Vi börjar om va?

Harhjärtat har slagit i otakt av stress, men nu dricker jag te, känner lugnet, lyssnar på musik och njuter av att jag är ledig, om jag kunde flyga skulle tiden vara nu! igår var vi på bio på operahusets tak.. de var fint och jag och sara njöt av att sitta under filtar och dricka kaffe och romantisera. sen började filmen och båda blev apatiska. och nu tänker du som svensk: phhhf.. norsk film = skit. nej denna dokumentärfilms inspirerade spelfilm var mycket fin och hemsk, och man tappar suget efter sprutheroin.

nu har jag bott i oslo över ett år, jag har också inte skrivit nått här, vilket tyder på att jag faktiskt har saker att göra. och på att jag borde gå ut och njuta av min lediga dag nu. men jag har saknat de.

iövrigt ska jag nu dra mig och norwegian wood ner till kaffebrenneriet.. sånt man gör på sina lediga dagar, dricker kaffe i ensamhet, kedjeröker och läser japanska romaner. igentligen går de alltid åt skogen när jag ska fika själv. sen ska jag se någon bra film.. och kanske göra mönster till klänning.

tack fredrik för världens bästa födelsedagspresent, du vet allt hur man får en kvinna att må bra. and to al ya other lonely women out there: se följande film Incredible, instant, adoring boyfriend.
LOVE IT!

funkade självklart inte att lägga upp klippet. men fridens liljor på dig.



RSS 2.0