Kors i taket før Kors!


Efter att ha spanat en del på høstkollektioner 2009..så sæger jag bara  hurra hurra før michel kors!!.. har aldrig riktigt varit før vaken kors eller gult men fy fan va han lyckades med høst 2009!.. dock ær jag lite besviken på andra som brukar vara favoriter!
ajja så hær cool vill jag se ut till høsten! och fult att jag och sara snackade om nær slitsen skulle komma tillbaka.. høst 2009 ær tydligen svaret.. vælkommen 9 talet! kul med tanke på att de blir mer och mer axlar igen! ær de bara jg som kænner att de blir mer och mer power øver kvinnomodet! fast med snyggare snitt sen åttiotalet!.. ajja love it :)

ajja nu ska jag lyssna på ray charles och hanskas med en labil och agresiv kund! som jag ær lite rædd før.. toppen!

Fridens liljor

Jag missade de...

Asså är de bara jag som säger fettisdagen och inte fet -tisdagen? eller säger någon fetis- dagen? ajja den värkar ha firats i sverige idag iaf.. vet inte om jag någonsin firat så hårt.. men då innehåller ju den svenska semlan mandelmassa som jag inte tål. minns hur ledsen jag var i skolan när alla fick semlor.. fanny (laktos barnet) fick en banankaka och jag fick ett bröd!! fatta den undre delen av semlan.. ingen grädde, inget lock, fan inte änns lite florsocker..UUUUCH!!
så nu trodde jag att mitt år var på G för i norge har man antingen smörkräm eller hallonsylt i semlorna!! yeey tänkte jag.. och nu hörde jag att dom slutat sälja semlor för i norge hade man semmeldagen i söndags! fan va kul

nej nu ska jag krypa i säng och somna med "I surrender my self to you" på skallen..

ska inte börja fundera över hur idiotiskt jag kanske beter mig just nu för då somnar jag aldrig, lämna en stad där de regnar jobb och möjligheter för att gröa vad "resa och softa" haha jag kommer ångra mig i höst ajja bäst att bara tänka som mamma: - gör de hjärtat känner.. verkligen? även om de är helt stört?


sleep well you fillthie sunofabiatch!

ps: vi spelar en låt på jobbet där refrängen går: i´m so happy i can´t stop crying.. haha asså måste vara fulaste låten genom tiderna! ta dig samman din jävla tönt (+ att de är en karl som sjunger och de är en trallig country låt, ingen ballad!) tänker alltid på fredde när den kommer och när jag hör rainy nigth in georgia och natural women haha även dom fula låtar.. = han hade garanterat gjort hån mot dom!

fan måste sova.. jobbigt att man jobbar till halv 12 assvårt att varva ner ju.. mina fötter luktar frän lax och jag sitter och känner att jag faktiskt saknar mitt hem, min säng.. alla mina fina små pryttlar och pinaler, att sitta i soffan och dricka torrt rödvin med morsan och se på den där engelska deckaren på 2:an och att vara fö mig själv.. och att skeda!! pungt slut nu fan ska jag lägga mig..

..utkörd på divanen är man minsann också!.. jag skulle aldrig ha börjat på ikea.. de här blir mitt fördärv! haha :)

fridens


Jag ska någon gång...

...gøra allt de hær!

Lisor ær en bra sak nær man kænner att man tappat bort sig i vardgaen.. och just nu kænner jag mig væl lite bortkommen i min vardag.. som om jag tittar på den hær veckan så ligger prion på 8 arbetspass på 6 dagar och så tænkte jag børja min joggingtur mot att vågen ska stanna på 54 strecket igen!

Igår gick  jag och fikade på ett jættemysigt fik, stor latte 26 kr de ær ju ett toppen pris.. lugnt och mysigt och skøn the orlios musik.. satt och knopade på arbetsprover och temat blir skog och en tapetbok.. en jævla massa jobb de hær med skolsøkande! och jag har inte ænns børjat på borås grejjerna ænnu

så før att gøra livet och saker man vill gøra lite lættare att inte glømma bort:
- Formge en serie åt ikea (+ en tapet serie)
- följa med rolf på älgjakt
- åka till indien på produktions resa
- Lära mig blåsa glas
- Lära mig spela saxofon
- Tävlingsdansa i lindyhopp
- gå med i en shack klubb
- Köpa ett hus i grekland
- bo i lägenheten på skurholmen och ha världens finaste hem
- börja simma igen
- börja gå till en psykolog
- se foo figthers live
- ligga i en hängmatta i stugan och smutta på en bakardi
- sitta på ett cafe i paris i ett svart fodral och röka cigg ur en sån där förlängare.
- öppna familjen
- göra något som har med hajar att göra
- ta ett KÖRKORT
- gå på laserdisco i berlin
- köpa en hamster (jag är serriös)
- åka till amsterdam igen
- gå igenom alla mina gamla barndoms kartonger i källaren
- fara på husvagns semester
- göra något riktigt romantiskt för någon

