En tisdagskväll i soffan..

Sitter i soffan kort sagt..ser på filmen mannen i mitt liv med mina vänner :) Idag har jag börjat på mitt nya jobb..kan sammafatta dagen i ett ord: Lycka + att jag åt den godaste lunchen i hela mitt liv! vi delade tre på en pizza, alla blev proppmätta, största pizzan jag sett och fylligaste. I LOVE  dolly dumpling´s!!!! på en företagslunch vill man inte vara den som trycker för fem pers, men när man lever med 4 gamar blir de svårt att sitta och titta på när två bitar av den godaste pizzan jag någonsin ätit lämnas på bordet, samt en halv skål med natcho chips!.. men som sagt företagslunch, proppmätt och första dagen man måste ju tänka lite på sin image trotts allt haha. Fick iaf komma hem och skryta för mina vänner att jag blivit bjuden på massa god mat hela dagen. Yes mat är mitt liv! trotts de har jag stenhårt bestämt mig för att gå ner lite i vikt och bli en gnutta hälsosammare, därför ska jag nöjja mig med att gnaga på ett äpple och röka en cigg ikväll (good jobb enligt mig!)

Skulle träffa min nya chef klocka 9, var där kvart i, klockan blev 9..ingen chef.. de börjar regna..ingen chef! klockan blir kvart över.. ingen chef haha ringer typ 7 gånger, inget svar, känner mig förvirrad och lurad.. tänker klockan 10 ger jag upp.
Bestämmer mig för att troligen har jag missförstått mötesplatsen, går längs gatan och hör mitt namn ropas.. är typ genom blöt i håret och min "perfect jobb outfit" är fuktig, kul att se ut så när man träffar sin nya chef!
Skit i vad som hänt men från den stunden var dan kul, blev bjuden på en svingod cappucino.. jobbet lovar mig typ guld och gröna skogar! Dessutom fick jag fick storstäda en hel butik hela dagen, fick många komlimanger för mitt jobb, vem gillar inte de!?
De var dock inte för att jag gav gärnet för jobbet som dom såklart trodde. Utan för att dom som känner mig och vet att jag fungerar på samma sätt som Monica i vänner. Vet att få storstäda en stor lokal från grunden med gummivantar och roliga medel ligger i samma klass som att få orgasm.. Så som organisationsmänniska och kontrollbehovnacist hade jag en toppen dag!

Nu ska ja sätta mig på balkongen min cigg och ett telefonsamtal väntar ;)

Godnight good fight! kyss

Så var man själv..

Ska just ge mig ut på ännu en dag för mig själv..ska ta en buss eller trick eller nått ut till stöyen för att hitta vart jag ska börja jobba imorgon! Sen ska jag sätta mig på ett fik själv med min bok "2 nötkräm och en moviebox", en kopp kaffe och en nyladdad mp3 :). nu ska jag kryssa för nått jag alltid tänkt göra gå och ta en fika själv och sitta och titta på folk, jag har ätit själv två gånger hemma, en gång på dagobert och en lunch på tasty burger! men de var inte samma sak, då känner man folk och de gjorde jag bara för att jag var tvungen att fördriva tid samt hade kort lunch. Nu känner jag ingen, de känns som en skön sak att fördriva sin dag med!
 Iövrigt lyser solen över oslo, min hy är torr som fan eftersom de är vinter luft.. Uch jag har blivit för van att ha de chill och vara ledig.. och man lär sig fan att njuta av egen tid när man inte kan komma ifrån varandra i lägenheten

