt utan tvekan den mest lågiska idén.. jag måste funderar mer på saken.. kanske ska ringa Vesa och diskutera men vad ska jag säga?

Godnatt


En slagen soldat

En sumering av en rolig helg som helt kört slut på mig:

Fredagen började hos Simonne och därifrån drog vi till färgan, träffade min mamma och rolf som var på party humör, även om jag skämdes över roffes beiga kavaj, jag och bea slog oss ned med dom ett tag skrattade igäl mig åt min fulla mamma och rolf som var på bushumör.. hade en skit trevligkväll, kanske av en speciell andledning..?
Kvällens lärdom: sluta aldrig hoppas
Kvällens Insikt: att jag faktiskt blir mer och mer lik min mamma, - din mamma är så söt, Jag: - hon är ju en party prinsessa (som jag när jag är jobbig och onykter)

Vaknade i lindas säng 09.19 kom på att jag börjat jobba för 19 minuter sen.. mådde skit hela dagen trodde att en mexmacka skulle göra saken bättre (så var inte fallet).. jag älskar mina vänner när dom kan få mig att le sånna stunder

SMS från Linn till linda
"Dagens fråga - varför mår man alltid bättre när man har bakis bajsat?!

SMS 2 (direkt efter)
"Livets fråga - varför är allt onyttigt gott?"

Svaret:
"Hur länge kan en fågel leva?"


Lördag hade jag en fest hemma med lite folk mycke trevligt, klämde in oss på min lilla balkong och fyllde en mugg med cigg fimpar.. de diskuterades svenska kyrkan, foo figthers konsert och La familia!, for till stan typ halv två följande sker...

Jag och alex cyklar på bron och sjunger "leva livet" någon svänger in i någon..?? (båda var rätt onyktra) men min bild är att alex svänger in framför mig och mitt framhjul far in i hennes bakhjul, min cykel tvärstannar och jag flyger av cykeln och landar på en liten gräsfläck (tur var de) och tur att jag var full för jag klarade mig med lite nack & ryggont och skrubbsår ser bara gräset framför mitt öga och känner att kroppen är vriden i en kostig ställning, skrattar hysteriskt och hör någon cyklist - är hon skadad? samt alex - KAN DU VRIDA PÅ NACKEN???!
gick inte ut istället blev de världens bästa max och sen en efterfest hos berka.. sov tre personer i en soffa och sov ändå gott som fan

Idag har jag:
- ätit kinamat och sett på film med linda bea och henrik
- cyklat över bron på eftermiddagen och känt mig som en slagen krigshjälte
- städat lägenheten
- tagit en välförkänt dusch
- gjort en lyckad omelett :)
- haft skakiga ben
- hängt med ida
- bestämt mig för att vara en lugn tjej hela kommande veckan
- Kommit fram till att en kille jag och rosen spanat på i typ 3 år..AKA "snyggingen" nog anar vad vi håller på med eftersom vi stirrar öppet även om jag gör de lite mera diskret + att min vän inte kan hålla sig på en "titta och nöjj dig" nivå utan typ blir besatt haha (jag väntar på att hitta bilder där hon har klippt in sitt ansikte på ett foto med honom)

Fridens!


Har du hört att tjejen är cp!

Tjena!,rubriken blev så för jag är fast på den låten..fredriks fel! jag skulle sova tidigt för jag sov inte mycke inatt.. men nu är de the ring på tv så tv tittande tills jag somnar är inget alternativ därför fördriver jag min tid med att sitta här.

Gårdagen:Var ledig, sov till 1 var sugen på hägnan men pga dåligt skit sommarväder låg jag istället i sängen och såg på stolthet och fördom två gånger.. älskar filmen!, var jag med bea på systemet, blev sen bjuden på en underbar middag av pia-marie drog hem och sen till en väldigt liten men ack så trevlig förfest hos Rosen, bara jag och fredde där, satt på 8 våningen och njöt av den lilla värme som träffade oss, lyssnade på härlig musik och drack nog liite för mycke vin.. efter några om och men (och några sittpauser för tjejen som var lite för onykter) blev de färgan, där var de livat glatt och massa folk.. gjorde de man alltid gör och skulle sedan dra mig hemåt på egen hand efter 2 sätter mig på cykeln....dumdumdumdumdum (följande sker) du vet den där lilla snuttefilten alla har under sadeln på cykeln för att torka blöta saker med.. den råkade malas in i mitt växel system och kedjan.. så jag fick gå med cykeln hela vägen i typ 5 +, de var inte så kul.. somnade och ville inte jobba idag

Idag: Släntade in på jobber typ 08.10 i världens fulaste dock sjönaste dojjor (typ nötta på tågluffen) sa att jag var sen pga cykeln..ej sant.
Var halvdöd hela förmiddagen.. ida skrattade och sa - Antingen var du ut igår eller så har du killproblem, jag svarade att de första stämde. slutade halv 5 var då pigg och körde en vända på stan köpte en lampfot som ser ut som en ekorre.
sen blev de max mat med linda