här kommer en lista över saker jag ser fram emot;
- lindas utlovade våffellunch uppe i pent houset i juni
- när linda går i en vuxenblöjja en dag (de har du lovat!)
- ta kort med mamma
- roskilde
-grekland
- påsk
- och just nu idag Norrbottn!!! ælgkøtt, kroketter och rolf pepparsås som brænner i halsen!!!
- klappa lova

- ligga utanfør vårat hus på vikengata och sola sig på en filt bland 100 andra pers innan jobbet


Jag har en del att gøra! men som sagt 8 pass på en vecka.. tiden går fort nær du jobbar som ett as. borde ordspråket lyda.

Fridens


Hyllning

jag tror trotts min ynka 20 åriga ålder att jag insett ganska bra hur jag funkar som person och att jag har ganska många brister.. mycke därför de skulle vara trevligt att besöka en psykolog, har man insett sina brister kan man väl lika jobba på dom.. vissa sidor försöker jag dölja som när jag är glad över något och vill le men försöker att inte le, så slutar de bara med att mitt ansikte ser konstigt och förvridet ut, andra saker som att jag är väldigt skyddsam över de som är viktigt i mitt liv kan jag bli lite hård på, jag släpper sällan in någon ny i min "familj" och jag är skyddsam över dom jag jag räknar till den familjen (och där vill jag klargöra att dom jag anser till familj inte alltid är blodsband utan oftast hjärteband!),jag skulle utan tvekan bli en grym maffiaboss! jag litar väldigt sällan på folk och min rädsla över att tappa de jag håller kärt gör att jag kan få panik och mitt kontrollberoende tar över.. lyckligt vis har jag vänner som ser rakt genom allt de här.. som svarar på saker jag innerst inne har svaren på men inte vill erkänna, som tar plats och drar opassande skämt, som är vettiga även när dom är fulla (till och med fjortisfull alex), som ibland är mig så lika och ibland så olika, som tål min cp bryt, och låter mig slå folk i ryggen, sparka skor i fönster och strypas.. som vet att jag inte klarar att hamna i underläge och kan få mig att skratta när som helst samt gör min vardag underbar.. jag kanske inte är någon vis människa och vissa kanske tycker att jag inte varit med om så mycke, jag tycker jag har varit med om oroligt mycke lärorikt.. och jag undrar hur jag skulle funka om jag inte hade er! ni ska veta att ni alltid kommer stå högst upp på listan! och jag är otroligt stolt över er, över hur manliga och roliga och speciella ni är över att ni är smarta och vettiga och över att ni alltid pratar om oss och vår vänskap när vi är fulla.. jag tror inte någon är så lyckligt lottad som jag och kommer alltid vela erat bästa och mitt bästa för jag är en egoist! men jag tror jag är en bra egoist för om ni tänker efter så är jag ju bara ego om er för att jag vill ha er för mig själv! :)

de var nog allt.. sen ska jag säga till mig själv fan va duktig jag är som är nykter hela februari! för jag vet exakt vad jag skulle göra om jag var ute på krogen just nu.. och de är bara att inse att de inte är jag och jag skulle ångra mig senare!inte för att jag är som linda och kan koppla på världens mojo på fyllan!

Om du läser detta.. inte fattar ett skit och inte alls känner mig så bör du bara veta att några få personer har satt min ribba mycket högt för allt i livet och just nu är dom faktiskt dom ända jag bryr mig om! och jag är rädd att ingen karl någonsin kan höjja sig till eran ribba, och jag förstår mig fan inte ett dugg på killar men jag förstår mig på vänskap och de är ju alltid nått :)

Jag borde säga de oftare men utan er vettefan vad jag skulle göra!! ni är min familj fan kommer bli jobbigt att vara vuxen och inte alltid kunna hänga varje kväll!  och nu är ni på korgen och jag ska sova eller först ska jag röka och sen se lite sex and the city.

nu har jag varit så sentimental jag kan bli.. hade ni varit hemma hade jag fått en klapp på axeln och en - fan åh, du är också en ok tjej!

