Kanske tid för att vara possitiv.

Jag kom hem från stockholm för en timme sedan. skrev just raden: Tar tag i mitt liv, med en grön tusch på ett a4 papper. ska stoppa upp den på min korktavla och se till att inte sjuta upp allt och få yber ångest hela tiden.

Jag har varit på charter i grekland och guppat runt på medelhavet tillsammans med mina 4 vänner och försökt bena i varför livet ser ut som det gör just nu. vet inte hur långt vi kom i det hela. som sagt är det väldigt lätt att bara lägga saker på hyllan.

sen har jag varit på fred och kärlek festivalen i borlänge. det har varit en vecka med musik och en massa teens. jag trodde aldrig jag skulle känna mig så gammal, bitter och sliten. gillade att min intelligennivå (som vanligtvis är otroligt hög. . .eller?) sjönk till botten. iövrigt var veckan väldigt kul. levern skrek som aldrig förr igårkväll.
sen kommer jag hem och tänker att allt ska vara frid och fröjd. är det så givetvis inte. nu har jag magont. fick en härlig restskatt från norge. har inte den blekaste aning om jag ska börja skola i happaranda eller stockholm. Och eftersom valet är som att välja mellan 2 år i graven eller två år i livet blir det inte lättare.

En vän till mig säger att jag måste bli mindre bitter. det är fömodligen sant. man gör sina problem helt enkelt.

En dag kom jag på mig själv i tanken: jag orkar inte, jag har nog med problem. om något som inte alls ska ses som ett problem.

Så nu bestämmer jag mig för att vara possitiv,inte romantisera och bli besviken, inte skjuta upp saker, inte klaga, ta ett beslut om skola och vara nöjd, betala min restskatt, aktivera mitt nya bankkort, styra en stugfest och en picknick. Styra upp mitt liv.

Tack för terapin. Fridens.

RSS 2.0