Supertramp!

...ska rista in de vart vi än far på resan haha känns som ett ledord, hihi imorgon bär de iaf av tidigt drar vi också!!!, synd att jag är lite sjuk!! mamma tror att jag blivit sjuk för att jag stressat upp mig så mycke över resan (de tror jag med). Ändå är de grill och fest som gäller ikväll..så planen är väl att sova lite och vara bakis som fan imorgon.. är taggad som fan för ikväll dessutom, vet inte varför typ vädret, men gaah nu måste jag packa och fixa mig, men känns jobbigt att ställa sig upp mina fötter är typ döda efter att ha kutat runt i butiken 8 timmar (ej i mina skönaste skor!) höll typ på att börja grina i slutet på dan för jag var hungrig trött och allt där till och så skulle jag fixa till en linne snurra. Alla galgar hakade fast i varandra och jag ville bara slita sönder alla linnen och spotta tanten som försökte tränga in fler linnen på den överfulla snurran i ögat (fan vilken trevlig tjej jag låter som) jag tror till och med att jag råkade sucka högt för hon tittade på mig och såg rädd ut, hon misstänkte nog att jag höll på att bryta ihop.. ajja nog om dagen, nu ska jag klia mig på magen,dusha, dricka vin och njuta av sista kvällen i luleå på ett tag,

..så var de lördags nöjje igen, fast kanske inget lördagsnöjje ikväll

Fridens liljor /Supertramp

06.30...

skulle min klocka ringa jag vaknad 06.10!! har aldrig hänt i mitt liv, kände mig som alex kille som alltid vaknar innan klocka fan va skönt de är att vara en sån människa! ändå somnade jag inte förens klockan 02.00, nu är klockan 9, jag har ätit, skurat, damsugit,dammat, varit trevlig med min lilla mormor, bokat tvättstuga, skrivit listor för idag, strukturerat upp min packning, nu sitter kjag och dricker lite kaffe, ska klä på mig och sen ta cykeln in till stan för ärenden och lunch med sara och ida... till råga på allt de så skiner solen över luleås själ (citat david) ha en mycket trevlig dag.. de ska jag ha (och försöka att inte drabbas av magsår)

Fridens liljor

En helt vanlig Tisdag

5 DAGAR KVAR!! var tvungen att säga de, och jag har inte planerat nått haha I suck!

Idag har varit en vanlig SVENSK tisdag, jobbat 8 - 16.30, ätit palt till middag, hämtat ett ica kort och ett par sandaler på konsum, träffat min gamla dagis fröken (Fan va pinsamt de är när man träffar någon man känner igen men kommer inte på från vart, personen är svin glad och bha: - men heeeej herregud de är ju du!!, själv tittar man runt axeln och hoppas på att dom hälsar på någon bakom en, sen skrattar man nervöst) som tur var kom mamma och räddade mig, gått en promenad med bea, sett lite tv hos fany, gungat på trolltjärn med bea, druckit tre glas juice och ätit 3 arraxbollar, lyssnat på mamma (mest rolf) som pratar skit om öststatländerna i Eurovision. Fan va patriotiska folk blir när de gäller slager vi kommer ju ända sist för om någon kollar på en karta så räcker de inte med att sverige, danmark och norge eller finland (eftersom finland och norge typ aldrig kommer vidare) röstar på varandra för att vi ska vinna, ajja hejja charlotte!

så här kommer några inte så vanliga frågor(ska börja fråga folk jag träffar på krogen sånna här saker):
1. Vilken var första skivan du köpte?

shit, jag tror de var någon mr music.. eller absolute music annars typ en backstreet boys singel

2. Beatles eller Rolling Stones?
Beatles

3. Hur gammal var du när du fick första kyssen?
min första puss/kyss fick jag i 1:an eller 2 an av carl under en lek kurragömma i en hall bakom en tvättkorg, fan vilket minne, mitt första hångel fick jag av marcus i 4:an de var planerat vi i mitt rum, alex och micke i de andra, sofie fick vara femte hjul och sitta i min trapp

4. Kille: kan du suga av dig själv? Tjej: Gillar du serien Lost?
Jag har aldrig följt de, såg ett avsnitt en gång de var skit spännande men har hört att serien spårat nu (fan vilken skillnad på frågorna)

5. Favorit Skådis?
jag gillar olika skådespelare i olika filmer, men Tom hanks är jag väldigt förtjust i och typ kiera nightley i stolthet och fördom, jim carrie och kate winslett i eternal sunshine of the spottless mind