älskar er!


- Den är röd och bultar jag fattar inte??

20.02.09

Tjena mittbena kort inlägg efter en första toppen vecka hos ikea.. förstå mina ord.. jag får betalt för att leka bland ikea produkter och städa! ler dagen lång.. idag har jag stunkit kebab hela dagen och varit en skojjfrisk tjej med kunderna på match.. och nu är de fredag och jag ska vara nykter helg 3 och de känns underbart, jag är frisk och har en ny fin kaffetermos.. som jag fick paketet av mor min..

Fick även
-akvarell pennor
+ massa andra pennor
-akvarell papper
- 3 marabou kakor
- 1 reisen påse
- 2 pocket böcker

kan de bli bättre?
så nu väntar elle colections tidning, några ciggisar, några avsnitt vänner, några riktiga vänner, cola zero, och ikea imorgon.. sen en ledig och härlig söndag..

Alex - sweetness!

Fridens och härligheter till alla.. längtar ändå till maj då jag få återse kära norrbotten och luleeå :)
Ps: lön idag ännumera sweetness

Godkväll

ska strax gå och lägga mig men klara inte att ställa mig upp för stunden.. den som gav kvinnan "gåvan" att föda ungar tänkte tydligen inte på att gåvan innehåller bieffekten mens!
nu skulle man ha mamma att vara biatch åt och en värmekudde! istället har man en hård tältsäng och inga piller!

jag vet att om jag någonång får en unge och den ungen blir en tjej så kommer den tjejen att skratta åt mig och min "gamla" generation för att vi inte hade ett bidrag varje månad för menskostnader. jag står stenhårt fast vid att de borde finnas!

ajja om jag inte sprängs av smärta inatt så blir de ledig förmiddag imorgon och sen ikea..lovely day

jobb och mens där har du mitt liv! och i helgen blir de nykterhet helg 3 trotts att jag är bjuden på galej.. aaaah nej nu dör jag tack hej och god nischten

it´s just so fucking nice

Måndag:
- Underbar första dag på IKEA kände migmer hemma än hemma, tror ärligt talat inte jag kan hitta ett mer perfekt jobb för mig!, sytemen är underbara.. känns som att komma till himmelen för ordning och reda
- Linda ligger nu död på soffan och jag varvar ner framför datan.. (asså hennes nacke ser inte ut att må bra!)
- jag ska kämpa mig ner till 54 kg.. vet inte hur de kommer gå men de ska fan gå!
- jag har fyra nya svenska cigg paket
- mike i vänner är sjukligt lik killen som jag var med hela dagen idag på ikea
- TACK TACK TACK TACK TACK herrn
- nu ska jag sätta igång med arbetsprover
- imorgon hämtar jag mammas paket å så ska jag föreslå kaffe.. kanske
- Nyktert februari går utmärkt och jag trivs som en nykterhets tant med min stickning.. men i mars då jävlar
- kollar på resor till paris i påsk
- min högerarm är så sjukt fin!'
- Kärlek till mina vänner och min familj.. och alla jag saknar där hemma!

Du fattar säkert ingenting men skrev bara de här för mig sjäv.. de gör jag ju faktiskt med de mästa.. nu arbetsprover och mamma i telefonen fridens

Feta barn ska inte leka med kakor!

´Fredag den 13.. pga räddhet och vidskeplighet..försökte jag se upp för fallande snöklimpar från taken (blev ju träffade för 2 veckor sen) och hala fläckar i trapphuset, fungerade toppen hela dagen till de blev kväll och alla i familjen var samlade hemma.. Linda hade tagit hem ostkaka från bakeriet som de skulle bjudas på. Alla tjocka barnen var lyckliga tyvärr spårade de hela (minns inte riktigt när) till ett matkrig och vi sprang runt i lägenheten och tryckte kakor i varandras ansikten.
Jag gick in på toan i tron om att matkriget var över för att tvätta av mig och då visar de sig att mina vänner gått i Korruption bakom min rygg, stormar in, bakbinder mina armar och medans jag kämpar som ett djur för att komma loss kletar dom ostkaka i hela mitt hår och mitt ansikte. Jag stormar efter med svarta ögon, får tag i linda som snubblar över sitt långa ben och faller som en fura mot marken.. tyvärr slår hon bakhuvudet i divankanten. Detta bryr inte jag mig om utan sätter mig gränse över henne och matar kaka i hela hennes ansikte, hår och mun. Linda skriker -AJ AJ AJ SLUTA MIN SKALLE, MIN SKALLE.. men jag intalar mig själv att hon självklart bara fejkar man kan ju inte lita på någon som gått i korruption bakom ens rygg! så jag fortsätter bete mig som en våldtäcksman. 2 secunder senare ser jag blod över hela golvet.. samt hör linda i panik skrika - JAG BLÖDER FRÅN SKALLEN!! klockan är ca 23.50..

