Brinn killar brinn!



Alla intressanta människor är ett helvete... en intressant och sann tanke på alla sätt.


Gäller alla mina vänner.. ett helvete är vad dom är! vi har just suttit ute på våran balkong (i olso är man stolt om man har balkong för de har ingen) ätit pannkakor och njutit av solen.. jag och sara borkason (om du såg hennes jacka idag skulle du  förstå) kom in i en debatt om rökning och båda blev hetsiga i sina åsikter, efter en stund sa linda
- fan vilken tom diskution och så for ett glas saft i golvet... sen var de över

och ja sara rökning är äckligt luktar illa (för dig) är onödigt och dödligt och de är subbelmoral som fan av mig eftersom jag är otroligt hypokondrisk.. men de är en fri värld och jag kan inte styra hur vinden blåser och man har fortfarande ingen rätt att sitta och säga att något är äckligt  7 gånger i minuten.. du sabbar min rökstund i solen!! flytta din stol för fan om du får rök i ögat!

Nej nu ska jag göra en plan för min ekonomi.. jag hatar att tänka på ekonomi, ekonomi är inte min grejj!!!! de förstör min ro i min skalle.. uch!

igår var jag full de var kul! jag har fått tillbaka min lust igen.. älska våren, älksa ost, älska oslo!

jag hatar att prata om sparade pengar... för jag suger på de!

avslutar med citat sara "brinn killar brinn" sara har utan tvekan myntat ett uttryck som aldrig någonsin kommer dö ut!


Nu ner på joker! Fridens Fridens

Gästbloggare: LINDA JONES

Tja.


Jag heter Linda.

Har en grå dress på mig. Egentligen är det ingen dress utan en grå byxa och en grå tröja. Byxan är liksom uppdragen över tröjan så det ser ut som om jag har en stor skolfrökenröv.
Gulligt.

Mitt  blonda hår har odlat en utväxt på fem cm och jag tänker inte röra mitt hår fören ca 10 juni.
Gulligt.

Jag är ful just nu. Skulle inte platsa in på blondinbellas blogg men ...

jag känner mig rätt nöjd ändå. Sara dammsuger, Linn städar köket, jag har redan gjort mitt så jag får
tracka Linns blogg.

Ikväll ser vi film "Notting Hill". Sara tvekade först, sen sa hon:"jaha men den, ja den ser vi". Hur kan man inte veta vad Notting Hill är när man hör det första gången? Den kvinnan är ibland rätt cpstörd.

Jag och Linn var nyss förbi Joker och köpte chokladfamiljen.
En gång när vi var där var jag så jävla sugen att jag höll på att strypa Linns pansarhals.
Då frågade jag tjejen i kassan:
- Alltså ursäkta, men är det slut på chokladfamiljen? Har ni något mer?
Hon bara tittade på mig.

Fettovarning om man frågar om en godissort. Faktiskt.

Så nu orkar jag inte mer. Jag tänkte dricka 1,5 liter cola och äta svindyrt norskt godis. PUSS

(Och kolla in min blogg som en gång i världen levde sina glada dagar men numera sprutar ur sig diarré:)
www.lindaj.blogg.se

good morning sunshine

SOLEN SKIIINER så mycke den kan, jag är paranoid att den ska gå i måln och vill ut i solen, sitter framför datan i bara trollor, rn och frech efter dusch.. sånt händer inte ofta när man bor med 3 andra damer! känns toppen att ha en liten naken stund för sig själv

nej nu ska jag äta av alex flingor, göra kaffe, blossa och fixa mig frääch för carl johan..

Livet tar stora ändringar i mina planer just nu.. men vafan de löser sig.. oslo är ju toppen trotts allt :)

fridens liljor och massa jävla solsken på dig!

