Halsningar fran Edinburgh.

De ar just dar jag ar. 13 minuter kvar av min internet tid..

Darfor sammanfattar jag allt smart och snabbt at dig.
1: Jag ar otroligt bakfull, lange sen jag upplevde en kansla som denna.. efter tva natter ute pa edinburgh, vad livemusik, svett, irlandsk dans ar min kropp nermald till en liten larv som helst vill bli vaggad till somns i nagons famn.
dess utom har jag drabbats av okanda vattenfyllda koppor som INTE kliar, lite har och var. jag har ju inte haft vattkoppor och eftersom jag ar sinnessjukt hypokondrisk sa tror nu mina vanner att mitt psyke producerat kopporna.. later troligt
andra sjukdommar jag tror att jag har drabbats av:
- Svininfluensan
- brannkoppor
- Lung enfysen
- reumatism
-MS.

Jag maste sluta googla sjukdommar.. dessutom haller jag pa att fa en till visdomstand.. jag kommer alltsa bli otroligt vis efter den har sommaren.

2: att resa ar underbart
3: Edinburgh ar en sagostad
4: dublin ar mycket dyrare an edinburgh.
5: Imorgon aker vi till berlin.. vi far se om vi stannar eller om vi aker till amsterdam
6: Jag ar otroligt sliten.. nu ska jag dricka kaffe och napa i hostel sangen, som sakert har gett mig bett fran sma djur i madrassen

Frihet, lycka och valmaende till alla..
Jag aterkommer.. fan  jag vagrar lata koppor ska sabba allt!!

Leave it on topp!

jag ska promenera iväg till jobbet om 20 minuter. 7 timmar kvar att jobba.. solen skiner över olso, jag har en prickig klänning (linda har rätt när man är på gott humör ska man klä sig i prickar och rosetter).. och nu en sista cigg på lenas balkong.. fan de här känns ju lite vemodigt!

Ikväll sthlm, måndag europa. jag vill skrika för att jag är så jävla glad.
Jag lyckas dessutom alltid lämna allt på topp. och de är ju de man ska göra!

Fridens, vi hörs om 3 veckor eller 5 eller 6.. då ska jag berätta för dig allt jag sett, gjort och lärt mig

Arivedercii!

Jag har väntat så länge på just denna dag (måndag)

sista natten i lenas lya
de är snuskigt RENT överallt!
har ätit pannkakor
har salta pinnar och cola zero
har alex
har ett stort leende på toppläppen
imorgon jobbar jag sista dagen på 5 veckor!
imorgon far jag till sthlm
På måndag far jag till dublin och vidare i europa!
underbart!
Nu symarskin
Imorgon midsommar!
jag vill ha en midsommarkrans.

Lättast att kontrollera sig själv med en lista helt enkelt.

citerar colin hay "perhaps this is, as good as it gets"
Fridens liljor på dig


Jag vill bara gå hem och äta mackor i sängen.

Efter krogen när alla står/sitter någonstans och säckar och jag bara vill säga: -Japp då löser vi de här enkelt, smidigt, och snabbt ni två kommer gå hem med varann så gör de nu, du kommer gå hem och grina över att din kväll var piss, ja varsågod, du och jag kommer ta en taxi över bergnäsbron, du kommer promenera hem till din kille som du pratar bäbisspråk till just nu i telefon och du kommer nog att spy om en liten stund.. så hopp i säng med dig..
Jag orkar inte med att alla daltar runt efter krogen. känns ju alltid så uppenbart vad alla igentligen vill. De jag vill är bara att åka hem och äta mackor i sängen, vare sig de var en bra kväll eller inte.. summera, se lite dvd, hälst själv faktiskt. de tycker jag är en härlig stund, man vaknar fräch, mätt och ren.. de händer allderless för sällan nu mera.
Förut kunde de till och med bli en bananbakelse eller två när man hade kontakter inom Café branchen.
Att göra:
Köpa ingredienser till goda nattmackor.