Linda och jag beger oss i taxi mot legevakten, där hon får ett stygn i skallen och veta att hon måste gå med blodit hår i 3 dagar.. väl inne på legevakten En söt sjuksyster hälsar på linda och sen på mig som är humoristisk och presenterar mig som - förälder.. hon skrattar inte. läkaren var het och ren och duktig och hade ett fast handslag..älska läkare och renhet!
Linda var en ful tjej i helgrå mjukisdress, ridstövlar, osminkat ansikte, och jag såg ut som en 9 åring pojke med rödgråtna ögon och kaksmet i håret. att läkaren sen frågade om vi druckit alkohol var ju ett skämt!
sen promenerade vi hem genom grönland och tittar på alla festfina människor och pratar om hur bra vi mår i nyktert tillstånd och hur mycke vi älskar läkare, finns det någon man litar mer på


Hur skada skadan hade uppkommit:
-Lekplej i legi.  (genom lek i lägenhet.. ja vi är tre år)
Alla hjärtans jävla dag hände följande:
- började dagen på balkongen med kaffe, cigg och njöt av sol och ledighet
- gjorde klart tatueringen och hade ett givande samtal om män med min tatuerare
- hade en underabar kväll och bahandlade rosen som en ros. Lagade en sjukt god laxmiddag med tända ljus och förrätt, såg skräckfilm, satt på balkongen och rökte, drack alkoholfri cider, var mätta, hånglade i soffan, åt tårta från bakeriet och var kära och lyckliga
.. och så skrattade vi.

En toppen helg.. föutom den spruckna skallen. Men som sagt feta barn ska inte leka med kakor, dom ska äta dom!

Fridens

Dr zhivago

Just nu skulle jag vela ligga hemma i soffan och dricka te och æta sommarkaka och se på dr zhivago eller iaf ha en pælsmøssa till hands i iskylan!!


Jag hoppas verkligen denna dvd box finns i paketet som kommer från mor min!!

I`m gonna look soo smoking hott, you wanna pjuk! Z-snapp

Oslo ær iiskallt och jag står inne på jobbet men jobbar mest på att få tillbaka værmen i kroppen!

på lørdag ska jag åke ut till fina majorstuen och lægga pengar som igentligen borde sparas eller betalas av i min skuld till mamma på ett par wayfarers.. man kan ju inte spara in på sånna status prylar :)


Jag sæger då de, med mina axlar, en cigg i munngipan och mitt hærliga leende kommer jag se lika fræn ut som tompa!
kommer se grymmast ut på hela roskilde.. eller så kommer alla ha dom, eller så kommer jag tappa dom haha

Fridens


Min fria encyklopedi

- en sammanfattning av mänsklig kunskap.

I sommras låg jag på min morfars syster Annas fina gård i sandnäset.. jag var ledig, solen sken, vi fikade rulltårta och jag drack allt för stark hemmagjord saft, och när jag låg där på gården på en filt, bläddrade i en gammal tidning, åt hallon och lyssnade på vesa som spelade saxofon i bodan så kändes allt så mycke som när jag alltid var där när jag var liten, spelade krocket, de där rävspelet och lyssnade på saxofonspel.. eller när jag och mamma låg på loftet under snedtaket och lyssnade på regnet.. de är utan tvekan mina finaste barnminnen! Och ni vet en sån där doft man känner en gång och sen finns den med en hela livet.. min finns i sandnäset! så fort jag kommer dit så luktar de min barndom. ute och inne.. så jag låg där, med benen i luften och kliar mig på ena vaden med andra foten..och mamma säger:
"- Minns du när vi var här när du var liten och du alltid skulle sova med fötterna på kudden som pippi långstrump?"
Jag nickar på huvudet och så är de tyst några sekunder, sen säger Anna:
"- Ska du någonsin bli vuxen Linn? ja har då svårt att tro de." De är nog den finaste komlimangen jag någonsin fått.

Varför har alla så bråttom att bli vuxna?

Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump
Är en ovanlig flicka, hon är världens starkaste, har fräknar och röda flätor som står rakt ut, säger emot vuxna och är ouppfostrad. Hon bor utan föräldrar i huset villa villerkulla tillsammans med sin prickiga häst Lilla gubben och sin apa Herr Nilsson. och hon äter krumelurpiller för att aldrig bli vuxen..

I utkanten av den lilla, lilla staden låg en gammal förfallen trädgård. I trädgården låg ett gammalt hus, och i huset bodde Pippi Långstrump. Hon var nio år, och hon bodde där alldeles ensam. Ingen mamma eller pappa hade hon, och det var egentligen rätt skönt, för på det viset fanns det ingen, som kunde säja till henne, att hon skulle gå och lägga sig, just när det var som roligast, och ingen som kunde tvinga henne att äta fiskleverolja, när hon hellre ville ha karameller.

En gång i tiden hade Pippi haft en pappa, som hon tyckte förfärligt mycket om, ja, hon hade förstås haft en mamma också, men det var länge sedan, så det kom inte ihåg alls. Mamman hade dött, när Pippi bara var en liten, liten unge, som låg i vaggan och skrek så förskräckligt, att ingen kunde vara i närheten. Pippi trodde, att hennes mamma nu satt uppe i himlen och kikade ner på sin flicka genom ett litet hål, och Pippi brukade ofta vinka upp till henne och säja:
- Var inte ängslig! Jag klarar mig alltid!

Sin pappa hade Pippi inte glömt. Han var sjökapten och seglade på de stora haven, och Pippi hade seglat med honom på hans båt, ända tills pappa en gång under en storm blåste i sjön och försvann. Men Pippi var alldeles säker på att han en dag skulle komma tillbaka. Hon trodde inte alls, att han hade drunknat. Hon trodde, att han hade flutit i land på en ö, där det fanns fullt med negrer, och att hennes pappa hade blivit kung över alla negrerna och gick omkring med en gullkrona på huvudet hela dagarna.

Min mamma är en ängel och min pappa är en negerkung, det är minsann inte alla barn son har så fina föräldrar brukade Pippi säja så förnöjd. Och när min pappa bara får bygga sej en båt, så kommer han och hämtar mej, och då blir jag en negerprinsessa. Hej hopp, vad det ska bli livat!
Hennes pappa hade köpt det där gamla huset, som låg i trädgården för många år sedan. Han hade tänkt, att han skulle bo där med Pippi, när han blev så gammal att han inte orkade segla på haven längre.

Men så hände ju det där tråkiga med att han blåste i sjön, och medan Pippi väntade på att han skulle komma tillbaka, begav hon sig raka vägen hem till Villa Villekulla. Huset hette så. Det stod där möblerat och färdigt och väntade på henne. En vacker sommarkväll hade hon sagt adjö till alla matroserna på hennes pappas båt. De tyckte så mycket om Pippi, och Pippi tyckte så mycket dem.
- Adjö gossar, sa Pippi och kysste dem allihop på pannan i tur och ordning. Var inte ängsliga för mej. Jag klarar mej alltid!

Två saker tog hon med sig från båten. En liten apa som hette Herr Nilsson - den hade hon fått av sin pappa - och en stor kappsäck full med gullpengar. Matroserna stod vid relingen och tittade efter Pippi, så länge de kunde se henne. Hon gick stadigt utan att vända sig om med herr Nilsson på axeln och kappsäcken i näven.
- Ett märkvärdigt barn, sa en av matroserna och torkade en tår ur ögat, när Pippi försvann i fjärran.


Ett stort tack till astrid lindgren som skapat min största förebild

Måste även säga vad min farmors mamma Henny sa på sin 97:de födelsedag i måndags
- Jag känner snarare yngre än äldre och nu måste jag ju hålla ut i 3 år till så jag får brev från kungen!

Fridens

Rasist?

jag måste skriva ett kort inlägg där jag kanske erkänner att jag är rasist, eller bara fördomsfull, eller bara har dålig humor
de kanske beror på att jag växt uppi luleå där de i stort sett finns 5 kända mörkhyade människor och dom kallas alltid något som neger johan eller svart lena eller myran..