..på tal om solsken för att förtydliga varför bloggen heter  de supercoola namnet så var de helt enkelt för att allt vettigt var taget och för att dagen innan hade min mormor berättat för mig och linda och bea att hon brukade kallas för solskenet när hon var ung, vilket vi tyckte var roande.. min mormor är fan en ikon!


snart far jag hem!! Sverige, norrbottn, Luleå, VÄRLDEN! 7 april..

prickikorv och mamma, hell yeah


En sak till...

Sommarens låt/soundtrack...

Far behind,Underbara,älskade Eddie Vedder





...Min man ska kunna sitta i kalsonger på sängkanten och spela Guaranteed i kalsongerna. välkommen!

standing in the sunlight laughing..klychigt..JA!, vad jag vill.. JA!

"Du får kälek när du inte vill ha de, du får jobb när de inte passar, du kommer få barn när du inte vill ha barn.
När de står jag behöver kärlek, jag måste ha ett jobb, åh vad jag vill ha barn i din panna så kommer de aldrig hända.."
mycket fint sagt just i denna stund av min vän linda.

By the way i fredags så var jag otroligt modig, jag lyssnade på "vänsterarmen" som jag brukar säga.. för dig som inte vet vad de betyder så har det men min text på vänsterarmen att göra.. så eftersom jag är på enmanna strejk mot att gå ut på krogen och inte få ut nått mer än ett trist hångel med någon som förmodligen är en idiot..även om jag vill tydligöra att jag brukar gå ut mest för att dansa i en ring med min familj.
men att folk faktiskt säger saker som att:
-hej vad heter du?
-jag heter linda
- sväljer du?
-va?
- S V Ä L J E R  D U?
(JA DETTA HÄNDE) komiskt.. ja!

så kämpar jag för att man ska kunna träffa folk på annat sätt, de är ju så man träffar vettigt folk.. fan jag bor ju i en huvudstad nu! så nu har jag för första gången i mitt liv gett mitt telefon nummer till någon helt nykter en vardag för att jag tycker de verkar vara en underbar människa, som jag brukar alla gabriell

Igår pratade vi om hur sommaren skulle bli och vart vi skulle och alla skulle tänka på dan vad dom kände.. jag jobbade 12-21.15 på ikea.. en lördag, de blir inte mycke tid över till att tänka men som tur var så kom jag fram till exakt vad jag kände bara genom att lyssna på två låtar på vägen hem..
citat från billy joel och van morrison.

"We might be laughing a bit too loud,
Oh, but that never hurt no one."

"Whatever happened to Tuesday and so slow?
Going down the old mine with a transistor radio,
Standing in the sunlight laughing, hiding behind a rainbow's wall,
Slipping and sliding, all along the water fall, with you"

Detta var allt jag sa att jag ville till mina vänner.. bestäm ni resvägen, jag vill bara tll amsterdam igen, jag vill på peace and love och jag vill ha de grönt och skönt med mina vänner.. skratta för högt som vi alltid gör, ha en lugn dag mitt i veckan och softa vid vattnet med en nypressad juce i handen.. och få tillbaka viljan att vilja vara full hela tiden igen haha..

Pannkakas luchen blev succe! vi är nu oroliga för våra ådror och hjärtan pga al sirap, glass, sylt och socker..
Imorgon ska jag på indiska och snacka om ett eventuellt nytt jobb.. som sagt karriären går bra här borta.. kanske man blir kvar.. nje nu ska jag prova lite kläder för att bli lite mera kreativ på jobbet, sen ikväll blire arbetsprover!

Fridens


"I don´t wanna be one of those guys that´s at the office until midnight worrying about the Vinus" (vurren)

Citat: Chandler bing

Jag saknar att ha funderingar i skallen för de har jag alltid förmycket av.. just nu har jag inget annat i skallen än jobb och jobb är de ända jag gör.. därför har jag inget att komma med hit.. hela veckan har jag jobbat 9 - 23.30.. jag åker till jobbet alla hemma sover/eller har farit till sina jobb, jag kommer hem klockan 12 de är mörkt och alla sover..känns hemskt känner mig som pappan som kommer hem sent för att han knullar sin sekriterare
så därför gör jag som alla otrogna föräldrar, får dåligt samvete och ska skämma bort min familj på söndag med fet amerikans pannkakslunch på balkongen.

