gother morgen.

ja klockan är tre men den känns som nio. jag är i sverige/trollhättan. sitter i malin och johans vardagsrum lägenheten skriker ungkarl, allt är svart, de finns en stor kyl som barskåp samt två knullvänliga skinnsoffor, ÄLSKA LÄGENHETEN!! igår var vi ut, jag var otroligt full och hade kul som ett djur, spydde senare i fridas sminkväska.. så jävla kul! gissa om hon bloev förvånad imorse och gissa om jag kommer måsta köpa henne en ny!

här kommer en lista på saker jag gjort i sverige i exalterat tillstånd:
köpt två marabou för 20 kr och och tryckt marabou digistive på 1 minut.
gått på hemköp, handlat god juice och keso.
gått på systembolaget och storhandlat god och billig alkohol
druckit alkoholen
ätit nattmat på max (minimål med chili cheese)

iövrigt så säger jag Haa dee gott då, och unskyld till alla svenskar. som ler och tror jag är norsk.. känner mig som en tönt som bott i usa 1 år och därför tror de är coolt att lägga in engelska ord... ye ye, Cool cool!

ikväll ska vi på kräftskiva, typ 50 pers (linda de blir långbord och snapsvisor!) så nu ska jag göra mig fin och löpa och köpa cigg och sen börja dricka igen.. fy fan va äckligt de känns!
nu måste jag ha en caula! (alex mitt uppehåll är nu offeciellt slut. i´m back!)

Fridens liljor

onsdag tjugosjätte augusti tvåtusennio.

Jag och linda sitter tysta i köket. linda raderar sms och jag frågade just hur man stavade 26 (orkar inte stava ordet igen)..

Jag äter oliver ur burk

Jag är sugen på vin alla dagar i veckan

Jag vill gå till kaffebrenneriet och köpa kaffe

Jag ska klippa av mig håret i helgen

Jag ska även äta svensk choklad, en köttbit och dricka god sprit.

fridens


1,2,3,4,5.. och snipp snapp snut så var 20 år slut.

idag fyller jag 21 år, först bestämde jag kmig för att inte fylla år alls, jag trivs som 20, 20 låter bra, känns bra och jag kan göra de mesta (utom att gå lagligt in på färgan, men de kan jag fortfarande inte)
Men nu är jag 21.. dagen har varit bra förutom att födelsedagen tyngde mig lite mera än vanligt, åt en choklad muffins med linda som vi fyllde med ljus. inte mera än så, bara att ta på sig tröjjan och bära den!

dagens citat: carpe diem (det betyder fånga dagen, rätt okänt citat..love it, ska fan tatuera in de!)

iövrigt tänkte jag för någon dag sen när jag promenerade till jobbet, tänk när jag är 57. . . Fan va länge de är kvar (vet inte varför just 57, men då är man gammal men fortfarande fräch och pigg).. alltså jag är jävligt ung. så om du träffar mig tycker jag att du ska säga att jag är ung, då mår jag bra.

vecka 37 ska iaf jag och stina (som även fyller år idag) ha fest med barndoms tema, tänk astrid lindgren, tänk disney, tänk bamse, mumin. din barndom. kom kom kom!

nu social, i helgen sverige, iövrigt TJUGOETT ÅR GAMMAL.

fridens

hur många bitar behöver du?

sitter på golvet i våran nya lägenhet, jag är bakfull men gårdagens personalfest var sjukt kul.. fest i butiken och gruppbild vid dukat bord. (sen slog jag sönder ett glas).. unna sig sköna jobbarkompisar här varit ledig hela helgen och turistat runt med morfar och ann-marie, blivit bjuden på gomaten och insett var "jag blir lätt uppstressad" gen kommer från. varit ute fredag/lördag, varit yberfull fredag/lördag. nu ska jag ta mig en cigg på gården, läsa ut harry potter och plugga manualen, imorgon jobbar jag 9 - 23.15 hääärligt!!

tolka följande komplimang jag fick av en brittisk man i fredags.. om de änns är en komplimang
(jag sitter på en stol med korsade ben, mannen pickar mig på axeln, jag kollar dit) - your legs would look good around my neck.. på vilket sätt? sen bjöd han på öl. tack!

nu äter jag massa marabou.. och funderar hur många bitar bakfyllan är värd.

fridens.

söndag den 9 agusti 2009.

Det är sommar, grabbarna glider, snurrar runt i parken och smuttar på en ciiider.. ja de är sommar och dålig tillgång till datan och fint väder i oslo, därav dåligt med blogginlägg. så en kort uppdatering.

att bo på sant hans haugen är som att bo i en vacker liten by fast man bor mitt i stan alltså wonderbart!.

idag kom jag hem klockan morgon, efter en kväll av gratis shootar (mycket uppskattat i oslo), en kompis som dansade utan brallor, svett och dans och alvarliga, trevliga och spännande samtal. prinsess fylla när den är som bäst!
idag har jag och linda haft en skön dag, promenad, ANTHONY AND THE JONSONS, fika och nu avslutar jag kvällen med bok.

Jag jobbar  på gabriell! (återkommer med vidare info när jag lyckats och slutat romantisera igäl mig)

fridens.. iveckan händer massor av saker!

RSS 2.0