sen drar vi allt för ofta negerskämt helt öppet och väldigt ofta, mina föräldrar skulle utan tvekan reagera på om jag kom hem med en svart kille och linda sa högt på ett fik senast i söndags - dom där negrerna!,(ej på skämt och med världens dialekt som alltid) är de för att vi är från norrbotten och inte har växt upp i en stockholmförort? jag ahr fan alltid sett mig själv som en öppen och skön människa och jag är väldigt klar på frågan att alla människor är av lika värde.. så varför är jag då smårasist? haha som jag sa när jag gick genom grönland till mina vänner.. man har ju alltid bara sett dom på tv haha låter som en otroligt dum komentar men i mitt fall är de ju fan sant.. när jag går igenom grönland och alla deras rastafrisör salonger (och undrar hur många de kan finnas!) känns de som att jag promenerar rakt in i ett avsnitt av fresh prince i bel air.. vill ställa mig på god kant med alla med att säga att jag önskar att jag inte var en kall svensk som inte har stora familja fester med tjocka tanter, god kryddig mat och bröllop i vardagsrummet, eller en kurvig och brun kropp, fina läppar och kan göra en "Z snapp" utan att se ut som en tönt..
Och de kanske är sant de där med, once you go black you wo´t go back!

ajja inget är heligt men ibland skäms jag för mina idiotiska tankar men aldrig över våra idiotiska skämt!

men som jag och alex brukar säga när vi imiterar en frän negerman
- i just wanna get some sleep!


Allt är på topp!

Ett kännt uttryck i gänget, ofta andvändes detta uttryck ironiskt för att beskriva en person som uttrycker sig "allt är på topp!" för att täcka över att allt igentligen är skit.. men det skiner natuligtvis igenom.. jag hatar "allt är på topp" människor eftersom att människor som tycker allt är på topp inte alls kan känna sig själva eller har insett hur härligt de är att bara erkänna att allt väldigt sällen är på topp. och dessutom när de då väl är på topp i livet och man får känna de så mår man ju underbart!. för dom är de ju som att skrika VARGEN KOMMER! varje dag och sen när vargen kommer så tror ingen på en.. ajja lång förklaring för att säga att allt faktiskt känns på topp just idag och nu!

Idag överaskade ida på jobbet mig med svensk keso och marabou choklad.. blev otroligt glad!..for hem städade i godan ro och njöt av ensamheten, åt hådbröd med paprika keso och röd paprika på, tryckte chkladen och dack te och juice i soffan, samt njöt av 4 väldigt komplicerade avsnitt av heroes = lyx.. 
Väntar just nu även på en lite låda med roligheter som mamma sa att hon skulle skicka!.. helgen blir nykter..ska spendera alla hjärtans dag med min vackra ros = linda rosen, vi ska ha romantisk kväll, fan bättre att spendera den fullt ut med någon man redan fisit i ansiktet hundra gånger än att sitta hemma och lossas som att den inte existerar.. + jag trivs bäst som nykter tjej för stunden tror jag och eftersom rosen äter pencilin och jag ska göra klart tatueringen på lördag så får vi stå över att gå ut på byn.. känns dessutom desperat uch alex och sara, ni äcklar mig!! synd bara att allt man vill göra kretsar runt just denna roliga sysselsättning alkohol! som att åka upp i radisson och dricka en appeltini.. de blir isåfall "easy on the tini" för min del

iövrigt är allt faktiskt allt mycket bra.. så nu har jag bestämt mig för att göra en lista över allt jag tycker är bra!.. för jag klagar allt för mycke

♥ Jag har väldans bra arbetskollegor på mitt jobb
♥ Jag ska börja på ikea på måndag :)
♥ Vi har börjat med söndagsfika!
♥ Vi åker nog till Dublin/paris över påsk
♥ Mamma kommer hit i maj
♥ de är massa snö ute men snart är de vår och oslo blir ännu mer vackert
♥ jag ser peter petrelli på tv varje dag!
♥ jag är glad för de mesta
♥ Luleå känns såå långt och skönt borta!
♥ En viss karl med långt hår och galen utstrålning!
♥ jag har börjat sticka
♥ min tatuering är asasas fin
♥ jag är kreativ igen!
♥ Känsla: jag har världen i min hand
♥ jag är snart frisk!
♥ Jag röker.
♥ jag ska köpa ett par rayban wayfarers!
♥ Jag är rätt snygg ;)

Tillsist dagens funderare, från vänner:
Joey: - du vet som alltid, en sak ledde till de andra.
Chandler: - nä hur? för mig leder en sak aldrig till den andra!

Fridens!


Sune och nile city



Serien som gjorde barndommen, fortfarande helt sjukt kul, sune påminner så jævla mycke om sara!!
samt två favoritinslag från nile city som jag och alex har sett på 2894 gånger


 

your on the road, on the ways through your imagination...