Avbröt mig för att bygga ihop en byggsats ur ett kinderägg jag fått av alex.. jag fick en trist krockbil med en gubbe som kan flyga.. medans andra lyckostar verkar ha fått både den ena och den andra figuren från kungfu panda..

nej nu ska jag lägga på ett kål jag ska ju... damdamdamdamdam iväg och jobba!

ajja jag ska ju bara jobba som en polack våren ut.. sen blir de att överge karriären för ingenting.. varje gång jag tänker den tanken vill jag nypa mig själv i armen för att jag är en idiot! men samtidigt jag skulle så lätt kunna bli en sån där person som bara lever för sitt jobb.. och en sån vill jag inte bli.. inte ännu iaf

Måste Dra ner på rökningen.. detta har gått för långt

Fridens

Jag ska packa min rygga

Idag äre söndag = bakishäng för mina vänner, obakis häng för mig som spenderade lördagskvällen nykter i soffan.. jag fick ju dock nöjja mig med att skåda kyssar och kärlek på film medans mina vänner ranglar in under olika tider på natten/morgonen med och utan sällskap och i olika bra skick. men trevligt hade dom haft!

till påsk åker jag hem då vill jag ha dom här sakerna:
en fin ny kånken rygga.




och ett ihopfällbart spel.. kan vara bra att ha i sommar när man är på den resande foten! samt att jag saknar tiderna runt linneas vardagsrumsbord då fia med knuff var en ativitet vi flitigt sysselsatte oss med, och tog på blodigaste allvar.. samt ett UNO de kanske är tidernas roligaste spel.. efter mix max, men de blir för jobbigt att bära med sig!




och en lergök.. jag har alltid velat ha en lergök, i ett halsband runt halsen som pippi, så kan man blåsa i den när man vill nått.. jag ska fan köpa en!



sen ska jag packa ryggan med spelen och lergöken och bege mig till grekland med mina vänner! få fräknar överallt och ha de otroligt skönt!
Sen vill jag gärna ha minnen av sommaren så därför om du är rik snälla ge pengar till Lindasnyasuperkamera fonden! som bidrar till att Linda kan köpa en ny bra kamera så vi alla kan vara med på hennes vackra bilder och i hennes filmer och minnas våran ungdom! tack på förhand.

Nu ska jag duscha fridens

En lördag

Jag ska spendera kvällen med mina kompisar ben&jerry.. mina vänner ska på festligheter av olika slag.. men hela min kropp och jag säger nej till fest just nu och jag vill ligga under täcket i soffan, äta glass och se på kärlek på menyn.. så de tänker jag göra!.. stor utvecklig från mitt håll att tacka nej.. så nu vill jag bara att asen ska lämna läggan så jag kan tända ljusen, plocka från colan och förutse allt som kommer hända i en romantisk- dramakomedi.. och faktiskt varva ner för en gång skull! tyvärr ska dom på blå och de lär vara asbajskalas kul så de känns lite ruttet men som sagt glass vs vin just nu så vinner glassen med stora steg!

Men igår dunder och brak då var jag på fest.. dock drack jag endast 2 vinglas, men stannade till 3 snåret och festen var mycket trevlig!