6. Bästa Internettipset?
 mmmh?.. jag andvänder google typ 56 gånger dagligen men de gör väl alla.

7. När grät du senast?
När jag såg filmen Into the wild.

8. Varför är knark bajs?
därför att de är knark

9. Om du var en frukt vilken frukt skulle du vara och varför?
ööh, typ en dån där liten orange frukt med taggar, vass på utsidan men god innuti eller en persika, gul från början men rödare på sommaren precis som min hy

10. Om du fick välja helt fritt. Vem skulle du vilja byta liv med och varför?
Idol Ola haha men omöjlig fråga typ George.W bush för han har makt som fan, eller Daniel Radkliffe för att få spela Harry potter i en film. men jag skulle nog aldra helst vela byta liv med någon i en film, inte någon som spelar någon i en film..Men jag tror faktiskt jag är nöjd med att skapa mitt eget liv..


"don´t hate me, cause you ain´t me!" (citat white chicks på tv!!)

A tribute to David jones and rolf eriksson

En dag satt jag i lindas bil och lyssnade på gyllene tider medans jag väntade på linda, david och marcus.. den följande händelsen är kanske svår att fatta men om man var där var de sjukt roligt:
-david kommer ut genom framdörren med en mumsmums i handen (halvt uppäten) lägger i från sig mumsmumsen på ett bord!?!? minns inte riktigt, går sedan in i huset genom garaget
-marcus kommer ut genom framdörren med ett äpple i handen, (halvt uppätet) när han ser mumsmumsen tar han upp den och äter på den, lägger ifrån sig äpplet och går även han in igen genom garaget (dessa dörrar ligger med ca 2 m mellanrum)
-david kommer ut genom framdörren igen, med en ny mumsmums i handen! tar upp äpplet och äter lite på de också, går in igen genom garaget (de är viktigt att fatta att dom inte gör något speciellt utan typ bara går runt och har lite stressad panik över saker och ingen lyssnar på varann och david är i sin egen värld)
-sen händer inte så mycke mer linda kommer och gapar över att dom är sega, minns inte vart vi skulle
-jag hör något om att david ska fixa grillen....tänker vafan vi kommer aldrig åka, segmurralindafamilj!
-3 minuter senare slänger david ner en grill från balkongen haha

som sagt kul om man var där för de beskriver familjen Jones i ett nötskal enligt mig

http://lindaj.blogg.se/

I min familj lyssnar ingen på rolf och folk sätter sig på stolar som brakar och mamma får panik och stänger ögat så fort de är tyst, sen pratar vi om vilka hundar vi sett under dagen haha

en bra beskrivning av min familj:
-mamma säger nått med hög röst
-mamma skrattar
-rolf försöker säga nått
-rolf blir överröstad av mamma
-jag säger nått med hög röst
-jag och mamma skrattar
-rolf försöker säga nått
-rolf blir överröstad igen
-rolf ger upp..
-jag och mamma har inte änns märkt att rolf försökte till att börja med

(tänker på de alex pappa hade sagt - att han inte fattar hur rolf orkar med mig och mamma haha, men rolf är en nöjd människa, som inte behöver så mycke)

igår var vi ut de var kul...fanny var hemma, lisas kjol sprack, ida var brun och alex var lik kattitsi
I couldn´t help but wonder - do we realy have to define every relationship or can we simpley be happy without knowing..?
mitt svar är från och med nu ja!! orka definiera allt , vissa saker behöver inte någon större definition än lördags nöjje

nu ska jag och äta goomat med min kära beatrix, har förbannat ont i ryggen och känner mig inte så fräääch
fridens liljor


Lördags nöjje

så var de dax igen (sjung fjortislåten) Gaah jag har bråttom, kom just hem från jobbet nu ska jag dusha och fixa mig sen iväg till alex för lite dryck och trevligt sällskap sen ska vi till fanny som kom hem från london idag weeehoo!! har just hällt mig ett glas rödvin kanske inte så smart att börja på tom mage men jag orkar inte laga mat de är lättare att dricka vin haha (hoppas kvällen varar längre än till 10 för min del..) ha en trevlig lördag..

Into the wild

-I read somewhere... how important it is in life not necessarily to be strong... but to feel strong.