- citat bono.

Idag ær de lørdag.
Jag vill åka upp i radisson och dricka drink.
Linda lyssnar mer på min høgerarm æn vad jag gør, men nu ær jag iaf uppeppad!
Jag ær på gott humør och min chef har læmnat massa godsaker till mig i kassalådan.. tackar tackar.
Ikvæll hemmagjord pizza at sofias?
Igår strøp jag sara... ælskar dig!
De snøar som aldrig førr i oslo.


Ros

Ros 1: Wikipedia finns de något smartare.. veckans utantvekan största hyllning går till den sidan.. alltig är organiserat och bra upplagt.. igår tex: kom jag av någon andledning in på mitt stora intresse "kändisar och knark" varför??  och snabbt kom jag in på lindas lookalikes courtney love och curt kobain! fan kändes som att jag lärde mig allt om dom, hans liv, hans död, hans musik karriär, + att alla namn/ord som är intressanta går att klicka sig in på så lärdommen tar aldrig slut! :) lärde mig även historien bakom morsdag som norrmännen firar på söndag!
......................................................................................................................................................

började skriva detta imorse när jag satt i nattsärken och käkade grillkorv i bröd sisådär vid 12 snåret, telefonen ringer och min chef undrar om jag inte tänkt komma till jobbet idag? dagen började perfekt med andra ord!

de var sjukt  fin stämning på vägen hem, snön öste ner, de var ett fint ljus över staden och tomas dyblad i hörlurarna.. och för en gång skull fredag i kroppen!

Ros två går till Henny min farmors mamma som fyller 97 bast på måndag.. kvinnan bor i en kyrkstuga i gammelstan, har bara hemhjälp för att bjuda på fika och bakar sveriges godaste rån! i 10 år har hon sagt: - jag kommer nog inte vara hos er nästa jul så jag ville ge dig nått fint så du ska minnas gammelmormor. varje gång någon form av asful norrbottens smide ljustake!, ja nu har jag 11 stycken.. och du lever fortfarande.. sån vill iaf jag bli när jag blir gammal.. så obitter och härlig!

igår pratade jag med min farmor i telefon var grymt nära på att börja grina! hon är typ världens underbaraste människa.. och så berättar hon om all man hon gjort, tanten vet vilka knappar hon ska trycka på! för att hon vet att jag skulle resa hem bara för att ligga id deras soffa och bli ompysslad!
uch HEMLÄNGTAN.SE!!

Nu ska jag och Linda Rosen ha familjemiddag i vårat kök, bara vi två.. ingen fest i helgen alla lider av virus och jag är fortfarande rätt invalid i armen.  skönt tycker jag iövrigt.. man kan inte festa varje helg!

de där med ZAZAZU alltså, vlken makt!

fridens

Jag vill men kan inte sova

snoret rinner och jag kommer inte sova gott inatt.. mest pga att armen vätskar och den är fortfarande inte klar! men den 14 februari blir den de.. lika att ta lite pain på alla hjärtans dag..de är ju inte som att man bryr sig eller vill ha en blomma på sånna komersiella ripoffs! + för att jag inte klara att somna med förmycke tankar i skallen.. som jag sa när linda ville prata om sin otroliga snåhet och lyckade sparande igår kväll.. jag är fan fragile när jag ska sova! de är glada tankar och lättlästa böcker för min del..

vet inte vad som är tillåtet att printa ner här riktigt men en kille som verkar smart ords löd: "LIVET ÄR EN KLYSCHE, jävla sopor hela bunten" smart grabb de där, kan inte annat än att ge tummen upp till repliken

en annan grabb som nog är smart på riktigt är en professor som pratade på tv som sa att de är omöjligt för människor att leva i nuet, vi måste längta framåt, de känns lite hemskt.. men också vettigt och sant! jag längtar alltid framåt och sen när man är där framåt i tiden som man längtat tll så längtar man ännumera framåt..

har ingen poäng bara funderingar.. mamma skulle citera mary kay och säga "se inte problem se lösningar"
vi får se hur de går för mig på den pungten haha

Godnachten nu kom linda hem från DEEEJIT! skönt att man inte behöver le falska leenden och låssas älska tjejsnack.. istället borstar vi tänderna och är tysta mer behövs inte!

dagen kan sammanfattas

cigaretter, telefonsamtal london, chokladglass, tatuering, vänner (både egna och serien), sympati hat, ikea och funderingar på om jag verkligen klär i gult och blått?

de blir inget avslut idag bara en pungt.