Nej nu ska jag fortsätta DJ:a åt mina vänner som gör dig partyfiiiina!.. sen té och kakor och glass





Fridens Liljor.

kast opp

kast opp = spy på norska
Magsjukan i lenas lya har spridit sig till 90% Linn, alex och sara är nu drabbade.. och vi väntar bara på att Bacillfobikern Linda jonas rosèn ska ramla ner i träsket med oss.. dock så drabbas den överhygieniska människan istället av vaglar och brännkoppor med hjämna mellanrum!

våran magsjuka har nu dock tagit oss till den mer djupa delen av polen med tanke på att vi börjat kolla hur mycke vi kan tappa i vikt med hjälp av magsjuka haha. Ta nu inte detta allt för serriöst men sara kom faktiskt nöjt ut från toan efter hon spytt och erkände att hon ställt sig på vågen och med ett leende på läppen säger hon "de var inte så jobbigt att spy"

yeey snart har jag nyckelben igen!

detta har jag ätit idag:
en halv smothie (smakade spya)
en halv banan (smakade banan)
ett paket salami (smakade gott!)
och sanningen = mat äre bästa som uppfunnits och jag saknar vaje tugga av godsaker jag i vanliga fall stoppar i munnen! förhoppningsvis kan jag snart stoppa munnen full med chokladamiljen igen!

Dagens iaktagelse:
Att väldigt många uteliggare/narkomaner utanför centralen har dyra och fina vinterjackor!.. snodda?.. eller bara en oerhört smart investering för kommande vintrar i trapphus?

nu ska jag krypa ner under täcket och njuta av vänner som vanligt.. toppen kväll! - magsjukan


och för att inte glömma: resan mot familj och norrbottn är bokad! 7 april.. skön säng, god mat, stugan! need i say moore?

fridens

Han i tokyohotell

Det är söndag.
Jag har ont överallt, kanske feber också
Jag sitter ute i soffan och försöker att inte frossa sönder.
Jag har ägnat natten (02.00 - 08.30) med att spy ris, öl och galla, härligt!
Nej jag var inte för full! jag har drabbats av barndommens sjukdom magsjukan.
Känner mig som en svag 70 åring som har ont i varje knota.
Mina vänner försöker tvinga mig att duscha.. men jag hävdra att jag kommer svimma om jag går vatten över mig
Jag väljer istället att se ut som "tom" (tokyohotell) i håret och somna in med spya i topparna.
Hoppas att spydelen av sjukdommen är över iaf
Imorgon skulle jag igentligen jobba dubbelpass 9 - 23 på ikea .. tror inte de kommer funka
Nu ska jag ta av mina insparade pengar och boka hemresa över påsk


Dagens fråga.. varför ropar jag alltid hjälp när jag har panik.. inatt hade jag tydligen gett ifrån mig ett svagt hjälp.. ingen i vardagsrummet hjälpte mig! (dit alla mina vänner flytt undan spymonstret)
men alex ifrågasätter alltid vad de igetligen är jag vill ha hjälpa med när jag ropar = jag vill bli ompysslad och igentligen vara hemma hos mamma under titeln "vård av sjuk vuxen dotter"

citerar "Ser du inte hur jag ser ut och hur jag mår? jag är ju rädd"



En fattiglapp, en fattiglapp de är en människa utan pengar

Idag har jag jobbat så de svider under fötterna.. började dagen på mitt vanligajobb, där jag fasar att dom tagit bort internet från kassan.. jävla idioter vad ska jag nu sysselsätta mig med när butiken är tipptopp och de ekar i kundernas frånvaro! sen drog jag på mig gulblått = ikea.. för att ösa bland kuddar resten av kvällen.. kom just hem och nu ska jag varva ner lite och sen sova..

dagens chock (eller chock och chock) var ju iaf att jag är luspank! 34 nok på kontot och de är ca 50 svenska kronor så då kanske du fattar att jag har lite pengakris.. lön den 20:de
Min första tanke, vart i all världen är hela min lön.. efter nogrant tänkande kom jag fram till att efter alla mina skuldavbetalningar (fattar fortfarande inte hur jag blev skuldsatt i första taget!?!?), autoöverföringen till sparkontot, gymavgiften (jag går ju sinnessjukt back på mitt gymavtal!), otaliga och dyra koppar kaffe, mina nya ray-ban brillor.. dom var värt varje kuna! samt en lyxig utekväll med mitt jobb i dom fansey kvarteren.. så kan jag konstatera att 34 kronor verkar som en rimmlig summa, när man är en idiot som inte kan handskas med pengar! ibland önskar jag att jag var mer som linda.. snål och jävlig!
men men pengar är till för att spenderas, jag citerar "låt spriten flöda!".

