Konstaterat.

Läste just min vän lindas blogg... följande kunde jag konstatera efter att ha läst den:
- Jag har ju själv hållit igång de här tidsfördrivet i över ett år, mycket har hänt på den tiden, lite kärlek, flytt till ett annat land, nya jobb och möjligeheter, lite nya vänner, lite nytt klotter på kroppen.. men också samma vänner.. samma jävla vänner som garvar åt en humor som inte utvecklats sen jag gick på högstadiet, samma vänner som sitter brevid mig i en soffa och trycker karra precis som när jag var 13. och insikten att den personen som fått upp mitt intresse för att skriva ner saker man har i skallen (trotts mina stavningsvårigheter) faktiskt åker hem till sverige snart, till luleå, där även jag har min mor min far, min hund och några få vänner kvar.. tack linda du utvecklar mig till en sämre människa varje dag, hoppas jag gör desamma för dig! vi ses den 22 juni i sthlm på arlanda.. sen vidare mot världen! puss på dig.

- Jag kan även konstatera att jag har slutat sakna.. otroligt stort, varför ska jag sakna? de är bättre att glädjas när man väl ses! jag trivs just nu, jag är ung, jag är vacker.. haha behöver man mera? imorgon åker jag till London.. YEEY!
Nu ska jag försöka dra med mig rosen på något spontant!


Två sötnosar för 23 år sen
Läs rosens blogg en massa vettigt drit: http://lindaj.blogg.se
Fridens

senare samma dag

Min ena vän (linda) Ligger med öppen mun på sängen och sover, min andra vän (sara) sitter på balkongen och isolerar sig tillsammans med stig larsson.

Ville bara säga att de är i sånna här stunder som jag uppskattar mitt liv

och ett tipps: don´t shit where you live... nu ska jag äta glass, är fortfarande sugen på suchi, de får vänta tills london!!


Söndag

Jag skriver nått jag funderat på, sen suddar jag ut de, de har hänt för mycke på sistone, Linda åker snart hem, på onsdag åker jag till london, jag är jävligt fördomsfull. längre än så kommer jag inte idag

ögonlocken tung, myströjjan är på, vädret är mulet, lungorna är svarta och jag funderar på att jaga mig lite shuchi.. måste ha mat, måste ha mat, måste ha mat!

Fridens.


Se aldrig bakåt, känn aldrig inåt var alltid uppåt

finns det ett bättre sätt att se på tillvaron!.. jobbar på lite de ena och de andra för stunden.. smider lite planer för min vän linda som snart lämnar mig!.. satt och läste gamla blogg inlägg igårväll linda tittar upp med sitt slappansikte och ser att jag lipar. - men vad händer, tår på nästippen!?, Jag tittar upp tårögd och läser högt ur de genialiska inlägget " när man tänker samma tanke" att jag blir tårögd av att änns tänka på detta talar bara för den första delen av talesättet = se aldrig bakåt (för alla vet ju att det är töntigt att gråta)

idag har jag varit själv sen jag kom hem halv 5.. har ätit pannkakor och tittat på stolthet och fördom.. puffat kuddarna i soffan så dom ligger så där som ingen annan än jag klarar av att lägga och puffa dom!.. sen drack jag kaffe tog en cigg och strötittade på 50-cents hem på mtv samt kollade på nya brillor på nätet.. nu har de gått flera timmar, kuddarna i soffan ligger fortfarande lika fluffat och fint.. saken är den att de inte är lika kul längre, inte alls lika viktigt.. om du varit jag i alla år och kännt hur jag spänt min nacke och min näve varje gång någon sabbat mitt fluff på min säng hemma, så skulle du inte bara se en skillnad du skulle undra vad fan som hänt med dig och varför de ända du vill är att någon ska komma hem och stöka om blnad kuddarna.. därav känn aldrig inåt!

iövrigt..de är vår linda är hemma var alltid uppåt!


fridens


Nu delar vi juice!

lördag hade vi vårfest.. och fest blev de. jag och linda tyckte folk var sega så vi smet över till våran heta balettdansös granne och blev bjudna på champange drinkar, bildade samtal, 34 åriga män,ägaren av oslos bästa club!, espresso, lp skivor.. som du hör så passade vi in som vanten på foten.. en timma senare så kommer alex instampande och säger
- är de här ni är festen har ju börjat nu!
när jag kommer in i lägenheten är de smockat med folk och man tvingas umgås med barnsligt ungt folk igen!
festen var kul, gick ut på nått ställe som inte var lika inponerande som festen, väl hemma igen röjde vi upp i vad som hade varit en lägenhet.. jag gick ut på balkongen och blev överbjuden på efterfest av grannarna.. så drog med mig en övergiven vindunk och återvände till grannarna för att lyssna på "jazz på svenska" , lyssna på fin sång och guitarr spel av grannen och få klagomål av ruttna oldies från vårat hus.. drog mig hem vid 7 och sov på golvet
och allt för internt för att förstå men ställde en flaka juice utanför deras dörr med texten godmorgon.. jag säger då de: snart är dörrarna mellan lägenheterna bortkopplade..

konstaterat:
Vi har väldens skönaste grannar!

nu är de ny uka och snart helg med 16/17 maj = stort, besök från hemstaden.. har  fan glömt vad den heter.
Ikväll har jag druckit en öl och ätit på stan med josse väldigt trevligt!, sen spenderat kvällen i skinfåtöljen (som jag nu klibbat fast i!) tittat på catch me if you can och nu lite i ögonvrån big fish..
 fan vad dagarna rinner iväg.. maj är förjävla härligt.. nej nu = kvällsdos på balkongen!

Fridens jävla liljor till dig

Rödvinseffekten


Lite pömsig

Detta börjades skrivas på söndag.. så nu fortsätter jag där jag slutade.. i söndags alltså! Vaknade utvilad, vilket de var ett tag sedan jag gjorde.. nu är både jag och lägenheten ren..På bilden min vän Linda, Hon ligger i en konstig ställning i soffan. Hon säger att hon är pömsig efter pannkakorna och måste vila en stund..



Någon sa till mig (eller har tydligen sagt till alla) att pömsig betyder sexuellt utmattad.. i mitt liv har pömig alltid haft betydelsen trött/ utmattad, iaf enligt min mor.
Linda menar att pömsig betyder: trött av välmående.. alltså att man är trött för att man mår bra, man är mätt, belåten, livet är härligt och man vill ta sig en liten tupplur i solen helt enkelt!
så nu undrar jag vem som kommit på att pömsig betyder sexuellt utmattad.. min vän wikipedia kan inte svara på frågan, och han kan oftast svara på alla frågor!

Iövrigt är jag galet sugen på godis, jag har börjat på ett nytt arbete, jag har blivit nypt i röven på gymmet. Mansfolket slutar aldrig att förvåna, skulle jag bli glad eller?

Fridens och godnatt


Hey Robert!

Dessa bilder har tagit upp 20 minuter av min kväll.. de är en ganska lång stund att stirra på en man! men de är han värd, han Pattinson, ska jag stirra i 20 minuter till.. Sen ska jag drömma om vårat bröllop. Jag låter bilderna tala!







RSS 2.0