Ha en fin dag! fridens

Uppdatering.. nu är jag hemma igen ska diska och städa och kanske börja med maten så mina vänner blir glada.. de tog ett tag att hitta ut till stöyen och jag var vilse ett tag, men tack vare snälla människor så hittade jag tillslut dit med tåg!.. sen letade jag rätt på stället där jag ska träffa min nya chef imorgon och sen skulle jag sätta mig på ett fik som sagt.. jag valde ett fik som såg mysigt ut gick in köpte en kaffe och en macka för 84 kuna! dyrt men jag tänkte att de skulle vara värt de!
Frågade tjejen i kassan om vad som inte innehöll nötter och hon pekade på några mackor jag valde en som såg god ut, När jag satte mig på uteserveringen kom en gubbe och frågade om jag kunde vakta hans tax medans han handlade, jag sa ja och han band fast taxen i min stol.. sen tog jag första tuggan av mackan och märkte att jag blivit lurad hela brödet var typ fullt med mandel! haha, blev irriterad och bitter men var en för svensk tönt för att gå in och klaga, drack upp mitt kaffe, läste i min bok och kände mig som en anorektiken som pillade ut allt innehåll ur brödet!
Tänkte börja dra mig hemmåt men hade börjat inbilla mig att de kliade lite i halsen så jag tänkte att om jag sitter kvar och håller på att dö så kan jag ju faktisk skylla allt på tjejen i kassan som ljög om brödet och kanske få tillbaka mina 55 kruna!. Samt att jag inte hade samvete att lämna gubbens lilla tax obevakad.. satt kvar och lugnade mig själv tills gubben kom och tackade för att jag sett efter hans hund.. sammanfattat så var de inte så kul att fika själv, men jag tänker göra de igen iaf, men nästa gång blir de kanske en donken cheese och en milkshake :)

Jag har en plan!

Bestämde just att jag ska trycka godsaker hela kvällen, det är godast att trycka godsaker när man känner sig tom i hela kroppen, seg i blicken och med en hjärna som tänker i slowmotion, vanlig mat smakar inte gott och man känner att man har värre saker än att man trycker onyttigheter att ha ångest över! Ska snart kuta iväg till rimi och köpa onödiga saker jag inte borde lägga mina pengar på! och till de ska jag och mina vänner nöta sex and the city box och ha en klassisk bakissöndag! grymt bra plan tycker jag sen får jag ta itu med fetman den dagen jag vaknar med en valk på nacken och en på ögonlocken!

Fridens!

En hälsning från Oslo:



















Då vet du hur jag har de! / Linn

Scenario: Snygg granne

Ibland brukar jag tänka kan inte gud bara kasta mig en kaka, de behöver inte änns vara en kaka de kan vara en smula eller ett mariekex!..Jag är en bra människa för de mesta, jag förkänar lite oförklarlig tur ibland, iaf en gång i mitt liv för jag kommer aldrig vinna på triss de vet jag! Ja nu börjar jag iaf tro att han har lagt ut en cookie utanför min/vår dörr. för våran nya granne är så otroligt het! Detta har jag fått veta: Han ska åka till Etiopien och plugga till tolk, han är otroligt vacker, hans rumskompis är balettdansör men han väntar barn med tjejen som bor där, han/dom har en snygg kompis, dom bryr sig inte om vi spelar hög musik, dom lånar gärna ut en visp till oss, man kan hälsa på varandra genom vårat köksfönster som är precis brevid deras ytterdörr (jobbigt dock att ,man inte har lust att vistas i köket när man ser ut som jag gör idag), vi kan prata med dom från våran balkong..Nu måste vi bara jobba på en plan för hur ofta vi kan gå dit och låna saker, ska brainstorma för olika orsaker att träffa han!. Tror dock att jones och jag nog med ganska stor sannolikhet skulle kunna slå igäl varandra om de visade sig att någon av oss fick änns en klapp på axeln av killen :)


Kom just från min sköna tältsäng och kände när jag ställde mig upp att de kändes som att jag blivit överkörd av en lastbil!.. Igår var vi ut, vad annars kan man göra? satt hemma och hade trevlig förfest som alltid, Jag styrde playlisten, vi drack tapio som vanligt och kom iväg alderless för sent..utgången var lyckad och kvällen slutade med att jag satt på en trappa på carl johan pratade i telefon och kände mig allmänt glad, tittade på sara som hånglade för kung och fosterland på gatan, blev kallad baby av 5 niggah män!, åt ett väldigt gott mål från burger king och nynnade "vi bara lallar runt på carl johan", de ända jag kan av elden låten, typ 2 timmar i sträck.. sen avslutades allt med att sara och den söta mannen skiljdes i typ ett filmslut haha jag stod på sidan och la in filmusiken (väldigt vackert var de)


I am your neighbour lend me some suger!