En film har inte fått mig att må såå bra på länge, inte sen jag sist såg eternal sunshine of the spottless mind! bra gjort sean penn!, - Linda jag förväntade mig mera av dig! istället blev de jag som fick stå för citatet, se filmen om du inte sett den tjoohoo, vill inte släppa känslan av att fara ut i vildmarken haha (kanske under lite bättre förhållanden dock) vill typ släppa alla mina praktiska planer för tågluffen och bara fara utan en väska packad med allt som "kan" behövas typ 567 linnen.

Idag, Imorgon och I övrigt

Idag har jag:
*försovit mig
*jobbat och bossat på lagret (såå skönt att få börja som damansvarig! vi ses på indiska om 20 år! jag är nog kvar,  fy fan de känns så skämmande sjukt att ta ut betalsemester..så var man vuxen men är ju fortfarande 5 år i skallen)
*promenerat hem och varit lycklig i mina dagdrömmar
*träffat mina vänner och pratat om följande saker - tågluff, att sparka min hund, tågluff, tågluff
*kört hem mina vänner och satt mig vid datan

Imorgon ska jag:
*Tvätta mitt hår i en timma så de inte är så lysande orange-rött (ser typ ut som ett stoppljus i stan
*gå en promenad till stan
*Dricka kaffe och ta en cigg på min mysiga balkong
*ha avskedsfika för maria på jobbet
*kanske gå på 70 års middag
*i så fall dricka mig berusad,spela krocket,lyssna på när vesa spelar saxofon för mig och bläddra i gamla vouge tidningar
*annars ta en sväng förbi jones balkong för en fika

I övrigt vill jag:
*att de ska bli 25 maj (=amsterdam)
*vara kääär!
*att fredrik ska komma hem
*äta sushi
*göra en till tatuering
*få bort mina exem jävlar


Namnsdags barn

Idag har jag namnsdag, har hört många olika förklaringar på mitt namn först - Linn kommer från namnet linus och betyder ingenting, inte så kul kanske, sen har jag hört att de är ett norskt namn som betyder kulle eller litet berg eller nått sånt..!?och så har jag en liten ful bricka på min nyckelknippa där de står:

Linn - är ett arabiskt namn som betyder nattlig, mörk.
Denna intelligenta kvinna är en mycket privat person. hon älskar att läsa all slags studier och lärdom.
En kvinna med djupa känslor

Mycket vackert känns som jag!

Jag fick iaf en blomma av min mormor, nu blir jag bjuden på middag hos linda, hon lagar mat, alex är nog här snart, bea kanske är död (är nervös vet inte hur bekännelsen gick) jag sitter vid datan och är osocial som en man som just kommer hem från jobbet, quinnan = linda vid spisen, the man = jag chillar vid datan Nu blev linda galen för hon trodde att jag var inne på hennes blogg men de är jag ej. Ska vara ännu mera slö och klaga på när maten är klar och ta en cigg, nu kommer bea hon lever iaf.. imorgon är jag ledig och ska till frissan och ikväll ska vi boka hostel för amsterdam wee!! lovely day

Sånna män man faller för men inte får

ibland blir jag psyk i människor, människor man vet att man aldrig kommer få träffa (mest troligt) men som har nått man tycker om, Matthew Gray Gubler är en sån människa, han värkar ha världens skönast fantasi, hans teckningar är helt underbara för att inte tala om hans speciella utseende, och som reid i criminal minds, har han helt och hållet tagit mig med storm, töntig, söt (speciellt med dom där brillorna) och inte minst smart som fan med ett vackert citat i slutet av vissa avsnitt, kan de bli bättre..? han är en sånn dära person jag hade velat sitta och prata med i timmar om konstig saker typ

image4

Dessa två sköna karlar fredrik och filip får jag fan aldrig nog av,dom är sånna dära man blir inspirerad och glad av att se på, och jag kan inte tänka mig två roligare personer att festa tillsammans med. Sitter och tittat på nya high chaparall nu så jävla bra som vanligt!, Linn fjällström och linda jones i herrversion, de är helt sjukt hur mycke fredrik påminner om linda!, allt dom gör är så sjukt roligt på ett speciellt sett, så onödigt och roligt vridet,sjuka saker och samtal som inte har med nått att göra,när släpps allt dom gjort på dvd? ärligt och vågat, så skönt med folk som vågar vara töntar, lägg märke till att fredrik klappar en kvinna på huvudet i början av klippet, vem fan gör de!? så skönt!