så nu är de bara 15 dagar till lön.. 34/15 vad hamnar jag på för dagsbudget?
jag kommer alltså inte ens kunna äta en rutten kebab, eller göra något som kostar pengar.. men gratis är förhoppningsvis kul.. åååh vilken lögn jag är en bortskämd unge och att leva på inget är bajstrist!

nu ska jag sova och fundera över mina tre alternativa lösningar:
1: härda ut 15 dagar och känna mig stolt när jag får lön
2: plocka tre tusen av mina kära sparpengar och tvinga mig själv att spara 3000 extra nästa månad
3: ringa mormor och grina.. mest lockande.. men detta allternati ger också mina vänner störst anledning till att håna mig.. ska sova på saken

when i say fab..ya al say life! woho, fridens liljor och god nischten


Tisdag

Sitter i soffan, kom hem vid sju, lagade pasta som inte alls blev färdigkokt, detta märkte jag efter jag blandat pastan med sås och tonfisk.. samt öppnade en tonfiskburk med kniv och sax.. gick rätt bra efter 10 minuters kämpande!.. slutresultat: okokt pasta med kall tomatsås och tonfisk som jag glömt att tömma bort oljan från, smakade.. inte ljuvligt!

sen städade jag bort min ilska på att de var stökigt och svor onda ord om mina vänner.. nu är de städat, lugnet har spridit sig i kroppen, jag har tänt ljus och nu ska jag sätta mig och planera upp min vecka. och för att inte glömma så är ju såklart "vänner" är på och ross får mig att le ända ut i fingertoppen!



Så här ser jag ut när jag är arg på mina vänner.. ganska likt speciellt nacken!

fridens

Manlig vænskap

Om de finns något jag tycker ska vara en sjælvklarhet och som jag tycker ær verkligt fint.. så ær de nær killar visar en kærleksfull relation till varandra precis som tjejer gør, min væn linda sæger ofta att de inte ska finnas något "kvinnligt" och "manligt".. jag kan inte alltid hålla med henne på den pungten eftersom jag tycker att de ær fint att vissa saker ær kvinliga och manliga. Jag tror att de som skiljer oss åt ær menat att finnas. Dels før att herrarna som alla vet driva av testosteron.. hærliga grejjer ;) vilket ju inte damerna gør! ajja skit samma var du på biologin så kan du den hær skiten.
 
Jag fattar såklart vad hon menar.. att de aldrig kommer bli ett jæmnstællt sammhælle om man inte tar bort de uttrycken ur allt som inte har med kemi att gøra.. visst de ær kvinnligt med høga klackar, långt hår, klænning och smink.. men de ær ju før att vi genom tiden gjort de sakerna "kvinnligt" om killar alltid haft långt hår och smink skulle de ju inte vara kvinnligt!
medans sånna saker som att laga mat,stå vid grillen, bygga gillestugor, jaga ælg, gøra militærtjænst, vara ledig med kids, vara chef, ha høgre løn, inte bør anses kvinnligt och manligt och i mina øgon ær de inte så længre!..