Fyller mina öron med glädje:






Nu ska jag äta fiskpinnar med min familj och sen ta en grogg och lyssna på min nya foo figthers skiva som jag hittade på en skit mysig secondhand skiväffär :)
Fridens

Lördag

Namn: Linn christine fjällström
Bor: För stunden i Oslo
Status: Sambo förhållande med 3 av mina bästa vänner (nervöst får man kalla sara en av sina bästa vänner?)
Känsla i kroppen: Fruktansvärd lättnad i kroppen de var skönt att allt gick så åt helvete igår! även glad att jag tackade nej till att jobba idag! fan fest före pest!
Plan för dagen: att köpa en cola, att vara lördagsglad, och att fundera på vad jag faktiskt lärde mig igår!
Lyssnar för stunden på: Magiskt men tragiskt med håkan hellström men bytte just till morrissey med driving your girlfriend home känns som en skön bakislåt!
Tänker på: att jag ska lära mig att allt inte kommer serveras till mig på ett silverfat men som jag bygger upp illiustioner i skallen är de inte så konstigt!
Måste:köpa toapapper
vill: dansa
Borde: gå från datan nu

Ajja nu ska vi promenera våra skakiga bakis ben in mot oslo! en hälsning går ut till mina vänner Mat för män!

5 saker jag gör:

-
 Går i höga klackar därför att de är värt de!
- Slösar för ofta med mina pengar därför att de är de dom är till för
- Nöter håkan hellström därför att hans musik får mig att må bra
- Dagdrömmer om saker som borde hända, därför att dom nog troligtvis aldrig kommer hända
- Är inte arg länge, därför att långsynthet är de onödigaste jag vet. skrik och svär en kort stund istället!


Två fina stunder..

1: Söndag kväll drog Jag, Linda och bea iväg till Oslos operahus tak för att se på en filmatisering av en svensk bok som heter "Låt den rätta komma in" jag vet inte vad författaren heter men Linda är ett stort fan av boken så hon hade mycket höga förväntningar, Jag visst inte änns vad boken hette så hade därför inga som helst förväntningar. De var först när vi kom dit slog oss ner på marken och såg hur mycke folk som kom jag fick en härlig känsla i magen. Sen visade de sig att författaren var på plats, vilket gjorde min vän väldigt uppspelt!.. Sen var filmen asbra och de är inte en överdrivt. ångrade direkt att jag inte läst boken och skulle nog klassa filmen som en av dom bästa svenska filmerna jag sett! till råga på de så var den inspelad på bland annat Luleå badhus. Världen är fan liten!
Men för mig var upplevelsen lika stor bara för att vi var på opera huset som lätt är de snyggaste huset jag någonsin sett och hela upplägget med en utebio på taket i ett mysigt höstmörker med massa människor runt sig! jag kunde inte känna mer än lycka, skulle vi ha insett att de var en utebio och att de skulle bli kallt hade jag nog tagit med mig en termos kaffe och en filt att sitta på, då hade de typ varit den bästa söndagen i mitt liv. men de var ändå en ruskigt fin söndagkväll
Jag undrar om de var många som var där som hade en dejt, de hade varit en väldigt lyckad plan för den som styrde upp dejten i så fall :)

2: Vilken härlig dag! jag vaknade och drack kaffe (invigde min nya kaffebryggare) samt stillat mitt nikotinberoende på våran fina balkong och var redan från morgonen på super humör Bea kom ut på balkongen och vi pratade om hur bra vi trivdes, och hur glad hösten gör en. en mycket fin stund hade vi :) sen har jag travat upp och ner längs carl johan säkert 15 gånger lyssnat på musik och sprungit runt i sökandet efter en fin kavaj till mitt nya jobb som startar på tisdag. de visade sig bli en mycket trevlig dag med mig själv, satt på en parkbänk och drack kaffe, köpte en fin present till linda som jag nu har förstört inslagningen på eftersom jag spillde kaffe på den, sen har jag köpt 4 par skor haha (fanns inte riktigt med i planen) men som undanflykt var de pengar jag fick av min mormor och livet är fan inte lika kul om man bara har 4 par skor! nu väntar jag på att mina vänner ska komma hem och säga ÄR DU GALEN!, sara tyckte dock inte de var så farligt men till hennes försvar är hon den ända som kan låna mina skor :)
sen har jag varit in på en skivbutik och bläddrat efter en foo figthers LP skiva jag gärna vill äga men den hittade jag inte trotts typ 30 minuters sökande. Som sagt fan vilken härlig dag de har varit! nu skulle jag vela ha mat men mina rumies måste komma hem först!

Imorgon ska jag gå in hos en tatuerare innan jobbet och lämna min skiss.. iiih va kul!


