I wish I was little bit taller,I wish I was a baller,I wish I had a girl who looked good I would call her,I wish I had a rabbit in a hat with a bat and a '64 Impala

Vi har haft massa besök. de har varit trevligt! vi har gått på bra konsert och jag har varit ledig 4 dagar med min mamma. saker har varit bra. rubriken har inget med något att göra. jag har bara haft den på huvudet.

nu sitter jag i soffan och tänker på hur glad jag är över våran otroligt roliga humor! den har inget slut. jag kommer le mig till sömns. med en av alex blader från narvesen framför mig. dock är sovrummet iskallt och lite tomt utan Rosén vid min sida. man blir van vid hennes sällskap och vid hennes andedräckt. Nu behöver jag sömn ska jobba 9 - 23.15 imorgon. Herregud tänker du nu. men de är oslo och jag är svensk och då gör man så.

Varför uppskattar inte folk att man vill kicksparka dom i ansiktet. (humor på hÖg nivå!)

Just nu:
funderar jag på att lämna disken på vardgasrumsbordet. . . men då skulle alla veta att de var jag... jag behöver seriös vård.

älskar jag ensam mamma söker på webtv ocg hälsar till familjen i lyan: de blir en vinter i oslo med linn! (borde spelas varje gång jag kommer in i ett rum)

Fridens


Får man fimpa i koppen?

Detta inlägg handlar om uteliggare/ narkomaner med djur och tiggare,

första tanken: stackars hund den blir säkert sparkad när han är påverkad och galen
tanke två: nej Linn fördomsfull tanke, han älskar säkert sin hund
tanke tre: hur har han råd med mat till hunden
tanke fyra: vad har jag med detta att göra de är hans hund
tanke fem: om hunden tittar med ledsna ögon på mig nu så mår den dåligt
tanke sex: linn gå in på jobbet och skit i detta

tanke sju (1 timme senare): undra hur hunden mår. . .?

sen till tiggartanterna som sitter och säger till mig varje morgon: pleeeseee seniooora, seniooora!! una cuna! pleese siniora.. (skramlar med sin lilla burk)
NEJ jag tänker inte ge dig någon cuna, och från början tyckte jag jätte synd om er och era bilder på skadade barn.. men jag har allt sett er bakom grönlandbazaren med erat lilla crew.. när ni visar upp nyinköpta tyger för varandra! varför tigger ni då? detta är omöjligt att svara på och ni kanske har de jättesvårt, ni kanske är lata, de kanske är sant att en kille som tiggde på carl-johan fick ihop 3000 nok på en dag. man vet fan inte vilka tiggare som är tiggare och vilka som inte är de längre, för att citera en österikisk nasist i Yrrol "Hur ska man kunna veta vem som är svartskalle när svartskallen är vit!?..

De ända jag vet är att jag jag less på tanten och på killen som sitter och spelar electro på en liten synt klockan 08.00 nollåttanollnoll! på morgonen. och någon gång när jag är modig (alltså aldrig) så ska jag höjja min cigarett och fimpa i koppen.

funderar dock på fortfarande på hundarna och hur dom ska bli hjälpta.. jag är en så god människa.

Fridens liljor på dig nu ska jag sova och drömma och ca 5 karlar från ensam mamma söker. de är underhållning på hög nivå! god nischten.

RSS 2.0