Här kommer en lista över roliga saker som hände ikväll:
*
stod i kön på max jag skulle ha ett kyckling mål + chili cheese (jag vet de är mycke mat) + köpa en extra liten hampis till linda, bakom mig i kön stod en väldigt söt kille, här kommer min beställning: Ett kyckling mål med stora menyn + chilicheese.. Killen bakom stirrar på den lilla tjejen = jag.. sen säger han.. ett GI MÅL
* Hämtade min mat hade inte fått mina chili cheese, tjejen i kassan ville typ säga - Vettu nu räcker de för dig du har nog fått i dig nog ikväll, jo o då..gå hem med dig nu!, Kändes som på krogen när någon är för full och måste gå hem, bara de att nu var de på max och jag hade beställt för mycke mat haha.ps: jag fick dom iaf till slut
* suttit och varit en bittertant på max och stirrat på små ungar (kanske 14 år men dom såg ut som 8) undat om en kille hade en riktig tatuering på armen eller en fejk, kollat när dom hånglar och tafsar på varandra, diskuterat varför de är så roligt att slåss på skojj, pratat om hur alla fjortis tjejer kommer på att sminka sig men massa foundation, ingen färg på kinderna eller läpparna, alderless för markerade och små ögonbryn, samt massa spindelögonfransar och eyeliner även vissa med isblå ögonskugga, sen pratat om hur ful man var i en viss ålder, jag som slisken på a-hs gård, alex i trean störst i klassen med jättepanna, hängsel byxor och nya taxtuttar även känd som kolakungen (förlåt alex jag vet att du får men för livet.. men dada du är ju vacker nu!)
*Sagt till linda.. asså min hy klarar inte de här vädret nu har jag fått typ små kvisslor eller nått på armarna (rädd blick)
Linda - de är ju typ sånna som alla fetton har på armarna! de är typ inte lösfläsk utan typ packat biff fläsk
Jag - du vill ju typ se mig sårad! (hej sjömansbiff!)
* Sett en kändis utanför qality som varken jag eller alex kan placera eller sätta namn på weey vilken kändis han var typ med i rederiet eller nå haha

aah shit klockan blev mucke nu ska jag sova

Fridens liljor


The Darjeeling limited

Har sett just den filmen, Jag och Fredrik käkade jordgubbar och glass drack kaffe och värmde upp med päron konjak, Ernst på tv och avslutade med film, den var asbra!, Söta killar, bra filmat, Grym dialog..har typ en massa filmer jag vill se och se om just nu så de blir film hela veckan typ.. nu måste jag sova börjar jobba 8 imorgon!





- What´s wrong with you?
- Let me think about that.

Uppdrag..

Igår var jag på sex and the city filmen, har inte direkt haft väärldens panik att se den trots all hyp, Medans jag varit på luffen kändes de skönt att bara vara borta från allt materialistiskt ett tag (kommer från fel mun, jag veet). + att jag tror att jag inte vågade hoppas på filmen eftersom jag nött serien tills boxen sprängdes. Ironiskt att jag ser de på de på tv just nu!... jag kände mig iaf kall som sten för jag var den enda som inte Grinade i ett sällskap av 8!, men jag var typ skit orolig att filmen skulle vara dålig för jag hatar när dom tar saker som redan är bra ett steg för långt bara för att käna på de, men den var faktiskt bra, lite onödig, tristare mode (typ inte lika bra mix som i serien), men jag fick mig iaf en funderare över vissa saker och bestämde mig för att ta tag i andra + att jag kom fram till att jag vill ha ett nitbälte..

Jag ska lära mig köra bil.. på alla sätt. De känns rätt i tiden, de känns rätt på alla sätt i hela kroppen, inge mera dike, inga mera undanflykter, nu ska jag bli vuxen och köra bil..på alla sätt!

På Torsdag är jag ledig då ska jag stänga av min telefon, och sy hela dagen.. vad hände med de jag tyckte så mycke om att göra?, nu har jag haft en paus på över ett år, nu får pausen vara över!!

Läser i Boken "Uppdrag singel" som jag fick i julklapp av Bea, de finns tydligen en massa man kan göra om man inte vill vara singel, jag trivs bra som singel men jag börjar undra vad beas baktanke med presenten var..? vissa saker låter helt omöjliga, men den här tex: att skriva en kontakt annons på sitt eget sätt låter ju kul, (igentligen ska den skickas till tidning men de känns lite overkill).. jag ska skriva en bra en! på mitt sätt, kan nog vara nyttigt... återkommer med resultat

Ikväll har jag promenerat med fredrik, suttit på en brygga och hört historier som ett liv i london som är långt från hur de är här hemma, har varit mysigt, nu ska jag sova, imorgon ska jag jobba, äta hos min mormor och gå ut..


Nu ska jag äta en nektarin.. Fridens liljor


RSS 2.0