Idag ska jag ut med bea och kanske sara.. vet inte om bea är med på noterna att vi ska ut.. eftersom hon frågade mig i telefon, varför jag skulle göra mig fin..?
Jag ska iaf gå ut, oslo må vara mulet men jag har sol i mitt hjärta så de räcker.
nu ska jag sprätta en bärch (bärch = bajs på norska)..och göra mig vacker.

Fridens

Melj från midnattsolen.

Jag fick melj av min vän linda som befinner sig hemma i Luleå, I mejlet skickade hon den här bilden. Beskrivningen löd:
Midnattssol 04:14, lördagnatt.




Dom som frågar vad som är bra med att bo i norrbotten har aldrig njutit av 24 timmars dagar.

Godkväll

1: Jag har fått en ny fixidé!.. jag drabbas av dom ibland jag blir galen i nått och forskar som en tok om de och tänker de här måste jag göra! nu är grejjen religion.. har blivit så inspirerad av indiska produktions resor och olika religions artiklar jag läst på sistonne att jag nu vill jag gå kurs i religion till hösten.. eftersom jag jobbar måste de bli på kvällen eller distans och eftersom jag bor i norge antar jag att de måste bli på norska men detta ska utan tvekan kollas upp närmare!

2: jag är less på att vara rädd när jag går hem om natten själv.. jag hatar de, för ett tag sen kom de fram i tidningen att i ett hus på våran gatan har de suttit kvinnor inlåsta i månader som sexslavar.. helt sjukt! jag vet exakt vilka fönster de är och jag går förbi de där förbannade huset varje gång jag går själv på natten.. jag vill ha en lösning på de här problemet! man går hem för att de är för dyrt med taxi, och man koplar bort sin rädsla för att jag tänker att jag vägrar vara rädd.. men jag är helt enkelt en för rädd person för att bara skita i de.. jag är upplärd att folk är tok och min mors vanligaste mening måste nog vara: var rädd om dig, jag är svensk och jag är livrädd.. vad ska man göra åt saken?.. jag ska iaf skaffa en cyckel, då känner man sig lite snabbare och svårare att döda helt enkelt.

3: inatt drömde jag att jag pratade med Jon elison i telefon. han sa att jag var glad hela tiden, otroligt bra dröm!

4: om mindre än en månad är jag i Paris och dricker vin och smuttar på vin och röker cigg hela dagarna. sug på den!




Fridens

Semester när den är som Bäst

'






London
Sånna där dagar man vill ha tillbaka.

07.06.09

Klockan är 23.06 jag är pigg som en pillerpoppande spinter (för att vi slumrade till i 3 jävla timmar tidigare idag)
choklad muffinsen är slut (nej linda inte den klassiska.. en från seven eleven! alex tippsade mig att smälta chokladglasyren i ugnen, genialiskt!)
Veckan har bjudit på många trevliga kvällar..därav har dagarna gått fort och de känns som att jag haft helg sen i onsdags.. de är omöjligt att hålla i pengajävlarna när de är vår för alla vill ta en öl som kostar skjortan varje dag! i veckan är de till största delen Ikea som underhållit mig har varit både på tapas middag och utgång på ryes med textilarna och sen i lördags stor ikea fest med skaldjursbuffe, drinkkuponger och sas radisson, kändes lyxigt och var mycket trevligt.. att båda kvällarna/fyllorna har varit sponsrade av ikea känns mycket bra i plånboken.. igår drog jag mig sen vidare upp mot grynnelukka för att gå ut på menphis med mina vänner..
 

efter de promenerade alex, jag och sara hemmåt.. och jag fick den där sjukt töntigt härliga känslan i kroppen över hur lycklig jag är.. de är då som jag lämnar mig själv och bara ser allt som om jag promenerar brevid, de är i den stunden som alla färger blir lite starkare, alla leenden lyser lite mera, allt går i slowmotion, alla röster låter som om dom är långt borta.. och jag bara vill ha allt på en fin gammal filmrulle.. som flimrar och är lite hackig när man spelar den
Töntigt men så kändes de och de kändes fint.