Ur en dagdrömmares huvud

Vad jag än gör så bygger jag upp en dålig eller bra bild av alla situationer..Oftast romantiserar jag förståss! som nu när jag för stunden jobbar jag på grönland (ett område i oslo) man kan väl säga att de doftar kryddor överallt, halva packistan bor där, de är många fruktstånd på gatorna, de finns många ställen där de står "byns bästa kebab" på fönstret (alla kan ju inte ha de!) samt att dom flesta ställen heter alibabas livs typ..och köpcentret jag jobbar i är format som en moske utifrån. Men de är ett mysigt område, bra stämning i luften och de känns av någon konstig anledning som att allt jag rör mig i slowmotion när jag går längs gatan med allt ljud och allt folk som passerar förbi..Jag ser mig själv gå genom gatan ca 2 år från nu, hälsa glatt på killen i ett av fruktstånden, han humpar mig ett äpple och jag honom en peng, han önskar mig en fin dag och skojar glatt med mig.. jag travar vidare längs gatan och pratar lite då och då med olika människor, slänger en slant åt en uteliggare och pratar om vädret med tanten som jobbar i den lilla tygaffären, sen travar jag glatt in på jobbet och allt är lyckligt!

Alla har vi våra fantasier mina är bara lite smått speciella, jag vet inte om det här betyder att jag vill känna samma samhörighet till en grupp som alla de folkgrupper på grönland verkar göra, eller visar det här bara att jag kanske inte alltid kommer ha mina hemska fördommar mot människor!? eller visar de bara hur fruktansvärt naiv jag är?

I övrigt blir de nog inte så mycke mera grönland för mig eftersom jag fått ett annat jobb, men tanken är minsann vacker!
Och jag vet att jag åtminstonne har en vän som tänker i samma banor om saker, även när de gäller att man skulle gå över gränsen med en person som är förbjuden om den skulle komma, för visst skulle vi Linda? hihi

Så här ligger de till:

Söndag, bakis, uppfräten gomm (eftersom man är en för ivrig tjej när de gäller att äta nygjorda vårrullar!) en bön/tonfisk sallad på G i köket, cribs på tv, Linda i divanen med ett svullet vagelöga, ett x antar skador på benen, texten to slow for school på vänster arm och a monkey needs to dance and so do you på högra, samt 3 fula stämplar! Jag tror jag återkommer senare idag :) nu ska jag äta sallad

Fridens


P som i peppad

sitter färdigsminkad  soffan och ska hitta något att ha på mig för kvällens bravader :).. gårdagens utgång var mycket lyckad dansade som ett djur, fick nästa vrida ur b-hn av svett, kändes som i prag! tyvärr var hela lule på samma klubb inte riktigt vad jag tänkt mig och tyvärr verkar ingen vara speiellt peppad för att vara trevlig mot dom från samma stad som en själv, istället dissas man eller blir kallad fitta eller blir knuffad så man börjar blöda på knät! haha fan va trevligt lulefolk är!!! Love them!! kan man inte bara svälja sin jävla stolthet eller vad fan man har och bara vara trevlig, glad och accepterande! kom iaf hem vid halv 6 deckade och sov till halv 2 när jag vaknade hade saras tält säng brakat men ingen hade vaknat haha då sover man fan djupt! nu ska jag ta kvällens första grogg och lyssna vidare på våran rock skiva för 79 gången..

Sen fick man ju ett mycket trevligt natt samtal som min mor inte kommer vara glad att betala för.. vad är 2.5 kr  x  30 minuter?.. ajja de finns en kudde här för dig om du kommer på besök =)

Ha en bra lördag för de tänker jag ha! and make love nott war säger jag till alla lulebor!


L som i lättnad

oron är borta.. gårdagen slutade med djupa samtal efter att linda bröt ut med - Jag är full av ångest!, vilket bevisade att de stående skämtet i veckan som lyder: - Men jag då jag är ju värdelös!.. Var vad som låg och tryckte under allas pannben i verkligheten också..
Under lakanens mörker pratade vi om ångest, liv och mening, självklart är vi för dåliga på att vara djupa och för bra på att vara oseriösa så därför avslutades de allvaliga i hysterisk garv över att Bea la in följande kommentar:
- asså typ de är typ samma om man har en chokladbit framför sig varför ska man då inte få äta den..?
(Detta visar att alla våra smatal slutar med prat om mat!)
-Alla andra:...tystnad??? Uppföljt av garv