Så nu till æmnet:
Om de ær något jag tycker att alla boys ska inse ær att de inte ska anses kvinnligt att visa øppen kærlek till sina vænner! de ær fan eran rætt att få ha de kompisførhållandena vi har också! (utan att vara livrædd att folk ska tro att man ær bøg!)
før jag tycker de finaste som finns ær killar som skiter i vad andra tycker och visar hur mycke dom gillar varann øppet, packar sin tandborste och en dvd før att ha sleepover, kramas, går på bio date, lagar mat ihop..
Vissa killar vill nog lika mycke sitta bland en massa tæcken, surra om livet, æta muffins, dricka vin och se på the notebook!
Samtidigt som mina vænner ofta vill dricka en øl, se på americas funniest, grilla en biff och snømula varann
 Så jag menar inte att alla tjejer vill grina i varandras armar, och analysera førhållanden! før de gør faktiskt inte alla tjejer!!! bland mina vænner består samtalen oftare om bajs, vem som pruttat och vilket djur man ær likt, samt brottning i lægenheten. æven om vi sjælvklart gillar the notebook, vissa grinar åt allt (bara sara), bakardi, och analysering

Min væn berættade om två killar som ær mycket bra vænner som kæmpat med att gøra en smørgåstårta ihop, så kom en annan væn på besøk och dom bjød med glædje på sin fina smørgåstårta.. så hade killen komenterat att smørgåstårtan var torr. då hade dom tittat på varandra och sett att båda tænkte samma tanke - uuuch, hur kan man klanka ner på våran smørgåstårta så dær!
eller som en annan kille sa att den ænda han bjudit på fruckost på sængen var killen han bodde med.. och killar som babblar mycke om sina vænner, precis som jag gør! sånt imponerar i mina øgon.

Om nu "kvinnligt" och "manligt" måste existera.. så tycker jag alla killar ska våga visa sina "kvinnliga" sidor mer, men utan att kænna sig kvinnliga såklart! jag vet att jag sjælv redan visar alla mina "manliga" sidor, de ær førmodligen dom jag ær mest stolt øver.. men jag kænner mig aldrig manlig, tills någon komenterar de!
.. och om någon kille gjorde som jag på alla hjærtans dag och bjød min bæsta væn på romantisk middag så high five åt dig!

Fridens och må alla vara sånna dom vill.


P.s: før att inte førstøra før alla killar så sjælvklart har vi kuddkrig i våra underklæder varje kvæll och skvætter ner varandras vita linnen med vatten.

Dela rum?

Hittade en rolig listsida.. med listor på allt från førdelar med att vara kvinna/man till 800 sett att bli ett cp.. vældigt underhållande!
Och som sagt så jobbar jag ju på att børja plugga till høsten.. vilket innebær både att slæppa taget om "familjen", och kanske skaffa en helt okænd rumskamrat och dærmed visa alla sina skumma sidor før någon som kanske ær snæppet normalare.. så då hittade jag den hær listan på 25 sætt att verka sinnesrubbad før sin rumskamrat.. man blir ju næstan sugen på att prova.. vilken respekt man skulle få på universitetet nær de hær spred sig!
 Loney Linn, låter tufft! .. tænker på nær ross i vænner blir økænd før att vara psyk med att mærka sin mat!