 Del 2


Godnatt

Nu ligger bilen i diket..och de känns nog bra

tillbaka till liknelsen om bilen:
(igårnatt) Sara: - kör för fan! vad har du att förlora?
Jag: - jag kommer köra i diket!

...och de gjorde jag nog! men jag har iaf fått ut något av saken, öva mer, plåga dig själv, var inte stel som en pinne, och lär dig hur bilen fungerar (de är ju inte de lättaste), men man kan ju inte cykla hela livet även om de är ruskigt mycke enklare.

fredag: förberedd på en hemmakväll med one tree hill maraton, istället blev de en trevlig kväll med ett besök på smygpremiären av den nya medelhavsresturangen som ligger där olearys brukade ligga(de var verkligen en smygpremiär dom verkar inte ha berättat för mer än 5 pers och en stirrande gubbe), sen en sväng på chill out, fest folket drog vidare till cleo men jag tog min cykel och drog mig hemmåt vid halv 1, de ligger fan högt upp på min "sommarkänslor" lista att cykla hem lite småfull över bron och inte behöva frysa benen av sig! en lyckad kväll med andra ord

igår; grymt trevlig förfest med trevliga människor, trevliga samtal, helt okej dricka, lite för hög ljudnivå från mig, alderless för mycke prat om lingon, en kille med vackert hår, en kille som hade träffat dave ghrol på music awards och en kille från kalix,(do we need more..?) utgång och tydligen roligt efter vad jag hört, stod som mest och surrade i ett hörn hela kvällen,ett trevligt samtal i en säng någonstans och en morgonpromenad genom stan till linda med skavsår och huvudvärk

söndagkväll klockan 22.30, har redan hunnit sova några timmar, har suttit på lindas balkong med en filt och haft de skönt idag, skulle på lindy hop ikväll men de kändes onödigt att gå för vi åker ju om två veckor!!! skönt.se
de är så en söndag ska vara vänner, kaffe och citronmuffins helst på lindas balkong

Planer för sommaren:
Tågluff
Vara i stugan
hänga på lindas balkong
hänga på lindas balkong (den dagen i augusti hon får dricka igen) dricka vin hela dagen och lyssna på edith piaf
lära mig spela saxofon

Konsten att äta weetabix

weetabix är typ de godaste jag vet!, för dig som inte vet vad weetabix är(utalas vetabix på lulemål) så äter man de typ som flingor..ja hur fan förklarar man vad weetabix är?, ajja de är typ en konst att lära sig äta dom iaf, så här kommer tipsen för att de ska bli som bäst!
* häll först i ca 1 cm i höjd med mjölk
* sätt i 2 weetabix (aldrig mer än 2 på samma gång! om du blir för ivrig och tar tre kommer du inte hinna till den tredje förens den är för mosig för att vara god, och om du äter så fort att du hinner till den kommer du inte hinna njuta!)
* häll sedan några droppar mjölk över weetabixen för den perfekta fuktigheten, men täck inte hela för de ska finnas delar dom är knapriga.
* serveras gärna med jordgubbssylt eller äppelsylt

Lycka till!

åååh nu ska jag gå på promenad med palsen,har just ätit en chokladboll som var stor som min näve! så jag behöver lite luft..uch jag kommer aldrig bli bullmamman som bakar goda bullar till sitt barns kalas och till lekplatsen, jag kommer bli bullmamman som bakar bullar och äter upp alla bullar själv! och om ett litet barn kommer och vill ha en bulle så kommer jag smälla till barnet på fingrarna. jag kanske inte ska skaffa barn..?

En diskussion om att köpa bil, eller inte

Inne i en diskussion:
Linn: "- man vill ju helt enkelt provköra bilen innan man köper den, jag sabbar ju som den teorin"
Sara: "-...du kommer nog aldrig köpa bil"
Linn: "-.....Jag kommer kanske aldrig köpa bil"
Sara: "-Du är inte en sån som köper bil, du måste ju lära dig att köra först"

Fan vilken hääärlig dag orkar inte sitta här! har haft en chill dag med bea och linda på lindas väldigt fina balkong,

En kille "- Men säg vad som gör de värt att bo i den här stan då, vad är de bästa?"
Jag&Linda "- Men de här!, att gå ut halv 5 på natten och de är ljust, sträcker upp händerna i skyn och ropar halleluja!"(kryddade historien lite)
men de var fan så jag kände i kroppen, man mår ju så sjukt bra av att dygnet nästan aldrig tar slut!!

Fridens liljor


RSS 2.0