Imorgon ska jag köpa linda en present men den är hemlig, jag kom på att jag skulle köpa den till henne inatt och att jag skulle lägga den med en liten lapp på hennes säng.. jag ser fram emot imorgon!
Nu ska vi se sex and the city som alla andra kvällar och skriva till fredde som är i london och har ett roligt liv.. måste bli lite uppdaterad hans liv!  ska även boka biljett dit till nyår!!
I övrigt ska jag jobba min andra dag på indiska i oslo imorgon, sen ska jag äta gott dricka godare och röka en cigg eller sju hihi och försöka hitta biljetter till håkan!!

Vi kan fan skita i varandras munnar utan att bry oss! Godnatt

O som i oro

13 dagar.. FAN

Vissa män...

...Hur kan jag änns bry mig i att en kille jag ville ha för typ 1025 år sen utan att överdriva men som jag tyvärr blev ungdoms sviken av, menas att igentligen blev jag inte sviken för jag sa inget om vad jag ville, hur jag kände eller jag "trodde att man skulle förstå" . Ja man kanske skulle kunna kalla de min första besvikelse orsakad av en kille! I den åldern när hormonerna spritter i hela kroppen, man förstorar allt och lyssnar på deppiga låtar på hög volym i sitt rum.
Att den här karln som jag ändå aldrig nu skulle slänga mer än ett halvt öga åt, är tillsammans med en tjej jag har väldigt svårt att plasera både utseendemässigt och personligt, jag skulle kunna säga snäll, vettig och faktiskt riktigt söt, eller riktigt nedgången och rätt idiotisk..
ajja att jag både anat de här och att jag nu fick de bekräftat genom slumpmässigt snokande spelar ingen roll.. men att jag fick lite samma känsla i bröstet om än väldigt mycke mildare och att jag änns hade orken att engagera mig och tänka tanken varför och varför inte jag!? gör att jag ställer mig frågan varför har han fortfarande den effekten på mig, varför känns de som att om han skulle vela än idag så skulle jag säkert falla.. även om jag sagt vid tidigare tillfälle på krogen att jag inte kände något för honom, och de var sant! som sagt de här är bara oförklarligt babbel men svara gärna på följande fråga: Vissa män?


Bea säger: Djur..

Samtals ämne handjob, eller rättare sagt hur Trey får upp den då men aldrig annars! Tv program Sex og singelliv (sex and the city på norska) vi har nött boxen ca 7 dagar nu.. sitter med en brinnande het dator i knät och tittar på ett fat med tända ljus och inser hur oroligt fulländat mitt liv är när jag är med mina vänner.. de ger en en funderare över hur man någonsin ska kunna klara sig utan dem!

Bea kom idag jag travade runt med henne i stan och kände mig kunnig, hjälpte med lite och glömde bort att köpa en kaffebryggare, vilket var mitt ända ärende! istället blir de dyrkaffe från narvesen varje morgon

måste göra en lista för att jag inte ska få en panik attack för att allting känns för lungt, kul och perfekt, Listan får handla om.. jag frågar min vän Bea.. Bea säger att listan ska handla om djur så nu ska jag komma på 5 saker som handlar om djur:

1: De får inte finnas djur i våran lägenhet, de får inte änns ha bott ett djur i våran lägenhet på 6 månader för sara är en allergisk tjej, vad hon dock inte fattar är att alla mina kläder är täckta av djurhår och att hon bor med 4 djur!

2: Igår Drog vi på Ikea, 4 gången på 9 dagar jag varit där. Tjena! så ville vi fråga en kille om vi kunde få skruva fast hjulen på tältsängarna vi skulle köpa: så sa Alex: Jag tänkte bara höra om man kan sätta nå hjul i den här så vi kan rulla den hem
Killen (som hette glenn och var otroligt söt): DJUR?.. mycket roligt om man var där eftersom han typ trodde vi ville pressa ner djur i den hopvikta sängen för att plåga dom

3: Linda tror att en pälsbutik i stan har en riktig hund fastbunden i skylten eftersom som säger sig ha sett de när vi gick förbi, till hennes försvar stod de en grupp kvinnor och babblade och kollade in i skyltfönstret.. (jag vägrarde inse att folk är elaka mot djur och väljer därför att tro att de linda såg var en robothund.. eller en lös hund som var lycklig i butiken)

4: Jag har sett 1 död och en död/mosad duva idag (jag höll på att kliva på en av dom)

5: Jag Verkar bara titta sucktande på Män som ser ut som djur dessvidare har hår i fejjan, varför är de så jävla hett!?