  • Rök marijuana. Gör vad som känns naturligt.
  • Byt lakanen på era sängar medan kamraten har lektion.
  • Utveckla nervösa ryckningar, och använd dem ofta.
  • Låtsas sova, och prata (högt) i sömnen.
  • Stjäl ett akvarium, fyll det med öl och släng i en burk med inlagda sardiner. Prata med dem.
  • Bli ett underbarn.
  • Fyll hans/hennes semlor med laxermedel.
  • Lär dig levitera. När kamraten tittar bort, sväva upp från din stol och en bit upp i luften. När han/hon tittar tillbaka, fall tillbaka i stolen och flina brett.
  • Tala i tungor.
  • Flytta på kamratens saker. Börja försiktigt, och arbeta dig sakta upp mot större och större saker. Avsluta med att limma fast allt hon/han äger i taket.
  • Prata och gå baklänges.
  • Spendera alla dina pengar på Pucko. Stapla flaskorna i mitten av rummet. Numrera dem.
  • Spendera alla dina pengar på Transformers. Lek med dem på natten. Om din kamrat säger något, svara med dov röst: 'De är mer än vad du tror.'
  • Mumla eller viska hela filmmanuset till Casablanca eller Pulp Fiction.
  • Döda spindlar med en skiftnyckel samtidigt som du spelar Wagners samlade verk på munspel. Om din kamrat opponerar sig, säg att det är träning inför din dramaklass (eller slå till honom/henne med skiftnyckeln).
  • Samla allt ditt urin i en liten kopp. Förvara den under din kamrats säng.
  • Kedja fast dig själv i din kamrats säng. Få honom/henne att komma med mat till dig.
  • Skaffa en dator. Slå på strömmen till den när du inte använder den, stäng av den när du inte använder den.
  • Fråga din kamrat om din familj kan flytta in, 'bara för några veckor'.
  • Köp så många gamla nummer av Illustrerad Vetenskap som möjligt. Låtsas masturbera när du läser den.
  • Fejka en hjärtattack, och när din rumskamrat kommer tillbaka med ambulanskillarna låtsas du som om inget har hänt.
  • Ät glas.
  • Rök kulspetspennor.
  • Le. Hela tiden.
  • Samla hundskit i barnmatsburkar. Sortera dem efter vad du tror hunden hade ätit.

  • The beautiful bakfylla

    Ska försöka knåpa ihop ett blogginlägg.. men känner inte riktigt att jag har hjärnan med mig idag.. otroligt vad bakis man blir när man inte har hällt i sig alkohol på 4 veckor! och de hemska är nu att jag hela tiden tyckt de varit asskönt att ligga hemma och käka skräpmat och lida av bakisångest på mina söndagar.. de tycker jag inte nu. Nu vill jag göra saker på mina lediga söndagar, jag vill kunna andas utan sot i hela lungan av 71 cigg och jag vill inte känna att allt jag gör går i slowmotion! helst vill jag att de ska vara sol, och jag vill att mat och min äppeljuice inte ska smaka urin i munnen!
    ajja svårt de där.. för de är ju grymt kul att gå ut, och igår även ruskigt dyrt! orkar inte tänka på de mängder av stålar jag pungat ut! jag passar som sagt inte riktigt in i mina arbetskamraters "when I say Fab, ya all say Life" lifestyle

    Så gårdagen:
    * startade i vårat vardagsrum med ray charlesmusik, lite rödvin, kex ost och pommes pinnes..toppen
    * drog iväg tll majortsuen i min röda kappa och kände att de skulle bli skit kul att eka låtsatsrik för en kväll
    * åt tapas, drack mera vin, rökte som en polack,
    * gick vidare, drack öl, spillde ut tre öl över hela bordet och min chefs päls!
    * blev bjuden på nya öl av trevliga norrmän
    * tog taxi hem.. full som ett egg
    * vaknade och insäg att jag nu typ inte kommer ha råd till mat på 3 veckor..toppen!

    igår såg jag en narkoman som körde en stulen permobil i svin hög fart och tutade och skrek utanför centralen

    eller så var de en narkoman som var rullstolsbunden och just köpt sig en splitterny och dyr permobil?..
    så kan de ju vara. men de är inte rätt!



    Nej nu ska jag göra mig lite frech och sen ska jag gå iväg på en alena fika och rita på kafe! mycket trevligt och trist för jag var faktiskt sugen på att umgås med mina vänner.. men nu skulle alla göra saker på egen hand..
    sen ikväll blire MYYYYYYSS i lenas lya med alla hennes djurvänner!

    Linda sitter i fåtöljen och läser en bok.. nu ska vi tvätta lakan.. fan va vuxna vi är!
    nu vill inte linda dela med sig av sitt godis.. uch va barnsligt!
    nu härmar jag henne med ful röst.. väldigt moget!

    Fridens


    RSS 2.0