Har inte rökt på hela dagen, jag borde gå och röka nu.. eller jag borde inte men jag gillar den där kvällsciggen på balkongen.. jag njuter av stunden att den förkortar livet med 11 minuter.

Plats: Facebook chatten, När: kl. 22.58, Vem: Linn fjällström (Oslo) - Linda jones (Luleå)

Linn:
Är luleå älskvärt då?
Linda:
mmm, men jag vill nog aldrig mer bo här, shit.
Linn:

Ääh klart du inte ska bo där!.. du passar inte in med dina rosetter.:P men njut av att vara hemma så ska jag njuta av att lära mig att mitt liv är här.


Just nu känns allt väldigt enkelt och vettigt! Härligt faktiskt

Fridens och godnatt.


London.. eller mest om flyg

Hej kära vänner.. ni har säkert redan hört allt eftersom jag umgås med er ofta (mina ända läsare)

Jag tänkte skriva ett inlägg om Min vistelse hos min vän fredrik innan jag glömmer allt.. Jag börjar bakifrån och jag börjar med att säga hur mycke jag älskar att åka flygplan! serriöst på vägen dit var alla på planet flygrädda och tjöt så fort de kom ett litet gupp, sväng när vi lyfte och när vi landade.. har kommit fram till att de nog berodde på att jag flög med ryan air!
Jag därimot njöt.. satt mig tillrätta med lite krubb och läste i "Gör vad du vill" en bok av erland loe.. som kanske är de bästa norge har att komma med, men då är han förjävla flink till att skriva böcker! efter sidan 30 så grinade jag.. inte så lite heller, jag har inte grinat av en bok sen sista Harry P. efter en stund kom en manlig flygvärdinna fram och tittade med en "hur mår du" blick på mig. han trodde nog att jag 1: lämnat någon jag älskade eller 2: att jag var flygrädd som alla andra.. jag tittade upp och såg arg ut.. vet inte varför han var ju bara snäll.

London var iövrigt underbart, kände mig mindre som en turist den här vändan.. hade mindre jag ville göra, ville mest glida runt, shoppa lite, festa mycke och hänga med fredde mycke.. allt detta fick jag till! att freddes kompisar sen är underbara hjälpte ju också till

- Vem är kristina? (klockrent, visar på hur många vänner jag har)

sen på vägen hem åkte jag glad och förnöjd med en bagel direkt från krogen 03.30 mot stansted.. kom till torp och blev fångad i ett stickprov av tullen (förmodligen för att jag såg ut som en heroinist).. annars kunde dom väl tagit barnfamiljen framför mig.. har med mig en spritflaska och en limpa cigg för mycke med mig in i landet (vilket jag faktisk var ovetande om!) så blev förhörd och fick se en kvinna gå igenom alla mina tillhörigheter..
de första jag sa med nervös och flackande blick när dom kallade in mig var
- Eeeh gick jag fel eller skulle man gå in här
Tullmännen:
- Ja alltså vi kallade ju in dig hit.

sen blev jag inte bara av med spriten och ciggen utan fick även en bot på 600 nok.. Älska norge! dock försäkrade dom mig om att jag inte skulle få en prick för "smuggling" tur de.. de låter ju inte så bra.. men ganska coolt.
Kom tillsist hem och blev då meddragen på båttur pga att vi hade besök och alla ville fara ut och bada. så jag följde och där var resan över.

igår gjorde jag iövrigt mig ett lite hemtrevligare liv, jobbade på ett kollage, satte upp en affich, bäddade fint och nu med dubbla madrasser på tältsängen!, satte in ett sängbord, en lampa, en duk och en matta.. alex och jag har nu ett mycket mysigt sovrum med varsin hörna.. är nöjd!

Nej nu ska jag ut och dricka öl med charlotte och matilda m.f.. sara har fått brännkoppor, alex jobbar och linda är inte här nå mera.. så man måste ju jobba ihop kontakter.. solen skiner btw över Oslo

Fridens liljor på dig.

RSS 2.0