6: Jag saknar mitt eget djur

7: Jag ska tatuera in ett djur på kroppen så fort jag kommer på vart jag ska sätta den

8: Jag kommer snart börja bete mig som ett djur om jag inte får röka

9: Jag tror att alla Människor är ett litet djur innerst inne, och jag tror alla vet vilket djur dom skulle vara om dom fick vara ett: som alex hon vill vara en jepard!

10: Nu ska jag lägga mig och prata om djur med mina vänner (eller karlar kanske dom kallas..hehe)

Titta vilket roligt inlägg de blev!


Nu flyttar jag!

nu sitter jag och njuter i våran nya lägenhet i gamle byn :) känner mig glad och vi ska på ikea (mitt favoritställe på jorden) Jag och linda har bestämt oss för att bli lådvinskärringar och vill supa oss fulla på en dunk med vin ikväll och packa upp kläder! imorgon måste jag ta tag i mera jobbsökande, alex fick jobb redan idag så nu är de bara jag och linda och sara kvar som sitter och känner oss narvesen.. ha de!

I övrigt: saknar nästa inget..men bara nästa, jag saknar dock mina körlektioner :)

Ps:

Fyra fucking dygn utan ciggaretter!!! känsla: villig att slicka ett askfat. oro: att jag kommer se dansande cigg framför ögonen när jag ska ta mitt första glas vin på Fredag, för på fredag ska jag dricka vin!..eller tapio haha

I övrigt: jag saknar MEST våra nattcigg under din fläkt ;)

Nu reser jag!

sitter på vårat hostel i oslo som vi snart ska lämna... i måndags morse bar de av mot den nya kontinenten, sedan dess har de varit sol och gröna ängar i min skalle.. allt har känt kul och lätt och nytt, fram tills igårkväll då jag fick en svacka och allt kändes omöjligt, bostadslösa, utan jobb och utan manlig närhet... blev retad en stund för att jag klagade och ville att någon skulle hålla om mig och snusa mig i nacken, sen insåg alla att dom haft samma känsla.. jag somnade lyssnades på håkan hellström och tänkte på rolf som tycker att han sjunger som en kratta och på alla andra där hemma som får gå och se honom live i oktober!!

Luleå finns alltid kvar förhoppningsvis min säng och allt annat jag saknar också, om de är sig likt när jag väl kommer hem får jag väl se, men jag vet att när jag vaknade idag kändes allt inte lika tungt iaf (mest för att jag insåg hur nära hem jag igentligen är och att jag har bestämt mig för att tro att de alltid finns en lösning även ur ett 1:årigt lägenhetskontrakt)

Nu ska jag gå på narvesen och köpa kaffe :) ha en fin morgon

Ha de!

Olso.. här kommer familjen

föörlåt har inte uppdaterat alla mina 2 läsare grinar haha :).. de har varit en fin sista vecka hemma, har hunnit andas lite av hösten, har hunnit bli lite kär, har hunnit börja ha halsduk! men imorgon 06.00 bär de av mot oslo (älskar att man får gofrukost på morgonflyget!) då går jag hand i hand från min ena familj (mamma) till min andra familj..

nej nu ska jag packa om hela min väska så den går att stänga sen ska jag och mamma äta rostade mackor med marmelad och grina en tår..

vi har haft många moments på sista tiden.. som när linda och eric hade kuddkrig och alla står runt och klappar, och när vi sitter i annicas bil och sjunger dreaming of you i stämmor, och när vi stod i en cirkel på festen igår och hade insett att vi var självständiga kvinnor och att alex var mycke smartare än vad alla trodde,

ååååh jag skulle inte ha gett bort den sista ciggen jag ska röka på månader... de kliar redan i fingrarna och jag skulle ju röka en typ 4 på morgon på balkongen och andas höst och le för att de är en spännande dag!!

jag ser oss redan i våran 5:a med terass i framtiden..jag älskar min familj!

en sista fridens liljor hälsning till luleås favorit killen i jeans! de var kul att se dig idag en sista gång..han är borta.

RSS 2.0