Bikiniiii

så här vill jag se ut i sommar, och känna mig, men kanske inte vara upplyft av en kille i gubbkepa haha om han inte hette noah då! ivörigt älska bikinin! the 50-s here i cooome!


MÅNDAG

Idag:
har jag laddat upp med järntabletter och vitaminer så nu ska jag fan bli frisk!

Har jag fått ett sms där frågan löd om hon kunde köpa en baddräkt med volanger, för hon tyckte hon var het i den: tack för tilliten om ämnet och JA linda köp den köp den köp den
1: du är vacker och vit som faktiskt kan vara ett pluss ibland! in your face era bruna jävlar!.. du behöver ju inte oroa dig för ränderna eftersom du får lika lite färg som snö, 2: du är lång och slank och vacker, och om du bara rätade på ryggen, slutade gå inåt med fötterna och slutade ha slappansikte hela tiden skulle du nog utan tvekan vara strandens vackerhetsvarelse! och börja inte efterapa "lena" i grekland hela våren nu.. känner att de finns risk för de.
Själv misstänker jag att jag skulle se ut som en av deltagarna i "kommer du ihåg vad vi gjorde förra sommarn" i badräkt haha

Har jag bestämt mig för att styra upp klassreunion med min 1-6 års klass.. dock 2011.. är ju ett tag dit
Har jag kommit fram till att jag och alex firar 15 år som kompisar 2010 detta måste också firas.. funderar dock på att byta ut henne mot en frächare brud.. känns som att allt börjar hänga överallt, du förstår säkert!?

Har jag just gjort en lyckad kylling ris och tichen masala middag :)

Nu ska jag ringa min mamma, sen ska jag fortsätta se vänner boxen för 56 kvällen i rad (men ross måste ju vara den bästa tv karaktären som skapats! eller iaf i topp med george kostansa och j.d i scrubs!) sen ska jag sticka, läsa igenom mitt kontrakt och ladda för ikea imorgon, ta en varm dusch och spana in lite detaljer jag vill fixa på tatuun imorgon :) och rita mina två teckningar för kvällen!..

nepp nu en cigg på balkongen, mor i telefonen och efter de brownies från joker.. jag lovar de är sista gången!!

Fridens

147 dagar 12 timmar 46 minuter och för snabbt tickande secunder för att få med

men så länge är de kvar till roskilde! och jag ska dit.. och till berlin och till grekland och dublin! sug mitt pekfinger om du inte tror mig!! gaah.. inga ord cold play är bokat, killers verkar stå på menyn skulle nu bara foo figthers komma så skulle jag hjula av lycka och stå på händer (och då vill jag lägga till att jag varken kan hjula eller stå på händer!)

Nu ska jag bara lära mig spela gitarr haha och köpa en tältstol!
Fridens liljor!

Min kropp behöver järn och vitaminer.. vi går till dr pizza

Ligger i divanen, stirrar i taket och käkar bananchips.. magen värker, inget bra tecken misstänker jag, jag kommer kanske bli tjejen som låg på rygg och åt bananchirre och satte ett i halsen och somnade in.. hur dog hon? vi hittade de här i strupen på henne... läkaren håller upp ett bananchips jag ivrigt svalt utan att tugga!

Alex ställer dagens fråga:
- Ser jag ut SÅHÄÄR!! hur ska någon någonsin kunna älska mig!!??.. de undrar vi också min vän..

Nu ska vi han serriös och då menar jag serriös! planering av sommaren 09 vi ska ha föredrag om sommaren och tydlingen påsk!?!? vi har tidigt lärt oss att man aldrig får börja ett föredrag med: Hej jag heter linn och ska prata om tex "hundar".. man ska börja med något insvepande som tex:.. kommer ni ihåg sommaren 1992, (respons).. jag tänker själv på (en insident). nu kanske jag har lärt dig något!

ivörigt:
Kroppen är TOTALT ur balans, ska på vitamin apotek imorgon!, Tisdag till ikea intervju nr 2 :) sen göra klart högerarmen, finally!!! och alla musar i huset är sjuka, sara har halsfluss, jag dunderförkylning, linda koppor över hela kroppen och alex har munsår! annars är allt top notch hemma hos familjen!

resor planeras, fisar släpps, sjukdommar gror, skämten ligger så djupt som altlantens botten, och jag saknar klychor i vardagen och någon att skeda med (som inte heter alexandra!)

Fridens


RSS 2.0